No work

hej, idag mår jag inte så bra. Hade jätte ont i huvudet igår på jobbet och resten av kvällen. Idag när jag vaknade gjorde det fortfarande ont så jag fick ringa jobbet och säga att jag inte kunde komma. Nu mår huvudet bättre!
Här är en bild på dom skorna jag köpte härom dagen. Köpte två par skor men ett par ska jag lämna tillbaka.



Toppen helg!

Jag orkar inte blogga så mycket nu, jag och Agnes var uppe till halv sju i natt eller i morse kanske man säger. Sen gick vi upp vid 12, för att åka med Sofia in till stan och fika. Mysss!
Köpte även två par skor när vi va på stan, vet inte om jag vill behålla båda men jag ska tänka på det! Visar bilder på dom imon. Efter stan åkte vi och kollade på handboll sen åkte jag och Agnes hem till Agnes igen. William var väldigt gullig och kom och hämtade mig så jag skulle slippa gå i detta jävla skit väder. Sen var jag där en liten stund och efter det åkte jag hem.
Imorgon blir det förhoppningsvis jobb, så jag ska sova tidigt!



Barnvakt

Idag har jag varit med Agnes, vi var barnvakt en stund tillsammans med hennes farmor. Vi passade Agnes små syskon och det var jätte kul! Dom är så söta:)
Nu har vi köpt MASSA godis som vi ska sitta och äta på medans vi tjötar. Sen får vi väl se hur länge vi orkar vara uppe. Glöm inte ställa om till sommartid i natt!



Nu kilar jag till Agnes!

Ha det gött i det fina vädret!♥



Lugn fredag

Var hos William förut efter att han slutade skolan, men sen skulle han in till gbg vid 7 så då åkte jag hem. Nu ska jag kolla på lite stylisterna sen ska jag kolla på något annat och bara ta det lugnt så jag kan bli bra i halsen!
Men imorgon ska jag få vara med min älskade vän Agnes:D Sover hos henne till söndag. Kommer bli roligt!



Läppbalm Volume Booster

Idag fick jag hem mitt Läppbalm Volume Booster från Style By Tyra. Det kostar 49 kr och är lika stort som ett nivea lypsyl.




Såhär blev resultatet
Före

Efter


Jag tycker inte det blev så stor skillnad på korten men i verkligheten såg man verkligen resultat!
Det brände som satan men det är inte så konstigt eftersom att sånna här produkter innehåller grejer som ska få läpparna att svullna. Det blir som en allergisk reaktion kan man säga.

Iallafall så tycker jag att den här produkten funkar bra! Lite smärtsam. Och personligen så blir den lite svår att använda eftersom att jag har pojkvän och pussar gärna på honom och det är ju inte så bra med sånt här på läpparna för då kommer de hamna på hans läppar och då blir han inte glad.

Jag har aldrig provat lip plumper förut så jag har inget att jämföra med, men för att vara den första jag provar så tycker jag att den gjorde vad en lip plumper ska göra!
Kanske skulle lotta ut ett sånt här i en tävling, låter det intressant?









Från H&M

Målade naglarna med ett lack från H&M igår. Ska nog göra något mer än det här men vet inte riktigt vad än.

Om en stund (efter jag har ätit), kommer jag skriva i "linda testar" om en lip plumper. Så stay tuned!



Grey´s Anatomy

Nu blir det tv dags sedan hopp i sängs. Har ont i halsen och massa vita äckliga prickar på mina mandlar så jag anar halsfluss, förhoppningsvis är det borta imon annars ringer jag läkaren!



Linda testar

Linda testar är en ny kategori jag ska ha, här ska jag lägga upp olika produkter som jag ska testa för att se om det är något bra att ha enligt mitt tycke. Först kommer jag skriva om produkten jag ska testa och förklara vad den ska va bra till. Sen när jag provat den i någon/några veckor ska jag skriva hur jag upplevde den och hur man använder den. 



