Underbar helg!

Helgen började med att jag, Amanda, Emme, Isabel och Agnes var hemma hos Emme och käka godis och kolla på let´s dance. Mysigt!
Sedan tog jag och Agnes tåget till Göteborg och åkte hem till Agnes och sov där. På lördagen gick vi på stan och kollade på balklänningar. Agnes hittade en skit snygg klänning! Sen gick vi och åt och jag köpte lite grejer. Vi tog sedan spårvagnen tillbaka till Agnes där vi fikade innan jag skulle kila iväg till tåget för att åka hem.
Det har varit en super mysig helg och den får vi göra om snart!

Detta köpte jag:
En väska från H&M


Och lite smink



Våran mysiga fika



Mamma hade lightparty Och nu har jag fått hem mina grejer som var detta:


PUSS!


Dagens video:

Får bli Robin. Haha han kommer inte bli glad när om han ser att jag lagt upp denna videon på honom, men det är smällar man får ta. Mohahahah!

Höj ljudet!!



PUSS!


Tjejkväll!

Hej hopp!
Idag ska jag, Emme, Amanda, Isabel och Agnes hem till Agnes och ha tjejkväll. Vet inte om det blir så att vi åker hem till Emme istället eller hur vi skulle göra.. Det beror på hur tågen går. Fast jag och Agnes måste ju åka till gbg eftersom att hon bor där. Jag ska nämligen sova hos Agnes till imorgon. För på lördag ska jag och agnes gå på stan och kolla på balklänningar men det har jag ju redan skrivit tidaigare. Aja det ska bli Roligt iallafall!
Nu ska jag gå och packa och fixa, ha en mysig fredag!




PUSS!


HAHAHHA jag dör!!!

Sitter just nu och as garvar åt en kille som jag pratar med på MSN, har ingen aning om vem han är.. Han börja skriva till mig och sitter och skryter om hur cool han är som dricker varje dag och har tagit droger sedan han var 11 år. Blir så jävla trött på såna här människor som tror att dom är så jävla mycket bättre än andra. Det är bara patetiskt!




PUSS!


Torsdag idag

Och jag är ledig! 
Imorgon är det skola sen ska jag hem till Agnes och sova där och på lördag ska vi gå och kika på lite balklänningar. Ska bli kul! Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och kolla på film. Ha det bäst!

Skojig bild på mig och Agnes när jag fyllde 18!



PUSS!


Tillbax till skolan

Idag var det dags för skola efter ett sjukt roligt lov! Denna veckan har vi bara projektarbete så det är inte allt för farligt. Vi blev nästan helt klara idag så veckan bli ganska slapp. Imorgon har jag svenska prov, jag längtar inte!! Har inte fattat något så jag får väl hoppas att det går ändå...
På tala om något helt annat så har våran skola fått stänga av vissa delar och gymnastikhallen pga för mycket snö på taken. Nu har jag inget mer att säga, har eran dag varit bra? Vad har ni gjort?



PUSS!


Slapp lördag

Nu har jag städat igenom mina smycken, det behövdes!
Senare idag ska vi få gäster.
Vet inte vad mer jag ska skriva, hihi.
Men jag hoppas alla får en toppen helg!




PUSS!


Snöstorm?

J*vlar Vad det har snöat! På våran gräsmatta är det snö upp till magen. Och ändå är inte det här den värsta vintern vi har haft. Jag vill inte ha mer snö nu, jag vill ha sommar och värme!!!!



Såhär ser det ut från mitt fönster


Utgången till våran altan


Altanen


Våra grannar


PUSS!


Fredag 19 februari

Jag orkar inte uppdatera idag men jag kan bara säga att igår hade jag skit kul! Tack för en trevlig kväll alla!
Om Sofia kan skicka bilderna från igår så ska jag ladda upp dom någon dag.
Ha en super fredag!


PUSS!


Sticky fingers

Igår var jag hos Emme och sov där till idag. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och senare ska jag hem till Sofia för att sedan åka till gbg och till sticky fingers.
Ska bli kul!
Jag ska skåla lite extra för Sara som fyller år idag, Grattis!!:D

Det jag hade tänkt ha på mig ikväll:
Klänning med dragkedja


Och ett par klackskor till det


Hoppas alla får en Trevlig kväll!


PUSS!


Haiti

Dagens video:
Denna videon är tillägnad alla på Haiti, tycker att det är så sjukt fint gjort av dom!



PUSS!

snickerskakor

Nu har jag precis bakat snickerskakor, mummsss!
Imon kväll ska jag hem till Emme och sova där, ska bli skoj!
På torsdag ska jag och några gå ut.
På fredag blir det filmkväll hos Fredrik.
Så ser resten av mitt lov ut, skola på måndag igen.
Nu ska jag kolla på en  till skräckfilm.
Ha det bäst!

Bilden är från i somras när emme fyllde år och hade "bad taste" tema på sin tjejmiddag. Skit kul var det!


PUSS!


Skräckfilm..

Dagens film får bli en skräckfilm. Jag kollade på den igår men eftersom  att jag inte har något att skriva om idag så får det bli den.
Filmen heter A perfect getaway.
Den var inte så läskig som jag trodde men den var bra ändå.





PUSS!


Depend

Målade mina naglar igår, brukar inte använda Depend men det är faktist ett utav de bästa nagellacken jag provat!



PUSS!


Alla hjärtans dag

Har inte tid att skriva något just nu men jag vill önska alla en trevlig alla hjärtans dag!



PUSS!


Det är dags för fredagsmys...hoppas inte föräldrarna stör!

