Starka färger

Ny målade!



Summer beauty

 




Outfit of the day för några dagar sedan



Jätte trött!

Igår var jag vid havet hela dagen sen åkte jag till min pöjk i gbg och sov där. Har sovit jätte dåligt! Vet inte varför, men jag kommer nog inte blogga mer idag iallafall. Ska sätta mig och redigera min smink video i kväll så ska jag se om jag kan hinna ladda upp den också.



Slappar vid havet!

img_9241 (MMS)

Slappar vid havet!


Den eviga frågan

Vad ska man ha för rubriker på ett inlägg. Jag kommer aldrig på något bra. Om det inte är opersonliga inlägg som tex att jag visar mitt nagellack eller nått sånt för då har oftast det ett namn eller så kan man hitta på något. Men till sånna här inlägg står det still i huvudet.

Sak samma, idag har jag varit med Amanda. Vi har spelat spel hela dagen, kul. Jag förlora dock!
Imorgon ska vi åka till havet tillsammans men min mamma och mormor. Hoppas jag kan få tillbaka lite färg! Nu är jag as trött så det är bäst att jag sover för imorgon ska jag gå upp tidigt.
Natti natti!



Spoiled beauty

Målade naglarna igår såhär blev det:

Med blit


Utan blixt


Långsam dator

hej! Håller på att fixa med min smink video så min dator är jätte seg! Därför bloggar jag från mobilen nu. Men när min dator är klar så ska jag göra några inlägg som jag tänkte lägga upp igår egentligen.

Kalas!!

Nu ska vi snart åka, hörs när jag kommer hem. Lägger ut en bild på det jag har på mig då också. Och en bild på mina nymålade naglar. Och så har jag spelat in in sminkvideo idag, kanske gör fler om jag hinner!
Tjingeling!



Heeeeeeeeeeeeeeeeeej

Jag håller just nu på att måla naglarna. Ska på kalas till mormor idag, grattis mormor!

Jag och mormor!


Svar på fråga!

Hej Ellen! Hoppas du ser det här. Jag köpte dom hyllorna på Ikea, kommer inte ihåg vad dom heter men dom är nog inte så svåra att hitta. Dom låg bland hyllgrejerna konstigt nog, hehe. Det är egentligen hyllor för prydnads grejer men jag valde att ha nagellack på mina.
Jätte roligt att du gillar min blogg! Hoppas mitt svar duger annars får du höra av dig igen så ska jag försöka förklara lite mer!:)





Smink förslag

Jag har suttit och försökt få till en sminkvideo i typ en timma nu men det sket sig så nu tänker jag kolla på film istället!
Ni får väldigt gärna skriva om ni har en speciell sminkning ni vill se! Jag har torka i huvudet så jag kommer inte på något alls!
Så snälla skriv om ni kommer på något:)





Träffa älsklingen

Nu ska jag käka sen hoppa på tåget till Göteborg för där ska jag träffa min snygging.
Hörs sen!♥




Dags att sova!

Blää för att vara sjuk! Nu ska jag kolla lite på tv:n sen ska jag sova. Tänker spela in en sminkvideo i morgon tror jag för jag har viljat göra det jätte länge men så blev jag sjuk nu. Men jag hoppas jag mår bättre imon så jag orkar sminka mig!



Ändrat bloggen

Va tycker ni? Vet inte om jag är helt nöjd men nu orkar jag inte pilla mer med det här.



E.L.F. Tävling!

Vill ni va med och tävla om produkter från e.l.f där ni kan vinna:

- Mineral 4pc Bamboo Brush Set
- Mineral lip gloss
- Mineral blush

Gå då in HÄR!


Såhär mår jag idag!




Fisk!

Jag och min sötnos ska snart ut och fiska, hahah vi får väl se hur det går. Jag är inte så förtjust i fisk och tycker att dom är lite halft läskiga! Hör av mig sen!
Ha en toppen dag!!!!



E.L.F smink första intrycket

Jag köpte smink från E.L.F. för några dagar sedan och än så länge har jag bara hunnit använda en produkt så jag kan inte säga så mycket om kvaliteten. Men jag kommer skriva om produkterna och vad mitt första intryck var!

E.l.f All Over Color Stick
Jag har använt den ljusa av dessa två färger (Spotlight) som highligher och det funkar jätte bra! Många av e.l.f.s produkter luktar lite citron vilket jag tycker är helt okej för det luktar väldigt fräscht. Men lukten är inte tillräckligt stark för att ditt ansikte ska lukta så du behöver inte oroa dig för att du ska lukta citron i ansiktet!

Toasted,  Spotlight

Shimmering facial whip              Shimmer eyeliner pencil

Camilia, Pink Lemonade.      Grassy green, Twinkle teal

Duo cream eyeshadow


Sugar cookie,                                Olive,    


Black licorice,                    Coffee & cream  

Mocha swirl

Liquid Eyeliner

Plum,                                   Stardust, Copper

Liquid eyeshadow

Berrylicious

Något jag märkt med E.l.f.s produkter är att dom har namn men de står med väldigt liten text och så sitter dom på baksidan av de flesta produkter där bakgrunden är svart så du ser inte vad produkten heter. men som tur är så går det att flytta på namnen för dom är bara på klistrade! Och med namn menar jag den texten som står under bilderna.

