Minnen

År 2006
Jag och Emelie


År 2007
Jag ocg Agnes


År 2008
Niornas bal


År 2009
Strömstad med tjejerna


Jag och minsyster när vi var små


PUSS!



Dagens ord:

Förlåt!



PUSS!


Fan!!

När man behöver någon så får man lösa det själv.. Känns jävlig bra att veta att någon ställer upp när man behöver det! (IRONI) Borde egentligen inte skriva sånt här nu när jag är ledsen och arg för då lyckas man alltid överdriva. Men just nu så är det såhär jag känner!!
Skit i det nu ska jag bara vara glad och inte bry mig om mina problem för då ska jag tydligen må bättre?!
Alla har dåliga dagar min är idag! Nu ska jag sova och glömmmmaa allt för en stund!




PUSS!


Dagens:

Tatuering:
Jag har fått komentarer där några undrar hur min tatuering ska se ut så jag tänkte slänga upp en bild:)

Ungefär såhär ska den se ut tror jag, jag har pratat med min tatuerare och hon ska måla den så jag får inte se förens hon är klar men jag sa att jag ville ha tre rosor och lite krimskrams runt dom.

Självklart så ska inte blommorna se ut så, utan det ska vara rosor!



PUSS!


Nu är det bokat!

Jag har precis pratat med en tjej som heter Maria och hon ska tatuera mig. Jag har bokat tid och det blev torsdag vecka 6!:D ÅÅ vad jag längtar!!

För övrigt så var det skola idag, har varit på tingsrätten (eller heter det så?) Aja jag och min klass var där och skulle kolla på någon som hade gjort "försök till dråp". När vi var klara där så hade vi en lektion kvar. Jag och Sofia började bråka för att vi inte tyckte likadant. Vi jobbar inte så bra i grupp! Men jag älskar henne ändå;)
Nu är jag hemma och har inte så mycket att göra, väntar på att mamma ska komma hem så vi kan gå på kabbarén så jag kan åka hem och sova sen.

Jag kan läggat till att jag inte gillar vädret ute just nu! Brukar älska snö och vinter men nu har det gått för långt, jag tror jag börjar bli en värme person! Jag vill vara brun igen!!!!

                  Nu                                                    Då



PUSS!

Dagens:

Jag har hittat gör snygga underkläder som jag vill ha!







Hiss eller diss?


PUSS!

Chokladbollar?!

Dagens video:
Tänkte bara visa hur roligt jag och Sofia har när vi bakar!



PUSS!

Plugga?

Hej!
Idag slutade jag vi ett, jag hade alltså två lektioner. Imon är jag "ledig" det är nämligen så att min skola har IG prövning imon kl 12 och då har man inga mer lektioner. Iallafall inte min klass! Så jag har (hade) en lektion imorgon och det var svenska men våran lärare sa att vi fick vara hemma om vi läste våra böcker. Och så har jag lite annat att plugga på imorgon. Hade egentligen tänkt att göra det idag men jag började städa istället.
Men jag tror att jag ska plugga på något nu....eller ska jag se på film istället?^^)




PUSS!

Då var det söndag igen

Idag vaknade jag klockan 10, brukar aldrig vakna så tidigt men idag gick det inte att sova mer.
Igår var roligt, vet väl inte om jag ska berätta så mycket mer om det. Tack alla för en kul kväll!
Nu ska jag plugga på det som jag fick med mig hem, smart som jag är så glömde jag massa saker i skolan.

GRATTIS TILL AMANDA SOM FYLLER 19 IDAG!<3



PUSS!


Nu sticker jag på fest!

Nu ska jag åka hem till Sofia och sen ska vi på fest:) ha de gött!


Min outfit för idag






PUSS!


Tiden går

Jag ska med Sofia på fest ikväll, ska bli skoj! Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kan börja fixa mitt hår sen.




PUSS!


Musik











PUSS!


