Är inte på topp

Idag mår jag väl lite sådär halv bra, har ont i huvudet och känner mig helt slö. Hoppas inte jag blir sjuk för jag skall förhoppningsvis börja min praktik på kicks denna veckan.


Mys hos William

Nu är jag hos William, ska åka hem om en stund. Är skit trött så jag kommer nog inte blogga så mycket idag. Ska försöka göra en ullareds haul imorgon.


Ullared!!!

Nu åker vi till Ullared så de blir nog inte så mycket bloggande idag. Kanske inte imon heller för jag har fullt upp! Men jag hör av mig när jag har tid.


Ullared

Imorgon åker jag, mamma, syster och mormor till ullared. Vi får väl se om jag hittar något jag vill köpa, höhöhöhö.

Här är en video från min senaste ullaredsresa.



Det gick toppen!

Tjenare Tjenare! Tänkte bara meddela att kicks sa ja till min praktik hos dom sp nu ska bara pappret lämnas på arbetsförmedlingen för godkännande sen får jag börja. Är lite nervös men jag hoppas det kommer gå bra!


Lite smått nervös

Om ca en timma ska jag till kicks för att träffa butiksansvarig och prata om ifall jag kan få ha praktik där. Hoppas hoppas!


Rabattkod på Cocoo.se

Hej allihopa!
Jag har en rabattkod till er alla som ni kan använda på cocoo.se.
Skriv "bloggspecial" när du ska fylla i rabattkoden så får du 15% rabatt!
Gäller från och med NU fram till den 10 November 2011! Så skynda dig in och beställ alla snygga smycken du kan hitta. Det är alltid fri frakt inom Sverige.










Favorit i repris med mer prickar




Silver/ blå smokey eye



E.L.F top 10

 


Möta Agnes i stan

Jag ska åka in till stan för att möta Agnes om en liten stund, vi ska bara kika i lite affärer och snacka.




Fixar lite

Har precis gjort rent mina penslar. Tänk va jobbigt att jag ska behöva göra det här varje dag när jag börjar min utbildning. Och då måste jag göra det mycket noggrannare än vad jag gjorde nu. Jobbigt men det är sånt man får ta när man får göra något som man verkligen älskar att göra!


Mina smycken

Såhär blev mina smycken jag gjorde igår.








Taaaadaaaa

Av ett halsband gjorde jag tre örhängen och ett längre halsband. Sen hade jag ett gammalt armband som hade tappat lite hjärtan och sånt så jag tog bort resten så det bara var en guldig kedja kvar och parade ihop den med ett av mammas gamla armband jag fått. Visar bättre bilder imon!


Pyssel på G

Nu ska vi se vad jag kan få till av det här!


Ont i magen

Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och kolla på film för jag har fruktansvärt ont i magen!


Är lite dålig på att blogga

Hej! JAg är lite dålig på att blogga men det händer inte ett jävla piss i mitt liv just nu. Jag går bara hemma och söker jobb och väntar på att något ska hända!
Men nu jävlar ska det bli annat, jag ska börja springa! Och nu jävlar ska jag fanemej göra det också!!!!!!

Men idag har jag iallafall varit på stan med Sofia och Robin, myyyyyyysssss! Alltid lika roligt att träffa dom! Vi lunchade tillsammans och sen kollade vi i lite olika butiker.





Så mysigt

Jag vet inte vad det är men jag älskar hösten och vintern! Fast inte när det är jätte mycket snö så man inte kommer någon stans eller när det snöar jätte mycket och man måste vara ute och gå i det. Men annars är det jätte mysigt!


Måste sova!

Jag sitter och målar naglarna och William spelar dator. Jag är trött och tänker sova nu! Natti natti!


Helt ny

Nu känns min iphone som helt ny. Har nu fixat iOS 5 och jag gillar det!
Måste dock ladda ner alla appar och musik och skit igen för det var jag ju tvungen att ta bort för att kunna installera om den eller vad det heter. Jag orkade inte spara dom grejerna, men jag klagar inte för jag är superglad över min "nya" telefon:D




Höst sminkning

Idag prövade jag en ny sminkning där jag blev inspirerad av hösten. Tycker det blev jätte bra, speciellt för att jag kunde använda oragne som är kontrastfärgen till blå för att framhäva mina blåa ögon.

 


Blue my mind från H&M

Skit snygg blå färg från H&M!

Utan blixt


Med blixt


Jag saknar mina tjejer jätte jätte mycket!!!!!!!





Jag älskar er♥


Bildbomb!

Satt och kollade igenom min bild mapp på datorn och hittade lite bilder.







Hejs svejs!

Idag är en slö dag. Fast nu mera är varje dag en slö dag eftersom att jag inte har något jobb. Tråkigt!

Idag fyller pappsen år! Grattis grattis!
Imorgon blir det kalas med mormor, Morbror, hans fru och min kusin. Ska bli trevligt.

Nu ska jag spela The Sims 3, hihi.


Onsdag onsdag onsdag

Hejsan! Vi har precis kommit hem från veterinären med Emil, han ska dit på måndag igen och bli sövd så dom kan rensa hans öron. Stackars killen,en han är jätte duktig! Ikväll börjar greys anatomy igen på kanal 5, det skall jag kolla på!


Arg!!

Min nagel gick av och min kamera på mobilen har pajat som ni kanske ser.


Grattis mina älsklingar!

Mitt blogg.se på datorn fungerar inte.

Idag fyller våra hundar 4 år!:D
Grattis Saga och Emil!


Toppen helg

Hej allihopa! Trots att jag hostar som en galning så har jag haft en väldigt mysig helg med min pojkvän. Igår åkte jag hem till honom tidigt på morgonen så när jag kom dit gick jag och la mig hos honom och sov. Sen under dagen lagade vi mat och vi badade badkar och William va söt och tände ljus. Mys mys! Kom hem för en stund sedan och nu ska jag bara ta det lugnt och sitta vid datorn lite.

Jag älskar min pojkvän mest på hela jorden<3


Lördag idag

Sitter nu hemma hos William i hans säng och väntar på att han skall vakna. Han var ute med grabbarna igår så han är lite trött. Ja kl är kvart över två men han är en sömnig pojk:) Jag försöker underhålla mig själv så gott det går men börjar få slut på ideér. Har kollat Facebook typ tio gånger nu. Vet inte vad vi ska hitta på idag, antagligen bara ta det lugnt för jag är fortfarande ganska hostig.