28

Igår var det exakt en månad tills jag fyller 18!

Nu ska jag snart åka till stan för att kolla på när Emme blir krönt till lucia.

Imon är det tomteparaden som jag och Sofia ska gå och kolla på om det inte regnar allt för mycket.

PUSS!

2012

Har varit på bio och kollat på 2012 med Sofia, Niklas och Andreas=) Filmen var bra! Hinner inte skriva mer eftersom att jag ska gå och hjälpa min kära moder med tvätten tänkte jag.



PUSS!

Ny duschad och redo för säng

Har precis hoppat ur duschen och ska snart sova. Det märks att att jag har sovit allt för länge på dagarna asså för jag kan inte sova på kvällarna. Men idag skulle jag ju upp tidigt för jag skulle till skolan och nu är jag as trött! Ska bara kolla klart på tv:en sen ska jag sova.

God natt!



PUSS!

Emme är lucia!

Oj va glad jag är för min vän Emelie som blev vald till årets lucia här i Alingsås. Jag och hela min familj + mormor röstade på henne. Hon sjunger skit bra och är fotogenisk också så hon passar perfekt som lucia! HÄR är en film där man får se när hon sjunger bla. Kolla vettja!



PUSS!


HallåHallå

Vädret är pisstråkigt, regn regn regn. Jag ska in till skolan vid fem för att vara med när niorna kommer och ska kolla på vilken linje dom vill gå. Jag har ingen aning om vad jag ska göra där men det får jag väl reda på sen.

Igår beställde jag en klänning och en "jacka" från H&M. Det ska komma vecka 50 tror jag. Hoppas det passar för isåfall tänkte jag ha det på julafton eller när jag fyller 18 eller någon annan gång.^^






PUSS!

Tävla!

Jag hittade en supersöt blogg! Hon som äger den har just nu en tävling där man kan vinna ett set med stamping nail art. Jag är såklart med och tävlar. För att gå in på hennes blogg och komma till tävlingen tryck HÄR!




PUSS!

22 November

Helgen har varit bra. I fredags så hade jag filmkväll, mycket trevligt! Och i lördags var jag och kollade på RENT som är en musikal. Idag måste jag plugga tror jag... Inte kul!





PUSS!

Filmkväll!

Nu sitter sofia och anton i min soffa och är puckade! hej då!

PUSS!

Smoothie

Nu har jag gjort mig en smoothie, å va gott!  Jag brukar bara mixa banan, jordgubbar och apelsinjuice tills det blir rinnande. Prova vettja!



PUSS!

20091119

Idag när jag kom hem var jag tvungen att städa eftersom att jag ska ha filmkväll hemma hos mig imon. Det är faktist inte så farligt att städa när man har på superhög musik och dansar med dammsugaren:D haha! Men städa har ju sina konsikvenser för nu är jag trött och bara för det ska jag göra något gott att äta och sen mysa framför tv:n.


dagens Lady:
Hon gör så konstiga musikvideor och hon har så otroligt konstig stil but i like it! Lady Gaga.



OBS! Hon börjar inte sjunga förens efter en minut typ.





PUSS!

Vill ha!

Ni vet den där kameran som går på reklam på tv...Jag vill ha den! Men mina pengar räker inte till det nu för jag måste köpa julklappar. Får väl vänta tills nästa år innan jag köper något sådant.

Dagens apparat:




PUSS!


Hemma

Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem kl 8. Simskolorna gick superbra! Först hade jag en egen lektion sedan hade Sofia en egen sedan hade vi dom två andra tillsammans. Nu ska jag snart sova för jag är skit trött, och jag har skit ont i ryggen:O




PUSS!

Simskolor

Vid tre ska jag in till stan för att möta Sofia, vi ska planera våra simskolor som vi ska ha helt själva idag. Är lite nervös eftersom att Hanna ska sitta och kolla på men jag tror det kommer gå bra.