Minnen<3

Satt och rensade genom gammal skit och hittade de här fina grejerna!
Det är jätte fina brev från dom absolut bästa i hela världen♥ Och sen är det lite andra vykort och ett jätte sött kort på Agnes när vi var mindre!:D


"Jag valde detta kort för jag tänker på dig när jag såg fåret på toppen:P"



Dags att ta tag i skiten..

Jag ska städa! Hahah mitt rum ser ut som helvete!
Med disney musik ur datorn så sätter jag igång med att städa!



Inspiration

Här är en sida där man kan hitta många olika stilar och få inspiration från.
Sidan heter LOOKBOOK.nu och alla bilder kommer därifrån.
(Om ni trycker på bilderna kommer ni till deras lookbook sida.)

Victoria-T

Anastasia-S
Top From Gaudi, Bag From Vintage, Lita From Jeffrey Campbell
Cosette-M
Gustav Klimt Scarf From Http://Www.Romwe.Com/Kissing Tiny Silk Twill Kerchief P 1464.Html, Doctor Bag From Http://Www.Romwe.Com/Pu Doctor Retro Bag P 831.Html, Balloon Skirt From Gina Tricot (Second Hand)
blakejacobsen
Vintage Leather Rucksack, Sperry Topsiders Leather Boat Shoes, Asos Denim Biker Vest, H&M White Tank Top
adrianp
Plaid Tie, Maroon Sweater Vest, Pinstripe Grey Dress Shirt, H&M Grey Military Blazer


Jag är med och tävlar, var med du också!

Tryck på bilden för att komma till tävlingen.
https://lh4.googleusercontent.com/-j0eFIbwyVMU/TYXHHX413EI/AAAAAAAAB1E/fAsjw6C6-bY/s1600/180-3_500x500.jpg

Supernatural på G!

Nu har jag varit hemma en stund, vi åkte till stan här hemma och delade ut lite fler cv:n efter gbg. Det gick bra men vissa butiksbiträden kunde väl varit lite gladare. Sen var det några som var jätte trevliga! Hoppas jag får något av de jobben jag sökt, det skulle va jätte kul! Ett jobb som jag speciellt vill ha var det jag sökte här hemma som jag också fick bra respons från, så det skulle va jätte kul att jobba där!

Köpte en bh också idag.


Off toooo Götet

Sofia kommer strax och hämtar mig och då åker vi till Göteborg. Jag ska lämna lite cv:n och hoppas att jag får ett jobb!
Ha det gött!




cherry blossom

Med Japan i mina tankar målade jag lite på mina naglar.



Snygga klänningar till sommaren!

Här är ett litet tips om en sida som säljer jätte snygga grejer, många har nog hört talas om den. Jag har skrivit om den förut, tänkte ta det igen för nu har dom så sjukt många snygga klänningar där!
Och det bästa av allt är att dom har gratis frakt! Här är sidan, den heter ASOS.com




Söndag igen

Söndag idag, min pojkvän sov hos mig från igår till idag. Helgen har förövrigt varit bra! Målade naglarna igår, blev bara väldigt enkelt. Har inte ork till att göra något finare med mina naglar just nu.



Hej på er!

Sov hos min pojk inatt, sitter nu i soffan och bloggar lite medans sötnosen vilar.
Vet inte riktigt vad som händer idag, tror att vi skulle spela tv spel med några vänner ikväll.
Nu ska jag kolla på lite supernatural:D



Tävling!!

Jag är med i en tävling, klicka HÄR för att komma dit!:D

88-Paletten Ultra Shimmer


Iväg och jobba

Idag ska jag iväg och jobba. Sen ikväll ska jag förhoppningsvis få sova hos min pojkvän så får vi se om jag ska jobba på fredag.
Ha en bra dag!



Härligt väder!

Idag har det varit sol och skönt väder. Så jag tog ut hundarna på altanen så satt vi där en stund och gottade oss i solen. Sen har jag väl inte gjort så mycket vettigt idag. Har träningsverk från igår, skönt! Min pojkvän kom hit en stund och gosade med mig, han är bäst!
Nu har jag och mamma kollat på Grey´s anatomy och ett nytt program som har börjat som heter off the map. Sen efter det ska jag sova öch sen är det torsdag. Då får jag se vad som händer.

