På spaning

Idag efter skolan gick jag och Sofia på stan. Nu har jag äntligen hittat en baddräkt som jag ska köpa till mina simskolor, jag hittade även ett par skor som jag kanske vill köpa och ha nu när det blir kallt. Mer än det har jag inte tid att skriva för nu måste jag plugga.

Dagens bästa:
Alla som är medlemar på bloglovin får 10% rabatt på reavarorna på nelly.se

PUSS!

Smoothie

Blev precis väldigt sugen på en smoothie så jag gick till köket och gjorde mig en. Väldigt enkelt bara mixa jordgubbar, banan och apelsinjuice så är den klar sen. Super gott!



PUSS!

090928

Idag började jag kvart över tolv, härligt! Jag höll på att glömma att vi hade simskolor idag men min mamma påminde mig som tur var. Nu kollar jag på idol och ska snat käka.

PUSSHEJ!

27/12

Tänkte bara säga att idag är det exakt tre månader kvar tills jag fyller år!

PUSSPÅDET!

Söndag

Idag är det söndag och jag borde plugga men eftersom att vi inte börjar förens kvart över tolv imon så kan jag plugga då. På tisdag är vi lediga eftersom att våra kära lärare på BF ska åka bort. Har inte så mycket mer att skriva om så därför tänker jag kolla på en film.

PUSS!

tuta och kör

I morse när mamma kom och hämtade mig fick jag köra bil till skolan. Jag ska även köra in till stan igen sen när mamma kommer hem. Först ska vi åka och lämna lite saker till min lillebror som ska sova hos en kompis, sen ska vi åka och köpa godis. Efter det så ska jag köra hem.

Jag måste beställa en tid på bilskolan så jag kan köra lite där med! Har jag skrivit att jag och Sofia har skrivit in oss på körskola? kanske jag har.. Iallafall så måste jag även gå och hämta mina teoriböcker som har kommit.

Dagens bästa skådespelare:

Sophia Bush
På söndag kommer One Tree Hill! Det absolut bästa program någonsin! Och Sophia Bush som spelare Broke Davis
är en otroligt bra skådespelare!





PUSS!


090925

Hejhå! Jag missade bussen som gick för ca 20 minuter sen så nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Egentligen hade jag lika järna kunnat stanna hemma, men eftersom vi har prov idag och jag ska till simhallen sen så får jag väl åka in till skolan.

PUSS!

IDOL!

Nu har jag kollat på idol. Erik är helt klart min favorit, han sjunger så otroligt bra!! Vem är din favorit?=)







PUSS! 


Från nelly.com

Dagen vill ha:

PUSS!


Buss helvete!

Idag var jag och Sofie på yrkesråd och det var klart lite över tre. Jag ville hinna med min buss som gick tio över tre och då var Sofie snäll och körde mig till terminalen för att jag skulle hinna med min buss. Men klart som fan att den åker precis när jag kommit fram -.- Den j*vla busschaufförn såg att jag skulle med men backa ut endå, så jag tänkte att om jag springer ut så borde jag hinna så det gjorde jag. När jag kommer där springandes så är det några killarsom får synd på mig och fattar att jag ska med den bussen som kommer åkandes. Dom börjar vinka åt bussen för att den ska stanna. Men idioten bara kör rätt förbi!! Min nästa buss gick kvart över fyra och den orkade jag inte sitta och vänta på så jag ringde mamma och gick till hennes jobb och åkte med henne hem när hon slutade kl fem. Bättre att sitta där och vänta än på terminalen, även fast jag fick vänta en timma längre.

På tala om något annat så skrev jag och Sofia in oss på bilskola idag! Nu ska jag bara spara pengar så jag har råd att betala mina körlektioner.

Dagens snyggaste:

En klänning från ASOS.com


PUSS!


