Skaffa ett liv människa!

Denna människan ( tänker inte nämna några namn!) är så otroligt jobbig. Skaffa ett liv! Det är ingen som vill veta vad du gör, när du gör det, hur du gör det och mer. Jag skiter fullständigt i det faktist! Så, nu orkar jag inte tänka mer på dig för jag blir bara arg.

Istället tänkte jag skriva om hur min dag har varit. Det har helt ärligt inte hänt så mycket nytt. Först var det skola, sen efter vi slutat skulle jag och Sofia gå och skriva in oss på bilskola men dom var sjuka så vi gör nog det imon eller någon annan dag denna veckan. Efter det fikade vi lite med Sofias mamma och syster. Sen var det simskolor, gick ganska bra. Bara lite svårt nu innan man fått in hur man ska göra. Men Det går bättre nu än när vi började.

Imon som jag redan har nämt i tidigare inlägg så är det iallafall skolkort. För en gångs skull ska jag försöka att se normal ut! Mina tidigare kort har alltid lyckats att bli skit fula. Men förra året var nog det fulaste för att Sabina hängde på mig och då börja jag skratta, och precis när jag börjar skratta så tar kortmänniskan kort och därför ser det förjävligt ut. Nu ska jag gå och käka lite kvällsmat!



PUSS!


Kommentarer
Postat av: Julia tb

SV: ja verkligen! Nej jag förstår, men de var fina iallfall:D Härligt att höra! Ja med mig är det bra! Vad händer idag då? Ha en fortsatt fin tisdag! Kramar<3

2009-09-22 @ 06:50:06
URL: http://showbyjulia.devote.se
Postat av: missie

jo d är bara bra med mejj me (a)

vad har hänt då ?

2009-09-22 @ 20:45:17
URL: http://mmichiielita.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se