Minnen♥


Tisdag 15 mars 2011

Tränade förut så nu känner jag mig på topp, hihihi.
Snart börjar DH!!!!
Så nu ska jag gotta ner mig i sängen!

Fick btw en klocka förut som följde med en tidning, helt okej!


Tisdags träning

Idag blir det gymmet med Sara och kanske Agnes om hon svarar i sin telefon!
Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen men det duker väl upp något kul hoppas jag.
Hörs lite senare!

Jag vill ha SOMMAR!!



Summering av helgen

Hej! Jag har blivit väldigt dälig på att uppdatera har jag märkt! Skärpning!!
Såhär har min helg sett ut:
Fredag - Wii kväll hos min pojkvän
Lördag - 20 års fest / inflyttningsfest, jätte trevligt!
Söndag - Kalas för min pojkväns lillebror

Och idag har jag tyvärr inte jobbat för jag har haft så otroligt ont i magen så jag knappt kunnat gå ur sängen.

Bild från i lördags


Partyy

Nu kilar jag bye bye!!




Härlig lördag

Gårdagen slutade faktiskt bra! Jag åkte hem till William och spelade Wii med han, Linus och Martin. Vi spelade ganska länge och sen efter att killarna åkt var jag och William uppe lite till, så idag är jag trött. Men det gör inget för jag sov lite när jag kom hem förut. Senare ikväll ska jag iväg på fest till Sofie och Kalle. Det blir en inflyttningsfest/ 20 årsfest för Sofie fyller 20 idag!!:D GRATTIS!
Och ikväll ska jag sova hos William igen för imorgon ska det vara födelsedagsmiddag för hans lillebror. Så det här blev en bra helg trots allt!
Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig ikväll.....

Målade naglarna precis också, det fick bli Cuckoo for this color - OPI


Fruktansvärt

Jag vill bara glömma denna veckan känns det som, su nu tänker jag göra det.
Är på skit humör så nu ska jag äta choklad och hoppas att det kanske händer något som kan få min dag att bli en bra dag.

Plåster på örat för att jag var hos doktorn förut för ett av mina nytagna hål i örat har svullnat upp och gör bajs ont!!!


Piss väder!

Det regnar och det är massa slask!
Idag har jag jobbat, fick även jobb i morgon så det är skönt att veta i förväg!
Nu är jag helt frusen och blöt efter att ha gått ute i detta väder. Fick som tur va skjuts hem av min granne! Det räddade min dag kan jag säga, va skit sur när jag kom ut från jobbet och var tvungen att gå till bussen och sitta där och vänta på att den skulle komma. Och sen veta att jag skulle gå från bussen och hem i detta skitväder med genomblöta skor och ett halft fungerande paraply. Men som TUR var så slapp jag det.

Nu ska jag se på film och längta efter min pojkvän. Saknar honom!♥ fast jag var med honom igår så saknar jag honom redan, han är ljuset i min dag! Jag älskar honom så himla mycket!



Lite nytt

Gjorde om bloggen lite igen, var inte riktigt nöjd med den senaste. Vet inte om jag är riktigt nöjd med denna heller, det känns som att den ser ut som alla andra bloggar nu. Hm.. aja den får va såhär ett tag nu!



Det snöar!!

Jävla skit! Det snöar.... Jag som trodde att det skulle bli bättre väder nu när solen varit framme några dager och snön har smält undan. Men nej, så blev det inte. Hoppas det börjar regna snart istället så all jävla snö försvinner. Himla skit!
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på supernatural.






Slideshow



Härlig dag!

Gick upp tidigt imorse, kl 7!! Okej klockan var väl kanske tjugo över när jag gick upp men det var ändå tidigt. Gjorde mig i ordning och packade träningsväskan, sen stack jag till stan för att möta Sara och träna på Sportlife. Vi tränade i en och en halv timma. Tro det eller ej men det var faktiskt roligt. Och jag känner mig mycket piggare och gladare nu! Hahaha det här kommer bli väldigt roligt att berätta för min pojkvän för när jag klagat på hur tråkigt det är med träning har han alltid sagt att man mår mycket bättre om man tränar och känner sig piggare och gladare. Och han har rätt, hm jobbigt att erkänna det! Men aja så äre. Hahah somnade i soffan efter att jag kommit hem och tryckt i mig lite mat, men gött var det. Nu ska jag göra......Hm... Jag vet inte.


