Förslag?

Jag funderar på att färga håret men jag är inte säker på vilken färg jag vill ha. Några förslag?



PUSS!

Photoshop

Idag har jag inte gjort ett piss. Jag tänkte göra klart mitt arbete i inredning och färgsättning men jag hade ingen lust med det så jag photoshopade lite istället.

Här är några bilder jag gjort idag:






PUSS!


Blogg

Nu har min lilla vän Sofia skaffat sig en blogg. Om ni vill kika på den så heter hon nextdays.

På tala om något annat så ville jag bara säga att om det är någon som har en skön stil så är det taylor momsen! Hon klär sig snyggt och lite annorlunda. För er som sett Gossip girl så vet ni att hon är en av skådespelarna.




PUSS!

Nu..

Nu har Sofia åkt hem så jag ska kolla klart på filmen som vi började kolla på.

PUSS!

Hejhopp!

Sofia ville att jag skulle skriva i min blogg att jag är med henne så nu gör jag det! =) Hon har en blogg men kommer inte ihåg vad hon heter så ni kan tyvärr inte kolla på den.



PUSS!


Mary Kay

Klockan sex idag kommer några vänner hit för då ska jag ha en liten Mary Kay kurs eller vad säger man? Haha aja, vi ska iallafall lyssna på när en mamma till min kompis ska prata om produkter och så ska de få pröva lite och sådär. Ska bli trevligt! Jag älskar allt från Mary Kay och jag är otroligt glad att min väns mamma började med detta för annars hade jag inte haft en aning om vad det är för något. Det hade varit fruktansvärt! Jag har själv lite smink därifrån och jag bara älskar det! Kanske köper mig ett läppglans idag, men jag får se..

Efter mitt lilla möte ska Sofia sova över här.




PUSS!


Tillbax

Kom hem för en stund sen och nu ska jag strax kolla på en film tror jag. Känns inte som att jag gör så mycket mer än att kolla på film. haha
Aja det här är iallafall vad jag har köpt idag.






PUSS!


Dagens låt



PUSS!

Allum

Idag åker jag och mamma till allum för att shoppa lite. Får väl se vad jag kan hitta för snyggt.



PUSS!

26 oktober

Idag vaknade jag av att min väckarklocka ringde kl åtta. Jag stängde av den och försökte sova lite till men det blev inte så länge eftersom jag var tvungen att gå upp kl tio för att jag och mamma skulle åka iväg till Borås med en av mina kompisar och hennes familj. Vi åkte till Borås för att bada i simhallen. Efter det åkte vi hem.

Nu är jag supertrött och tänkte ta å kolla på en film.

Imon blir det allum med ammmsen.



PUSS!

Kycklingcupen

Idag åkte jag och Sara till Vårgårda för att kolla på när våra vänner spelade kycklingcupen. Det var skoj! Men nu är jag trött så jag ska ta och kolla på lite film tror jag.



PUSS!

Lördag!

Har inte haft min data på på två dygn, helt otroligt. Jag brukar alltid ha på den men nu har jag inte varit hemma och haft tid att pilla på den.

Igår var det spelning på torget. Banden som spelade var jätte duktiga! Hör inte så bra på mitt ena öra just nu men det släpper nog under dagen.
Nu ska jag kila och städa. hej då!



Dagens film:
Jennifer´s body
Verkar bra så den ska jag se till att se någon dag.


PUSS!


Hahah så otroligt dåligt

Igår var jag och Sofia på stan och kollade runt lite. Jag köpte mig en tröja eller vad man ska kalla det.

Provet idag gick så otroligt dåligt, får jag G på det provet så vet jag inte vad jag gör! Men jag ska inte hoppas på något. Får väl sikta in mig på en IG prövning. Fy fan! Aja nu är det bara två dagar kvar i skolan sen är det ju lov! :D Ska bli otroligt skönt!






PUSS!

Religion

Håller just nu på att plugga som fan på mitt religionsprov som jag har imon! Jag har pluggat från det att jag kom hem ca halv ett tills nu. Fast eftersom att jag inte lärt mig något än så ska jag fortsätta plugga tills kl 8 för då börjar tv. Jag måste säga att jag tycker religion är otroligt krångligt. Och med tanke på att jag inte är särskilt religiös av mig så skiter jag fullständigt i allt det här! Men jag vill tyvärr inte ha ett ig så jag måste plugga...Fast jag tror inte jag kommer på godkänt i alla fall för det är as mycket att plugga på och vi fick reda på allt som skulle vara med på rovet igår. Jag sa till våran lärare att jag inte kommer klara det eftersom att jag bara har idag på mig att plugga. Då säger han att vi fick reda på att vi skulle ha provet förra veckan och att jag kunde börjat då. Men jag sa att jag inte alls kunde plugga då eftersom att jag inte visste om jag hade dom rätta svaren. (Vi rättade i går.) Dås äger han att man behöver väl inte ha dom rätta svaren för att kunna plugga? Men det är väl klart som FAN att man måste ha!! Hur ska man annars veta att det man pluggar på är rätt?!? ÅÅ vad arg jag blir! Hatar religion, hatar prov, hatar skolan! Nu ska jag fortsätta plugga på detta jävla prov!!