Nu är det fredag och jag ska se på film med min söta lilla familj.
Tatueringen gör ont, men det är skit snygg! Blir lika glad varje gång jag ser den.

Dagens bild:
Min tatuering såklart!


Jag lovar att jag ska sluta tjöta om min tatuering.

PUSS!


Nu är jag en tatuerad människa!

Hej!
Nu är jag tatuerad och klar, känns skönt att det är över. Det gjorde VÄLDIGT ont att tatuera mig på det stället, min tatuerare sa att det var ett utav de ställena där det gör som ondast. Men jag klara mig igenom det utan en ända tår. Stolt!
Här kommer lite bilder:

Tatueraren Maria, jag rekomenderar henne starkt! Hon målar skit bra!


Resultatet


Sabina filmade lite



PUSS!

ARG!

Min data funkar inte! Jag har inte kunnat blogga, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har svarat på era kommentarer! Jag ska ringa till min data tillverkare och så ska dom laga den, förhoppningsvis får jag en ny data för att det inte går att laga den gamla.

Lite goda nyheter kanske? Jag ska tatuera mig imorgon! Är otroligt glad! Kommer bli as bra tror jag. Jag är bara rädd för att det ska göra ont. Nu måste jag fortsätta plugga så jag kan bli klar någon gång.
Ha det bra alla sötnosar där ute!

Halmstad 2008<3


PUSS!


Skola imorgon

Mamma hade ju ett sånt där ljusparty förut så jag passade på att köpa lite, nu ska jag bara vänta på att hon ska beställa så jag kan få mina grejer. Imorgon är det skola, kan ju säga att det ska bli skönt med lov om en vecka! På torsdag ska jag tatuera mig, jag längtar! Nu ska jag kolla på The Hills så ni får ha en bra kväll!

Jag och Sofia igår.


PUSS!


Fruktansvärt dåligt!

Jag kan inte sova mer så nu sitter jag och kollar på melodifestivalen eftersom att jag missa den igår. Just nu är det nr 2 som sjunger och OJ vilken dålig låt!

På tala om något helt annat så hade jag väldigt kul igår, tack Sara! Idag ska jag bara sitta och göra inget, är nog lite bakis tror jag. Mamma ska ha hit gäster om en stund så jag ska gömma mig på mitt rum, hihi. Jag hade tänkt ta kort på min outfit som jag hade på mig igår och den som jag hade i fredags också men jag orkade inte, jag lovar att jag ska bättra mig till nästa gång! Hoppas alla haft en bra helg!

Sletna jag just nu, den bjuder jag på;)



PUSS!


Helg=)

Igår var vi på hotellet som sagt var och jag hade jätte roligt! Idag ska jag plugga lite tror jag sen ikväll blir det fest. Sara har fyllt år så det är hon som ska ha festen, grattis!



PUSS!


PartyParty:D

Nu är jag hemma med Sara vi ska käka och fixa oss sen kommer Sofia hit! Sen ska vi dra till hotellet, ska bli kul! Första gången jag är där. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll.. Men det löser sig! Ha en go kväll!



PUSS!


student saker:D

Det känns som att dagen har gått skit fort. Idag fick vi våra studentpaket med mössa och lite andra grejer!:D
ÅÅÅÅÅ va jag längtar nu:D



PUSS!


Snart helg tack o lov!

Jag är så otroligt trött! Alltså inte psykiskt men fysiskt, jag vet inte vad jag har gjort:S Känns som att jag har sovit hela dagen. Skit samma imorgon är det en vanlig skoldag och vi slutar tidigt. På fredag ska jag, Sofia, Sofie och Sabina genomföra vårat projektarbete så vi ska inte vara i skolan på hela dagen. Sen till kvällen så ska jag och några till gå ut. Ska bli skoj! På lördag blir det fest? Eller myskväll... eller nått, jag fatta inte vad Sofia prata omXD På söndag så ska mamma ha ljuspart. Jag vet inte vad det är men jag tror det är likadant som typ tupperware och mary kay och sånt.



PUSS!


Nagellack

Har målat mina naglar.





PUSS!


Stackars lilla hund!

Idag är jag hemma för att jag måste passa våran älskling för hon mår verkligen inte bra. Mamma blev väldigt orolig för henne imorse för då orkade hon inte ens stå upp och så har hon varit dålig i magen. Men just nu är det lungt för nu sover hon.





PUSS!


Skön låt!

Jag har hittat den här låten, tycker den är otroligt skön!



PUSS!


Dag två i februari

Vet inte vad jag ska skriva om för det har inte hänt så mycket sendan igår. Jag har pluggat idag så nu är jag klar med min historia. Imorgon är det vinteridrottsdagen på min skola så jag ska på föreläsning på morgonen sen ska jag bowla. Jag, Johan och Sofia ska bowla på en bana och jag är ganska säker på att jag kommer förlora eftersom att jag är så usel på bowling!

 Kan väll påpeka att det är 9 dagar kvar tills jag ska tatueras!:D



PUSS!


Dagens Video:



HAHAHA!!
PUSS!


1 Februari 2010

Jag orkade inte blogga igår.. Hände inte så mycket för den delen heller. Jag var hos min kusin nästan hela dagen.<3
Idag var det skola som vanligt, vi fick gå till aulan för att höra när två skulle informera om balen. Oj vad jag skratta, killen som skulle prata var ganska så rolig!
Efter skolan gick jag och Sofia på stan och tog en fika och shoppade lite. mysss!

Detta köpte jag:





Nu ska jag kolla på några avsnitt av The Hills!

PUSS!