LE

Idag tog vi skolfoto. När vi kom dit så fick vi veta att det stog fel på schemat så vi fick vänta en timma. Jag fick sitta ner för en gångs skull! Orkar inte skriva mer än det. Det har inte hänt så mycket mer för den delen heller så nu ska jag gå och baka äppelpaj.

PUSS!

Skaffa ett liv människa!

Denna människan ( tänker inte nämna några namn!) är så otroligt jobbig. Skaffa ett liv! Det är ingen som vill veta vad du gör, när du gör det, hur du gör det och mer. Jag skiter fullständigt i det faktist! Så, nu orkar jag inte tänka mer på dig för jag blir bara arg.

Istället tänkte jag skriva om hur min dag har varit. Det har helt ärligt inte hänt så mycket nytt. Först var det skola, sen efter vi slutat skulle jag och Sofia gå och skriva in oss på bilskola men dom var sjuka så vi gör nog det imon eller någon annan dag denna veckan. Efter det fikade vi lite med Sofias mamma och syster. Sen var det simskolor, gick ganska bra. Bara lite svårt nu innan man fått in hur man ska göra. Men Det går bättre nu än när vi började.

Imon som jag redan har nämt i tidigare inlägg så är det iallafall skolkort. För en gångs skull ska jag försöka att se normal ut! Mina tidigare kort har alltid lyckats att bli skit fula. Men förra året var nog det fulaste för att Sabina hängde på mig och då börja jag skratta, och precis när jag börjar skratta så tar kortmänniskan kort och därför ser det förjävligt ut. Nu ska jag gå och käka lite kvällsmat!



PUSS!


Bluebox

Kollade in lite saker på bluebox.se som tex de här sakerna:










PUSS!


Så otroligt tråkigt

Klantiga jag! I fredags skulle vi lämna in vårat träningsschema för dom närmsta 8 veckorna, och jag sa till min lärare att jag skulle maila det till henne på fredag kväll. Men smart som jag är så glömmer jag alla papper i skolan! Så jag får väl skicka det till henne imon kväll efter simskolorna om jag kommer ihåg. Aja nu ska jag iallafall plugga klart skitsaken som vi gör i natur och friluftsliv, as tråkigt! Men det ska vara klart på tisdag för då ska jag redovisa, och imon hinner jag inte göra klart det så det måste bli klart idag!

Förhoppningsvis så ska jag färga mitt hår idag också. Jag tänkte göra lite blonda slingor? Hoppas det blir bra för vi tar skolfoto på tisdag och blir det inte bra så måste jag färga om det innan tisdag.

PUSS!


Lördag kl 22.28

Hej hopp! Orkade inte plugga mer förut så Emme kom hit och vi kolla på lite gammla bilder mm, men nu har hon åkt hem. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, får väl kolla på film. Hoppas alla har en trevlig lördags kväll!

PUSS!


foton från igår



PUSS!


-.-

Just nu sitter jag och pluggar natur och friluftsliv, inte så roligt! Vi ska redovisa detta arbetet som vi gör nu på tisdag. Det handlar om nationalparker. Kan det blir roligare? -.- Aja nu ska jag iallafall ta en paus i mitt pluggande.

PUSS!


Taaddaa!

Hejhå! Jag hittade mina skor och bilderna som jag trodde var borta igår! Skorna låg gömda under en handduk som någon hade slängt över dom, och mina bilder hade lagt sig någon annan stanns på datan. Men nu har jag hittat dom.



PUSS!

Jävla teknik!

Idag är det fredag, Har varit i skolan och sedan gick jag och Amanda och fotade lite. Och nu är jag hemma och ska spendera min fredag genom att kolla på film och äta gottgott! Och sen är det så att jag har fått nya skor, men jag vet inte vart dom är för mamma sa att dom fanns hemma men jag har inte hittat dom och jag har letat överallt!

Asså fy fan va arg jag blir! märkte just nu när jag skulle ladda upp en bild här att mer än hälften av alla bilder vi tog idag är borta, dom finns inte på datan och inte på kameran. Så jävla surt! Fan!


