Shopping shopping shopping

Var i Göteborg igår med Oscar, vi hade det jätte mysigt! Jag köpte en hel del grejer! Tyckte att allt var ett bra köp faktiskt! Nu kommer lite bilder från dagen på vad jag köpt och mer.


Nu blir det shopping!

Sitter på tåget och ska åka till Göteborg för att shoppa med min älskling. Ska bli jätte mysigt och jätte roligt! Ska göra en haulvideo senare någon dag och visa vad jag köpt.

Igår var en jätte bra dag, jag var på stan med emme sen åkte jag hem och hängde med Oscar sen på kvällen plingade det på dörren och där stod mina underbara vänner och skulle röva bort mig. Dom tog mig till Stures där vi åt och bowlade, det var jätte roligt! Sen åkte Sofia och Amanda hem och jag, Sara och emme åkte till donken och därefter drog vi till Jerry för att våldgästa dom där en stund. Tack så mycket allihopa för en toppendag!!


Naked och naked 2!

Åå vad lycklig jag blev när jag fick dessa i födelsedagspresent! Min födelsedag har varit toppen, julen också och den 25! Här kommer en liten bildbomb, korten kommer inte hamna i ordning bara så ni vet.

 


Iväg till jobbet!

Nu åker jag strax iväg för att jobba min sista dag innan jullovet. Det har varit kul att jobba men det ska bli väldigt skönt med lite ledigt! Idag ska jag och Oscar gå på stan en sväng, mysigt!


Snart är det jullov

Och då ska jag ha skoj! Händer massa roliga saker, men det är inget jag tänker skriva om nu för nu ska jag sova! Natti natti!


Två dagar kvar till jullov

Har idag och imorgon kvar sen är det jullov för mig och förskolan. Idag ska jag försöka hinna med att spela in några videor för jag kommer inte riktigt ha tid att spela in något mer nu under julen och nyår.
På fredag kommer äntligen Amanda hem!! Jag ska gå på stan med Oscar och så måste jag springa in på systemet. Jag och Amanda ska träffas på lördag så ska vi gå på stan och köpa de sista julklapparna, mys! Sen på lördag kväll är det dags för julklappsspelet med tjejerna och det ska bli väldigt roligt!


Nyårsboxen har kommit!!

Fick min nyårsbox från glossybox idag. Man fick köpa den för en extra avgift för den ingick inte i prenumerationen. Jag kan helt klart säga att jag är väldigt nöjd med den och den var värd dom 250kr extra. Vet inte om det var exakt 250kr men något på 200 var det iallafall. Man fick fem stycket fullsize produkter där en utav dom var en palett från NYX som jag verkligen ville ha! Riktigt bra box så tack så mycket glossybox för att ni gör det så bra!


December glossybox

Fick min december glossybox idag, tyckte inte den var jätte bra men det gör inget för dom har haft så många grymma boxar tidigare! Nu väntar jag bara på nyårsboxen jag beställde sen ska jag göra en glossyboxvideo.


Snart är det jul!!

Måndag idag, jag ska strax åka till jobbet. Hoppas denna veckan går fort, vill att det ska bli fredag nu! Igår var jag på kalas hos Oscars farmor och farfar, väldigt mysigt! Förutom det har jag inte gjort så mycket mer. Trodde i fredags att jag hade fått halsfluss men det var falskt alarm som tur var! Nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag göra mig i ordning, tjineling!


November glossybox!

 

Stjärnor eller snöflingor

Målade naglarna igår och såhär blev det. Kunde inte riktigt bestämma mig om det skulle vara snöflingor eller stjärnor så välj själv.


Helt slut

Nu är jag helt slut, har jobbat hela veckan. Tyvärr tror jag att jag lyckats bli sjuk.. Så idag blir det bara lite chips och mys med Oscar. Imorgon har vi en bio bokad, vi ska se the hobbit. Den kommer vara skit bra! Sagan om ringen filmerna är några av mina favoritfilmer så jag tror att denna kommer vara jäkligt bra också! Jag och Oscar hade fyra månader tillsammans den 12 december 2012, tänkte bara berätta det! Och jag fick två ljus i adventspresent av Oscars mamma, så himla snällt av henne!


Jävla bloggapp!!

Min bloggapp har inte funkat, jävla skit. Helgen har varit jätte mysig! Jag har myst med min pojkvän och i fredags fick vi strömavbrott precis när xfaktor finalen skulle börja.

Idag har jag jobbat, ska jobba ända fram tills den 21, skönt!
Här är lite bilder från helgen.


Mer julklappsshopping

Idag när jag gick upp hade min sötnos gjort frukost till mig, jag blev superglad! Han gick upp tidigare än mig för han skulle till skolan och jag fick lite sovmorgon, blev lite stressad på morgonen för jag trodde inte jag skulle hinna göra frukost men det löste ju sig tack vare Oscar, hihi. När klockan var elva så var det dags att hämta upp Fia och åka vidare till götet för lite mer julklappsshopping. Det var jätte trevligt och nu har jag shoppat klart alla mina julklappar. Kul att träffa Fia, det var ett tag sedan vi hann tjöta för hon jobbar så mycket och jag går på min skitgrej ju. Men dagen har varit jätte bra! Jag och mitt hjärta lagade mat när jag kom hem och nu sitter vi i soffan och myser framför tv:n. Min nyårsklänning kom idag förresten, den blir jätte bra att ha på nyår!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_50c0ee7b9606ee4f63cd6b9a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_50c0ee7b9606ee4f63cd6b9a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_50c0ee82e087c355fbe7c8c2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_50c0ee82e087c355fbe7c8c2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_50c0efbdddf2b31340000d58.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_50c0efe69606ee51b993107b.jpg" class="image">


Mysig julshopping

Igår var jag och Oscar på stan och köpte lite julklappar, himla mysigt!! Älskar att köpa julklappar, älskar julen! När vi hade shoppat klart åkte vi hem till mormor och myste framför tv:n innan vi gick och la oss.


Härliga onsdag

Idag har jag hängt hela förmiddagenpå tvätten. Vi var där på studiebesök typ, Shit det låter ju som om jag fortfarande går i skolan... Men det är väl sånt här man gör när man är inskriven i af som egentligen inte gör ett skit för att hjälpa någon! Nu idag fick vi även reda på att vi får inte vara lediga under jul eller nyår förutom på röda dagar. Förs skulle vi få en hemuppgift så att vi kunde jobba hemma och underlätta för dom som har barn osv. Men nej nu har arbetsförmedlingen bestämt att det ska vi inte få och vi får dessutom INTE ta ut våra lediga dagar! Hur sjukt är inte det då?!! Dom är ta mig fan dumma i huvudet och det ska dom få höra på fredag när jag åker dit!!!


Snö och mera snö

Vilket härligt väder vi har fått och jag är 100% seriös. Lite läskigt att köra bil dock för det är så halt! Idag har jag varit på Medborgarskolan och nu är jag med mitt hjärta. Imorgon flyttar jag till mormor i tre dagar. Skönt att bo i stan lite. Ska filma en glossyboxvideo senare ikväll!


Tomteparad och första advent

Aa shit vad det gått dåligt med bloggandet de senaste dagarna! Men jag har varit med min pojkvän i helgen och jul pyntat och idag har vi varit på tomteparaden med Sara och Emelie, jätte mysigt!