Hjortgården

Jag har skit ont i min rumpa tack vare att jag och Niklas åkte på massa gupp och jag flög av och landade på min rumpa. Men trots det så hade jag skit skoj igår! Vi grillade och åkte pulka. När jag kom hem gjorde jag mig varm choklad. mummmss! Sen kollade jag på film med pappa. Efter filmen var jag så otroligt trött så jag gick och la mig.





PUSS!


?!?

Nu är det något fel på min blogg! Alla inlägg har blandats och några har försvunnit, min bakgrundsfärg är borta:S Hoppas bara detta är tillfälligt!!!





PUSS!

Party Party

Igår var det fest! Kännde mig inte så ok när jag vakna måste jag säga men det har gått över nu. (Y)

Idag..

Idag har jag och Sabina suttit i skogen vid Gerdsken för att vi hade aktivitetsdag för vittra. Jag och Sabina höll i frågesporten=) Det var kallt och jag frös asss mkt men vi höll bara på från 8 - halv 1 typ så det var inte så farligt^^ Imon så ska vi göra om det fast då ska det vara för dom mindre klasserna på vittra. Hoppas det är fint väder för senare imon ska jag till Linn på tjejmiddag =) 
Min lillebror fyller 14 imon, stor pojke nu;) så vi ska ha kalas imon och på söndag tror jag:S  

PUSS! 

HATA!!

Jag hatar matte!!!
Imorgon har jag nationellt prov i matte B och det kommer gå åt helvete känns det som-.-
Jag ångrar nästan att jag valde matte B


Allmänt roligt:D

Idag var det väldigt rörigt i skolan tycker jag av någon konstig anledning, vet inte varför:P Nu ska jag iallafall ta det lungt, kanske sova lite for senare så ska jag och några fler till hjortgården och åka pulka och vara allmänt roliga:D

Dagens ord:
Du är dum i huvudet och jag menar det!







PUSSPUSS!


Röttttttt

Håller just nu på att måla mina naglar röda samtidigt som jag gör om min blogg lite=)
Dagen började inte så bra, tänker inte sitta här och gnälla så jag säger bara att min morgon började med att jag spillde ut min varma choklad två gånger och sedan fortsatte dagen i den stilen. Jag har även försökt plugga idag eftersom att jag har prov första lektionen imorgon. Bajs på det! snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag våga mitt hår:D


Hahahaha va gör jag med min mun?XD


PUSS!

Vilken föredrar du att ha till en fest?

Sexig
Kate Printed Dress SEK 549, Motel - NELLY.COM
Söt
Black Lace Stud Dress SEK 795, To Love Kuvaa - NELLY.COM
Fin
Red Velvet Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM



PUSS!

jag har inga tår!

Just nu har jag tappat känseln i mina tår, anledningen är att jag och min klass har varit på hjortgården idag och åkt pulka. (Ja sånt gör man faktiskt när man går tredje året på gymnasiet!) Iallafall så var det svinkallt och jag hade ont i magen och min fröken tyckte att jag klagade lite för mycket^^ Men det var inte allt för hemskt. Fast det hade nog varit roligare om jag inte hade haft ont i magen.

Imon har jag och min klass två lektioner. Värt?
Nu ska jag plugga lite på historia eftersom att jag har prov på fredag.
Ha de gött!




PUSS!


Då var det Måndag igen

Helt vanlig dag idag. När vi slutade skolan så gick jag och Sofia in till stan för att prata med en tatuerare. De som äger den tatuerar studion eller va det heter verkar iallfall väldigt bra så jag skulle vilja tatuera mig där, men han vi prata med sa att den tatueringen som jag vill göra skulle kosta ca 1500 eller mer. Kändes lite dyrt så jag ska kolla runt lite mer och se om jag hittar något som kanske är billigare. Gör jag inte det så får det bli en tatuering där iallafall.

Såhär ska min tatuering se ut om man byter ut dom blommorna mot rosor!


PUSS!


Sent kalas?