PUSS!


Nu kan jag äntligen börja spela.

Nu funkar min gitarr och det är tack vare Magnus. Han kom hem till mig förut och hjälpte mig att stämma den så nu kan jag äntligen börja spela. Och den låten jag försöker lära mig just nu är Eric Clapton - tears in heaven. Ganska svår men jag har lärt mig början, kanske inte låter så bra men övning ger färdighet!
Imon efter skolan ska jag fota med Amanda. Ska bli skoj, jag tror att vi ska ta en sväng runt gerdsken om vi inte hittar något bättre. Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag lyssna lite på Hassle medans jag läser den otroligt sega boken som vi har fått i svenskan. Boken är Oliver Twist och det är inte riktigt min typ av böcker. Men aja den ska vara klar om en vecka nu, eller är det två? Vet inte riktigt men det känns som att det är dags att börja vilket jag har sagt i någon vecka nu men det har inte blivit av. Men nu jävlar så ska det läsas!




PUSS!


OJOJOJ!

Idag har varit en seg dag! Jag är så otroligt övertrött så att jag vet inte vad jag ska göra med mig själv? Har retats lite med lillebror men han blev så trött på mig så han låste in sig på sitt rum. haha! Magnus kommer sen och ska fixa min gitarr så att jag kan spela på den. Jippie! Nu ska jag fixa lite skolsaker som ska vara klart till imon. Och så tänkte jag slänga in ett litet videoklipp med en låt som jag har fastnat för! Känns som att jag har lagt in många klipp det senaste men aja det här får bli mitt sissta på ett tag.




PUSS!


dagens inlägg



PUSS!


15 september

Idag slutade vi lite efter två, skönt! På våran otroligt långa håltimma så åkte jag in till stan för att klippa mig. Blev väl kanske inte riktigt som jag hade tänkt men det får väl duga. Nu ska jag plugga -.- Har en del saker jag måste bli klar med bla en jävla bok!


FÖRE


EFTER








PUSS!


Hjälp tack?

Jag ska beställa en klipptid men jag vet inte hur jag ska klippa mig. Några tips? 
Jag funderar även på att göra lite mer blonda slingor för min utväxt börjar synas lite för mkt.

  

  


PUSS!

Följ min blogg med bloglovin

Kan det bli värre?

Just nu sitter jag och försöker plugga...otroligt tråkigt!! Jag har dessutom tappat rösten så jag kan inte prata-.- Inte nog med det så är jag as trött för jag har inte kunnat sova inatt. Och så har jag ont i mina händer och armar efter paddlingen. Aja nu ska jag sluta klaga och återgå till mitt pluggande.



Besök Gratis-Fashion.se



PUSS! 

Tävling!



"Jag är med och tävlar om ett linne hos www.nbitchie.blogg.se
i samarbete med
www.haileys.se - var med du också!".


ASOS

Sitter och kollar lite på ASOS.com. Dom har grymt snygga kläder, väskor, smycken mm. Dom har dessutom hyfsat billiga priser för att ha så snygga kläder, men så skickar dom ju sakerna från USA tror jag? så man får ju betala porto så då blir det kanske lite mer att betala.





PUSS!

God dag!

Just nu sitter jag och kollar på en film som jag älskade när jag var liten. Vet inte vad den heter men den handlar om snövit, man kan väl säga att det är en tvåa av den riktiga filmen fast den här filmen är inte från disney. Aja iallfall som jag sa så älskade jag dena när jag var liten och jag brukade alltid kolla på den när jag åkte till mormor så jag tänkte att nu när jag är här ensam och inte har något att göra så kan jag väll kolla på den.

PUSS!

Fredags mysss!

Idag är det fredag och vi i BF3:an har paddlat kanot, det var väl roligt. Speciellt när vissa körde in i båtar, sjögräs, buskar och träd. Dessutom fick en av mina kära klasskamrater fågelskit i ansiktet, tänker inte nämna några namn men oj va skoj det var! hahah!! Nu ska jag strax kila till maxi så jag kan köpa lite godis till ikväll.