Min system kamera är lagad btw, men måste hämtas i gbg. Hoppas jag kan göra det snart!!





htkhtäarrdkharj va jag är arg!

Sa ju att jag var och klippte mig förra veckan och blev inte alls nöjd med det!! Och det blir bara värre och värre varje gång jag kollar på mitt hår. Hon har klippt det alldeles för kort!!! Och dessutom är det OJÄMNT och jag skojar inte, såg det nu! Det är asså flera cm skillnad och det syns VÄLDIGT tydligt! FAN, ska aldrig mer klippa mig där, det kan dom glömma. Dom är sämst! Jag vill ha tillbaka min vanliga frisör, hon är bäst och väldigt duktig!
Usch för dåliga frisörer!!!!!!



Från min shopping

Kom hem från kalaset för en liten stund sedan, tänkte kolla på lite film nu.
Först ska jag bara visa vad jag shoppade i torsdags.



Priserna på smyckerna stämmer inte, det är därför jag inte brytt mig om att ta bort dom! Jag köpte alla dom tre för 50 spänn!


Glitter och Glamour

Målade naglarna i fredags!




Helgen

Jag kommer inte ihåg vad jag skrev senast, men jag har iallafall varit ledig hela veckan som varit. Så jag har varit med kompisar och i fredags var det utgång som gällde. Det var super kul, tack alla för en trevlig kväll. Och i går var jag med william, vi sov as läng! Sen på kvällen var vi och spelade spel med några kompisar. Och idag är det kalas som gäller! Ska vila lite nu för vi somnade ganska sent igår och jag fick gå upp "tidigt" idag.

Ska visa vad jag shoppade i helgen senare ikväll!

(Gammal bild)


God kväll

Har varit på stan idag med Sofia och Agnes, mycket roligt! Och ååååååå vad jag har längtat efter att få träffa Agnes igen!!!!♥
Vi var på spaning efter klännigar till imorgon då det blir party på hotellet!
Men det fanns ju inte en ända snygg party klänning i hela Alingsås, va är det för jävla mode vi har?!
Så vi drog till partille istället, Jag och Sofia hittade Klänningar som vi köpte och agnes hittade snygga skärp att ha till sin klänning som hon redan hade.
Tänkte lägga upp bilder imon på det jag köpt. (Om jag hinner.)

Och en sak som jag skulle skriva igår men aldrig blev av eftersom att blogg.se inte funkade.
Jag var och klippte mig, men det blev totalt skit så det får ni inte se nu!
Sen gick jag och tog hål i öronen också, tog två i det ena och ett till i det andra. Så nu har jag alltså tre hål på vänster sida och två på höger. Hade glömt av hur ont det gjorde, nu är jag bara lite öm så jag hoppas det går över snart.

Nu ska jag sova och ladda inför imon då det blir en natt med party och massa goa vänner!

Emelie LYCKA TILL om du läser detta, det kommer gå super för dig!:D

Här är mitt öra, har inget örhänge i mitt första hål!


Med Agnes och Sofia

Jag ska åka in till stan om en stund och träffa Agnes och Fia, vi ska gå på stan och sen ska jag hjälpa Agnes möblera om.
Blogg.se funkade inte igår, så jag kunde inte blogga. Men jag skriver mer när jag kommer hem, nu måste jag rusa!



Hej igen!

Dålig uppdatering på bloggen, jag vet. Jag har haft lite mycket att göra men nu är jag tillbaks igen. Klämde fingret i helgen, det ser skit äckligt ut!
Men en bra sak är att IKVÄLL KOMMER AGNES HEM!!!!!!! Min bästa bästa bästa bästis kommer hem igen efter att ha varit i Indien as länge! Eller det var inte as länge men det kändes så.
Anywho, hon kommer hem idag och förhoppningsvis ska jag träffa henne imon.♥