Idag kommer farmor och farfar hit och vi ska ha ett försenat kalas för mig:) Dom kunde inte komma när jag fyllde år och varför tänker jag inte skriva här.
Sofia har åkt hem, hon åkte hem precis efter att vi vaknat typ. Väldigt kul hade vi igår iallafall! Man kan ju säga att vi är bäst på att baka;)
Men nu ska jag gå och göra en sallad som jag ka äta till min lasagne:D Ha det gött!





PUSS!

LLLLördag!

Nu är Sofia hemma hos mig och hon ska sova här till imon. Jag vet inte riktigt va vi ska göra men bra som vi är så kommer vi väl på något! Hihihi:)




PUSS!

Fredag 15 januari

Nu är det fredag och jag ska bara ta det lungt hela kvällen. mysa i min säng med godis och en bra film! Hade ju varit trevligt med lite sällskap. Hahaha! Ne nu ska jag äta något. Ha en bra fredags kväll!




PUSS!

Värme!

Just nu sitter jag och kollar på resor till varma länder. Agnes ringde mig förut och undrade om jag och Sofia ville åka med henne och några fler tjejer på en resa i maj. Vi blir borta typ en vecka då. Klart att jag vill det! Frågan är ju bara hur jag ska ha råd med det nu när jag ska börja köra på körskola. Man kan ju alltid hoppas att jag vinner på en triss lott eller liknande^^


Häromdagen skev jag ju ett inlägg om en blogg där det är två tjejer som är jätte bra på photoshop och nu har jag hittat en till blogg som det är en tjej som har och hon är också jätte duktig! HÄR är hennes blogg. Gå in och kolla vettja! Här är bilden som hon gjorde:

Före



Efter



Tack så mycket!


PUSS!


Trallalllalalalaaaa!

Idag var det vanlig skola, när vi hade slutat så åkte jag och Sofia hem till mig. Trevligt! Vi skulle göra lite på vårat projektarbete men det gick inte så bra:P Nu sitter jag i min säng och tänkte att det kunde vara bra att läsa lite i min teoribok fast jag vet inte om jag orkar.

Vi gick inte till tatueraren idag utan vi ska göra det på fredag istället.




PUSS!


tjatja bloggen! HAHAHA

Nu är jag sjukt rastlös, har precis kommit hem från stan. Har käkat massa choklad så nu är jag helt drogad av socker!:D

Imon ska Sofia följa med mig hem, men innan ska vi in till stan och prata med en tatuerare som jag vill ska göra min tatuering. Å jag hoppas det inte blir för dyrt och att dom kan göra den som jag vill ha den^^


Vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut än, men nått i stil med dom bilderna nedan.



PUSS!

Jag har hittat.......

Jag tror jag har hittat världens sötaste unge!!!!!
Kolla här:




Aw va söt!!!! Fast jag tycker synd om stackarn som blir så nervös.


PUSS!

Å VA ARG JAG BLIR!

ååååå jag är så arg just nu så jag vet inte va jag ska göra. Jag blir så trött på ER!

Fy fan!


Skola

Första skoldagen idag efter ett härligt lov! Dagen har gått väldigt fort tycker jag. Nu sitter jag hemma och ska väl ta mig något att äta för jag är hungrig!




PUSS!

!!:D

Jag hittade en blogg där det är två tjejer som är superduktiga på photoshop och dom har en photoshopblogg. Man får skicka bilder till dom och så kan dom göra om dom om man har tur:) Jag gjorde detta och dom gjorde om en bild på mig och den blev jätte bra tycker jag. Otroligt duktiga är domhär tjejerna! Här är deras blogg: http://biljaochtessisen.blogg.se/index.html


Före:




Efter:




PUSS!

Fredags, igår och idag

Nu har Amanda åkt hem så nu tänkte jag att jag kunde visa vad jag köpte häromdagen.