PUSS!


Hej hopp!

Nu sitter jag hos min mormor som inte är hemma och hon kommer inte komma hem förens på lördag så jag passar hennes hus. Imon är det skola halva dagen sen ska vi paddla kanot. Jag har fortfarande ont i halsen men hoppas det går över snart. Fast det skulle inte vara så konstigt om det blir värre för jag har ju inte direkt vilat, min lärare tyckte inte att det var ok att jag var i skolan idag eftersom jag inte mådde så bra igår. Aja nu ska jag värma mig framför tv för jag fryser som ett as!





PUSS!


090909

Idag skulle min klass (Bf3) och Bf2 och Bf1 till mjörnvallen för att ha ngn slags programdag. Det var inte ett piss roligt med tanke på att jag vaknade imorse med as ont i mina halsmandlar. Och det blev ju inte bättre av att vara vid mjörn när det blåste och var skit kallt mm. Aja iallafall så vann mitt lag! ^^  Vi spelade brännboll och gick tipspromenad och lite annat. Jag kan säga att just nu mår min hals INTE bra. Hoppas bara att det löser sig till på fredag för då ska min klass kanske paddla kanot.


PUSS!


Tv dags!

Nu blir det mys framför tv med idol och lite popcorn =)



PUSS!


Simskolor.

Dagen började med badverksamhet i simhallen från 8 - 10 tror jag, sen var det vanlig skola. Klockan halv tre slutade vi så jag och Sofia stack in till stan för att jag skulle köpa mig en tränings bag. Efter det gick vi till donken och käka, Sen bar det av till simhallen för att börja våran simskola från ca halv 5 till halv 8. Det var kul! Jag trodde det skulle vara skit tråkigt men jag hade fel. Fast jag är väldigt trött nu kan jag säga! Kommer sova gott ikväll, känns inte så bra att behöva vakna halv sju imon för att ta sig till skolan.
Kollade på lite olika bloggar och hittade det här:

PUSS!


6 september

Snacka om att dagarna går för fort. I fredags var det fest i ödenäs sen i lördags gjorde jag väl inte så mkt, var lite bakis. Och idag är det söndag och helgen är redan slut. Imon är det skola och då börjar även jag och Sofia med våra simskolor. Jag har inte köpt mig en baddräkt än men det går nog bra ändå hoppas jag. Nu ska jag sätta mig och börja läsa på den boken som våran svenskalärare har bestämt att vi ska läsa. Jag har inte ens börjat och den ska vara klar om tre veckor tror jag...




PUSS!

Studenten!

Idag var det mössprovning för BF3, alltså min klass:D Vi både prövade och beställde mössor till studenten! Längtar otroligt mycket till allt skoj som kommer då! Bara ett år kvar.

PUSS!


2 September

Idag efter skolan så tog jag och sofia en sväng på stan för att kolla på en baddräkt till mig som jag måste ha nu när jag ska börja ha simskolor för små barn på måndagar. Det börjar nu på måndag och jag har inte hittat ngn än. Men däremot hittade jag en bag som jag tänkte att jag kunde köpa och ha mina badkläder mm i när vi ska simma. Men jag och mamma kanske ska åka till något ställe där dom säljer bara badkläder och underkläder, får väl se om jag hittar något där.





PUSS!


Så jävla bra är jag!

Gissa vad? Jag hittade en skit stor spindel hängandes utanför vårat hus:O Och de som känner mig vet att jag har jätte FOBI för spindlar! Men så sprang jag och hämtade min kamera och tog kort på den, så jävla bra är jag! Dessutom så hade den en stackars fjäril i nätet så jag hämtade en pinne och petade bort fjärilen.^^ Tog lite kort på den med, tänkte att det är väl lika bra att passa på. Så nu sitter jag ute i solen med min data.







PUSS!