Tror inte jag glömt något nu, kommer kanske skriva lite mer om produkterna när jag prövat dom.
Om ni vill beställa något från E.l.f. gå in HÄR!
Från det att ni beställt så tar det bara några dagar innan varan kommer.


Old enough to know better but too young to care



Smögen!

Här kommer lite bilder från en grym helg i smögen!












Onsdagsklubben






Hemma nu!

Nu är jag hemma igen, fick lite problem med bilden påväg hem men det löste sig. Har haft as kul så tack alla för en grym helg i smögen!
Har bilder och nytt smink och sånt att blogga om men jag är helt slut så jag orkar inte göra det nu.
Istället lägger jag in den här grymt bra låten!



Bio!

Ikväll blir det bio med sköna människor. Vi ska se Harry potter! Lite sorgligt att det är sista filmen, man har ju följt dom här filmerna sedan man var liten. Nu ska jag käka lite mat och sedan dra till Agnes.

Kommer nog inte blogga förens på söndag eller måndag för vi åker till smögen imorgon!
Kommer bli as nice!



Utgång

Bye bye!


Underbar dag

Hej allihopa!
Jag var i Danmark igår, vi åkte med sju (på morgonen) båten dit och sen åkte vi 8 (på kvällen) båten hem. Så vi var hemma runt tolv. Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda inför ikväll! Jag och mina små vänner ska till onsdagsklubben. Det är första gången i sommar som jag går dit.

Här är lite bilder från danmark, haha jag tog inte med kameran för att fota min "semester" jag tog bara med den för att få lite bra bilder.







Sol och bad vid havet med Emelie!

img_7658 (MMS)

Sol och bad vid havet med Emelie!


Metallic blå

Målade om mina naglar idag. Nagellacket kommer från depend och är nr247. Jag älskar det här lacket! Jag behövde bara måla ett lager, inte ens ett tjockt lager och det blev perfekt. Torkade fort och är verkligen hur snyggt som helst!
Satte även på dekorationer på ringfinger naglarna för att göra det ännu lite snyggare.
Utan blixt


Med blixt





Skor

Nya skor, bara vanliga vita. Går att köpa på ellos för bara 179kr!



E.L.F

Jag har gjort en beställning från elf, den gick på 120 kr + frakt (ca 30kr) och jag beställde 15 grejer!
Om du går in på deras blogg kommer du se att dom just nu har 50% rabatt på allt deras ögon smink om du skriver in den koden som står där. I vanliga fall kostar deras smin ungefär 16 kr så jag föreslår att du passar på att beställa nu när det är ännu billigare! Elf är ett bra märke har jag hört. Jag kommer nog göre en haul video när jag får mitt smink så kan jag även berätta där vad jag tycker om det.

Vill ni ta del av deras 50% rabatt så gå in på deras blogg HÄR!!




Gör det själv!

Här är två videor på hur du kan göra för att få din hud att må bra nu i sommar!


Skoor

Köpte mig två par skor igår. Det här är något jag skulle köpt i början av sommaren för såna här skor BEHÖVER jag. Men jag hatar gladiator skor. Men nu har jag tvingat mig att köpa dom så nu ska jag tvinga mig att använda dom så kanske jag kommer tycka om dom. Skönt att jag äntligen har sommarskor nu iallafall!



Grattis morfar på din dag, jag saknar dig ...

img_8587 (MMS)

Grattis morfar på din dag, jag saknar dig jätte mycket! jag tänker på dig och hoppas att du har det bra där du är. puss och kram <3


Siw

Nagellacket kommer från Make up store och heter Siw. Det är ett hologram nagellack och jag tycker det var skit snyggt!


Shopping + presenter

Jag shoppade ju för några dagar sedan. Köpte inget som jag faktiskt behövde köpa, typ som ett par nya skor. Men helt plötsligt har det blivit jätte svårt att hitta snygga skor utan klack!
Iallafall, här är det jag köpte.







Detta fick jag av min underbara pojkvän idag när jag träffade honom. Grejerna är köpta i USA så det kan vara svårt att få tag på i Sverige om ni skulle gilla något av det.





Läppstiften bad jag honom köpa och det är jag som ska betala dom så de var inga presenter.
Jag blev superglad över det jag fick, min pojkvän är den bästa!


Jordgubbspaj is the shit!!

Ligger i min säng och mumsar i mig Jordgubbspaj, super gott!
Har varit hos min kära pojkvän hela dagen idag, han är äntligen hemma från USA!!♥
Han var super söt och köpte presenter till mig, mitt hjärta smälte! Ska visa det om en stund tillsammans med lite jag shoppade häromdagen.




Mums!! Igår var jag, sara och några kompis...

img_8076 (MMS)

Mums!! Igår var jag, sara och några kompisar på åkanten. Helt okej kväll! Idag ska jag jobba 16-16 så imorgon när jag slutar skall jag förhoppningsvis få träffa min pojkvän!!


Fyllefotboll

Nu ska jag stra iväg till playan för att grilla och spela lite fotboll. Ska bli kul! Hoppas bara att det inte börjar regna!!!!!




Ååå va skönt!

vaknade för knappt en timma sedan, himla skönt att sova länge! Och sen är vädret lite sådär halv roligt också så det går inte riktigt att vara ute.

Och vet ni vad!?! Min älskling kommer hem snart!!!!!!:D
ÅÅÅÅÅ vad jag har saknat honom men han är snart tillbaka! Jag kommer vara världens lyckligaste tjej när jag får träffa honom igen!