För att bli lite gladare tänker jag lyssna på denna fina låt. varsågod o njut!




PUSS!


Sova!

Jag är otroligt trött just nu! Kom hem från simskolorna för en stund sen och nu borde jag egentligen plugga till mitt religionsprov som är på onsdag men det orkar jag verkligen inte. Funderar på att gå och lägga mig men klockan är bara halv nio. Ska iallafall käka lite kvällsmat och sen får jag väl se hur jag gör. God natt!

PUSS!

Idag..

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum och pluggat. Nu sitter jag och käkar godis. mums!

Igår hade jag väldigt trevligt. Vi gick ju ljus i Alingsås, det var mysigt. Ångrar inte att jag följde med! =) Fast jag tycker att det bara blir sämre och sämre med ljus i Alingsås. Det ända som var fint på promenaden var kyrkogådern. Det sämsta var det som satt vid banken. Vet inte vad det skulle föreställa men det bar bara en massa rosa eller lila ljus och något konstigt som hängde över marken.

Imon är det skola och sofia kommer tillbax!:D 

jag har hittat ett par snygga skor som jag vill ha! Jag såg dom hos fokis.se och blev väldigt förtjust i dom.
Skorna finns på http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=8759&grp=289762

PUSS!

Om en liten stund...

Nu har jag läst i ca två timmar för att läsa ut svenska boken som egentligen skulle vart klar för någon vecka sedan. Aja skit samma, nu är jag klar med den iallafall. Ska strax hoppa in i duschen för att om en liten stund så ska jag in till stan för att träffa de som kommer på besök från varberg. Våra familjer ska träffas hos min mormor där vi ska käka lite sen ska vi gå ljus i Alingsås. Så ser min kväll ut, roligt? Kunde ju gjort roligare saker men så är det så att jag måste följa med på det här. Men det blir säkert roligt, har ju inte träffat dom sen i somras. Nu måste jag kila och duscha.

Bilder från tidigare år av ljus i Alingsås (Det är inte jag som tagit bilderna)





PUSS!


vad händer ikväll?

Det visade sig precis att den spelningen vi skulle på inte var förens nästa fredag:/ lite tråkigt. Nu har jag iallafall inget att göra idag så det får väl bli mys framför tv om inget annat kommer upp.



PUSS!

SNÖ

Det snöar, eller iallafall så har det gjort.
På tala om något helt annat så körde bussen förbi mig imorse när jag stog och väntade. Fan vad jag hatar att åka buss!!! Kanske skulle snabba på med körkortet så jag kan köra bil till skolan istället för att åka buss.
Lite senare idag ska jag inte till stan för jag ska med Emme och vilka mer som ska med vet jag inte. Men iallafall så skulle vi kolla på några som skulle spela på torget:S eller jag veti nte om det var på torget men skit samma. Sen imon så blir det ljus i Alingsås, det har jag säker redan skrivit. hihi
Nu ska jag kolla på heroes innan jag ska dra igen.

Såhär mycket har det snöat idag.


PUSS!

pluggpluggplugg

Hejhopp!
Jag sitter just nu i köket och pluggar men så kom min syster och hennes pojkvän hem, sen kom min lillebror och minna mamma hem och nu går det inte att plugga längre för dom bara tjötar och håller på att cpa sig så jag får väl gå och stänga in mig i mitt rum så jag slipper dem!



PUSS!

brrrr..

Det är iskallt ute!! Var precis ute och fotade lite. Eftersom det finns folk som jagar djur i skogen här hemma hos mig så får man inte gå ut i skogen och därför kunde jag inte ta så många fina bilder för det fanns inget att ta på.

Imon börjar jag kvart över ett. Ska bli skönt med lite sovmorgon.
Till helgen kommer några som vi känner i Varberg hit, vi ska gå ljus i Alingsås.
Funderar på om jag ska ta med mig kameran men den är så jobbig att bära runt på. hihi
Aja nu ska jag se ett avsnitt av heroes som jag börjat kolla väldigt mycket på.






PUSS!


Kalas

hejhopp!
Idag blir det kalas för min pappa och morbror! Nu måste jag kila och städa.

Puss!