Och som jag skrev igår så var Emme, Isabel och Amanda hemma hos mig och vi fotade lite ute i kylan. Skoj men kallt! Här kommer några bilder.

Jag


Amanda


Emme


Isabel


Isabel, Amanda och jag




PUSS!

God natt!

Jag är just nu med Amanda och hon ska sova här, har inte hunnit blogga idag eller ta kort på det jag köpte igår. Men imon så ska jag fixa det och lägga upp lite bilder!

Igår sov jag ju hos Emme tillsammans henne och isabel. Idag åkte vi hem till mig och hämtade upp Amanda på vägen. Vi har fotat typ hela dagen. Det var skoj men kallt! Jag lägger upp mer bilder på det imon för nu ska vi sova. God natt!




PUSS!

Shoppat

Idag har jag varit på stan och shoppat med Sofia, mycket trevligt! Jag köpte lite grejer men jag hinner inte ladda upp några bilder på det nu tyvärr:/ men kika in imon för då ska jag försöka finna lite tid till det. Jag ska åka hem till Emme om en liten stund, kommer hem imon och då ska jag och Amanda fota.  Öm nu hinner jag inte skriva så mycket mer, men jag slänger upp en bild på dagen outfit. Ha det bra!

Hade inte tid att få någon bra bild så dethär får duga.



PUSS!

Jag har tråkigt!






Jag vill ha fredag så jag kan få träffa min Sofia!!! Vi ska gå på stan och jag ska försöka hitta något som jag kan köpa för mina presentkort som jag fick i julklapp. Sen vill jag ha nya underkläder men jag får se om jag hittar något bra.


PUSS!

Årets Blogg

Vem är bästa bloggaren? självklart så skulle jag ju svara jag på den frågan;) men nu är det så att det här handlar inte om mig utan det är en artickel i aftonblandet där Farmor Gun 72 år är nominerad till årets Blogg inom politik och samhälle. Haha jag ska också blogga när jag blir 72 år:D Om ni vill läsa mer om Gun så klicka här!







PUSS!


Onsdag 6 januari

Idag ska jag åka hem till mormor med min familj och vi ska spela lite spel. Mysigt! Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Kan ju säga att jag inte är förkyld längre. Tur de!


Dagens låt:
Supernatural med Daughtry




PUSS!


Bilder

Några bilder som jag tagit.









Ellen DeGeneres

Sitter just nu och kollar på Ellen DeGeneres show på kanal 5. Hon är sjukt rolig!




PUSS!


FUCK!

Min förkylning har INTE gått över och är dessutom värre idag. fan! Jag som skulle åka till amanda och kolla på film hela dagen. Riktigt usel tajming har jag -.-


Såhär känner jag just nu!


PUSS!


Film film och massa film!

Imon ska jag hem till amanda för hon ska ha film maraton hela dagen lång. Ska bli skoj! Fast jag vet inte om jag kan stanna så länge för jag är ganska förkyld men jag hoppas det har gått över till imon eller åtminstone lugnat sig lite:)

Sen så vet jag inte vad jag ska göra resten av lovet men jag hoppas det dyker upp något. Skolan börjar igen den 11 januari. Ska bli kul att träffa klassen igen.

Just det ja, jag ska tatuera mig! :D
Har inte riktigt bestämt hur den ska se ut än men det ska iallafall vara något med en ros! Jag älskar rosor!!!
Iallafall så tänkte jag göra min tatuering någon gång innan lovet... Fast det beror på när vi har praktik, vet inte riktigt när det är men då måste jag ju vara i simhallen och i vattnet och det är inte så bra om jag precis gjort en tatuering då. Annars får jag göra den innan min praktik och missa lite utav min badverksamhet istället. Min lärare kommer nog inte bli så glad men aja så får det bli för den ska göras!




PUSS!

2010

Idag är första dagen på år 2010. Igår var det nyårs firande. Jag orkar inte skriva något mer så därför tänker jag kolla på en film. Hoppas alla fått en bra start på det nya året!




PUSS!