PUSS!


Tack!

Jag vill bra säga tack till alla gulliga människor som ger så snälla komentarer! Det blir ju alltid lite roligare att blogga om folk tycker om det man skriver!





PUSS!

AJ!

Usch och fy, jag tog ju svinsprutan i fredags och fy fan va dåligt jag mådde senare på kvällen. Jag mår fortfarande inte helt ok men det är bättre idag än igår. Hoppas jag mår bra imon bara för då ska jag och Sofia ha simskolor helt själva=)

Just nu sitter jag och spelar på min gitarr. Försöker lära mig någon fin jullåt men jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill lära mig. Förövrigt så vet jag inte vad jag ska göra idag, kanske ska ta ett varmt och skönt bad.




PUSS!

fredag den 13

Idag är det frdag och jag har haft skola idag. Ganska skönt att ha skola på fredagar faktist, alla är så glada tihihi.
Jag orkar inte skriva så mycket idag men jag tänkte berätta att jag har tagit vaccinet mot svininfluensan idag. Är lite nervös över biverkningarna, det är tydligen väldigt vanligt att man får feber eller ont i huvudet så det är väl vad jag har att se fram emot? Aja just nu har jag bara lite ont i armen. Nu ska jag kolla på en film som heter A Clockwork Orange. Och om ingen har tänkt på det så är det fredag den 13 idag...





PUSS!

Torsdag

Oj, idag var det skola i ca två timmar. Vi började med historia A, det var ganska roligt faktist. Läran var bra och jag tror att detta var ett bra val. Men vi får väl se, jag kommer nog hinna ångra mig några gånger innan kursen är slut. Nu ska jag plugga lite för tro det eller ej men jag har faktist saker att göra trots att jag är ledig i fem veckor.



PUSS!

Onsdag 11 November

Imorgon är det dags för skola från 8 - 10. Känns väldigt onördigt men eftersom att den lektionen jag ska ha är ny och börjar imon så måste jag gå på den. Jag har sett mitt nya schema nu och det är väl ganska ok, ska ju bara ha det i en vecka för sen blir det jullov! hihi




PUSS!

Make up!

Idag har jag kollat runt på youtube för att få lite inspiration och tips till ny sätt att sminka mig på. Hittade väldigt många bra fimer på det. Men två som är lite extra bra tycker jag är kandee och MakeupByTiffanyD. Kandee gör väldigt mycket olika stilar medans TiffanyD gör ganska mycket samma tycker jag. Jag slänger upp två filmer här som ni kan kolla på, de är två av mina favorit sminkningar! Hoppas ni gillar det!

Kandee


MakeupByTiffanyD



PUSS!

Hej!

Jag vaknade för en stund sedan och jag är fortfarande sjuk, fast jag tror att det börjar avta nu för jag känner mig lite bättre. Hoppas det försvinner till imon så jag inte behöver spendera hela min första lediga vecka med att vara sjuk! Aja, idag skall jag mysa med tända ljus och en film, perfect när man är sjuk!

Dagen låt:
 


Usch o fy!!

Otroligt roligt att börja sina fem lediga veckor med att vara sjuk! Jag skulle haft simskolor idag men det skiter sig ju nu. Hoppas att det inte blir allvarligare än bara en förkylning.





PUSS!


Lördag idag.

Idag är det lördag, vet inte vad jag ska göra. Har inget att skriva här heller. Ganska tråkigt.

PUSS!


Fredag!!

Idag har jag i princip haft en lektion, eller ne jag har haft två. Men den andra var bara i ca 10 min. Känns väldigt onödigt att ha åkt in till skolan bara för det.