Väldigt onördigt

Idag har jag nästan bara målat hela dagen känns det som. Dagen började med individuella val och då har jag inredning och färgsättning där vi just nu ska börja måla upp hur rummen i huset ska se ut. (Kan ladda upp en bild när min redovisning är klar.) Väldigt rolig att jag kommer till lektionen och det bara är två stycken där. Det kom några till efter en stund men ingen som jag kunde prata med för mina snälla vänner hade tagit sovmorgon och vissa var sjuka. Så där satt jag helt ensam och lyssnade på min musik och målade och sudda ut det jag måla och måla ingen och sudda. Så höll jag på hela lektionen tills jag tyckte att det passade med en rast på ca 30 min och när jag kom tillbax var det dags att sluta som tur var. Min andra lektion gick ut på att vi skulle måla tro det eller ej. Går jag barn och fritid eller vad? Iallafall så skulle vi måla våran egen varaition av en bild som vi tidigare fått skriva en saga om. Känner att det låter väldigt seriöst nu men vi brukar inte måla, leka eller skriva sagor på våra lektioner faktist. Aja, sen när den lektionen var slut så var det lunch.... Efter det skulle vi ha övning inför nationella provet i svenska. Så där fick jag sitta ca två timmar innan jag var klar. Sen var dagen slut och jag åkte hem. Nu sitter jag här och tänker kolla på ett eller flera avsnitt av heroes. Ha det gött!




PUSS!


komplicerat?

Jag har precis kollat på he's just not that into you, bra film! Handlar om kärlek och hur komplicerat det är. Hahah jag tycker faktist att filmen stämde ganska bra med hur det faktist är i verkligheten. Jag menar varför kan man inte bara säga till personen som man gillar att man gillar han/hon? Varför ska det behöva vara så mycket krångligare? Om man gillar en kille/tjej så vill man ju lära känna personen först och kanske försöka få reda på om den gillar en tillbax. Jag tycker kärlek är krångligt... Jag vill att killen ska visa sitt intresse innan jag visar mitt eftersom jag är ganska blyg av mig. Men ibland är det ju så att killen tycker tvärt om och då vet man inte riktigt hur man ska göra för man vet ju inte om killen vill att man ska visa att man gillar honom eller om han gillar en eller om han inte ens är intresserad, för vissa killar är ju väldigt flörtiga av sig fast dom inte gillar en. Hur ska man då veta om man ska visa att man gillar honom om det är så att man faktist gör det:S Nu känner jag att det blev väldigt rörigt. Men aja filmen var bra iallafall så jag rekomenderar den!




PUSS!

God dag!

Ingen skola idag, spydde typ igår så jag stanna hemma idag. Mår fortfarande lite illa och börjar få ont i huvudet. Hoppas det går över snart. Ska väl ta och kolla på film hela dagen typ.

PUSS!


Grattis pappa!

Idag fyller min fader år, grattis till honom! Jag och mamma ska strax åka in till stan och köpa en present till honom. Vi tänkte köpa min baddräkt också men det hinner vi inte idag så vi tar det imon.

PUSS!

5 - 6 oktober

Tjoho!
Idag har vi i badverksamheten simmat 2km alltså 80 längder för de som vill veta. Sen har Sofiadampat järnet resten av dagen. Hon ska ju operera bort sina halsmandlar imon och ska vara borta ca 2 veckor. Lycka till gumman, vi kommer sakna dig!
På tala om imon så är det så att min pappa fyller år imon. Grattis pappsen!! Och eftersom han gör det så ska jag och mamma ta en sväng på stan imon och försöka hitta något fint yill honom. Medans vi ändå är i stan tänkte vi kolla på en baddräkt till mig och så tänkte jag kika in lite kläder som jag vill köpa. Det finns ganska mycket fina saker jag har hittat och vill köpa men min ekonomi räker kanske inte till allt eftersom jag dessutom ska ha råd till körskolan och lite annat som förhoppningsvis ska hända. Får väl se hur jag löser det;) Aja nu ska jag sova för jag är helt slut efter dagens alla knasigheter!! God natt!



Bilden är från i somras

PUSS!


4

Nu är jag hemma igen, hade super kul igår! Vi köpte godis för 180 kr:O Sen hyrde vi film och så spelade vi lite på guitar hero och skrattade en massa!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir ju ingen bio så jag får väl kolla på film eller något..
Nu ska jag iallafall skriva lite på svenska skiten som jag måste göra.

PUSS!

Tjejkväll

Om ca två timmar ska jag möta upp mina kära små vänner utanför hemmakväll där vi ska hyra film och sedan dra vidare hem till agnes där vi ska sova över. Ska bli väldigt skoj! Men nu måste jag göra mig iordning och börja packa lite. Tjingeling!

PUSS!


Snällt?

Kul att både min mamma och syster kom hem med nya skor idag. Dom Skulle åka till borås och köpa blommer men det blev visst lite mer...Snällt att jag inte fick följa med, speciellt när det är jag som behöver köpa mig ett par nya vinterskor. Men jag får väll palla mig ut på stan någon dag och köpa mig ett par snygga vinterskor.




PUSS!

Känner att jag...

Hej!

Känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera men saken är den att jag har inte riktigt orkat. Men iallafall så är det fredag idag. Imon ska jag till Agnes mamma för jag, Agnes, Amanda och Emme ska ha en liten tjejkväll. Ska bli kul! Sen på söndagen blir det kanske bio. Ja det är väl det som kommer hända i helgen. Idag vet jag inte vad jag ska göra? får väl se vad som händer.. Nu ska jag iallafall greja lite i photoshop tänkte jag.



PUSS!