 På morgonen hade jag inredning och färgsättning och jag blev klar med den kursen idag! Så på torsdag börjar historia som jag ska ha nu fram tills jag slutar trean. Efter min första lektion skulle vi haft svenska, men läraren var sjuk eller något så vi hade inte den lektionen. Då hade vi håltimme i ca en timma och lite till.. Då tänkte jag Att det skulle vara skönt att åka hem men jag trodde att vi skulle göra något viktigt på natur och friluftsliv lektionen som vi skulle ha sen. Men det visade sig att där skulle vi bara lyssna på när Sofia redovisade och sen fick jag sluta... Aja nu är jag iallafall ledig i fem veckor!




PUSS!


Min nya hårfärg!

Skrev ju att jag skulle ladda upp en bild på hur det blev så det tänkte jag göra nu.

Före


Efter



PUSS!

Svininfluensan

Det är ju så mycket tjöt om svininfluensan och om hur farlig den är och att man dör av den. Men för mig känns det som att vaccinet som man tar är farligare än själva sjukdomen? Det är massa som har fått alvarliga skador av sprutorna och vissa har till och med blivit förlamade. Det känns inte helt bra att ta sprutan när man har läst allt hemskt om den men å andra sidan vill jag inte dö av svin saken heller. Jag vet inte om jag kommer ta sprutan... Jag läste att inne på http://www.halsometern.com/svininfluensa och där stod det såhär:

Vad skall jag göra om jag tror jag är smittad?

Om du är en i övrigt frisk person behöver du inte söka vård. Håll dig hemma under smittoperioden 5-7 dagar, vila, drick mycket vätska och ta febernedsättande medel. Om ditt tillstånd försämras kontakta Vårdguiden. Är du osäker kan du ringa sjukvårdsrådgivningen.'


Om det nu är så farlig med denna sjukdomen varför råder då läkaren en att stanna hemma och vila? Om man nu dör av den så är det väl bättre att åka till sjukhuset och få hjälp eller?




PUSS!

Färgar håret

Just nu håller jag på att färga håret, har ingen aning om hur detta kommer sluta för just nu är mitt hår rött! Syns inte så bra på bilden, men jag lägger upp en tild bild imon när jag har varit i skolan.





PUSS!

Sjuk?

Idag blev det ingen skola för mig. Igår i skolan så kände jag att jag inte mådde så bra så när jag kom hem så kolla jag min temp och den var inte så bra, jag var lite febrig. Jag är fortfarande lite febrig men jag måste gå till skolan imon eftersom att jag har ett prov att göra och så måste jag göra klart mitt individuella val.
Idag har jag alltså bara pluggat. Tänkte ta en paus nu och kolla på en film. Tänkte också färga mitt hår idag. Spännande! Får väl hoppas att jag inte blir mer sjuk under dagen nu!

Dagen mening:
Jag gillar dig.





PUSS!

3/11 - 09

Jag har köpt hårfär nu det blev mörk rödbrun. Vet inte när jag ska färga det, kanske har tid imon.
Förövrigt så känner jag mig ganska dålig, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det är något annat.




PUSS!

Måndag

Nu var lovet slut och skolan har börjat igen, fast bara i en vecka för sedan är jag ledig i FEM veckor!!!:D Fast jag har fortfarande simskolor på måndagar kl 16.50 - 19.10. Och sen på torsdagar har jag en lektion som är individuellt val och sen har jag heldag i skolan på fredagar. Jag kanske ska nämna att jag och tre till i min klass är lediga för att vi ska ha praktik nu i fem veckor, men vi som har simskolor slipper praktiken just för att vi har simskolor. Vet inte vad jag ska göra i fem veckor medans alla andra går i skolan eller är på praktik. Jag kommer bli otroligt rastlös efter en vecka. Men jag får väl ta långa promenader med min hund eller något liknande.




PUSS!

Hej!

Klockan tre idag ska jag in till stan för att kolla på kycklingcupen tillsammans med Sofia. Jag ska heja extra mycket på Sara som ska vara med och spela! Lycka till allihopa!


Denna låten har jag fått på hjärnan så det får bli dagens låt.


PUSS!