God kväll!

Jag ligger här i min säng och blädrar igenom olika bloggar och vet ni vad jag precis inser? Att jag är för jävla dålig på att blogga! Fast de senaste fyra senaste månaderna har varit ett rent helvete så det kanske inte är så konstigt att man tappar lusten. Men jag tänkte iallafall att jag har ganska mycket fritid så jag kan ju faktiskt göra något vettigt med den så varför inte bara blogga blogga blogga. Kanske blir himla ointressant men de blir iallafall lite uppdateringar och det kanske är bättre än inget? Jag har också märkt att så fort jag bloggar så är det om mig eller vad jag gör och bla bla bla.. Min blogg är ju eller iallafall skulle den vara dels en skönhetsblogg och dels en privatblogg om man kan säga så. Men nu är den bara privat så det får det bli lite ändring på igen!

Jag ska ju göra lite ändringar i mitt liv också inte bara på bloggen. Nu är det dags att sätta orden i verklighet och göra något med mitt meningslösa liv. Läs det med ironi, jag är inte emo!
Hahah ibland undrar jag om man fattar det jag skriver på rätt sätt. Det är ju lite svårt att få fram känslor såhär när man bara skriver så om jag skriver något som jag egentligen menar lite på skoj som tex det jag precis skrev med meningslöst liv så vet jag ju inte om ni som läser det tror att jag är fullt allvarlig när jag skriver det. Fast jag vet att de som står mig väldigt nära och läser min blogg fattar hur och vad jag menar eftersom dom vet hur jag betermig och hur jag pratar och så. Men ni som inte känner mig och läser det jag skriver måste ju tro att jag är dum i huvudet ibland. Hahah det var bara en tanke. Nu till det jag skrev om innan, ändra mitt liv. Jag ska ändra mitt liv, ingen mega förändring. Eller jo när det gäller mig så är nog det här en mega förändring. Jag ska nämligen börja träna!!! Ha va säger ni om det? Världens kanske lataste människa har köpt ett gym kort på sportlife med ett års bindningstid! Jag kan säga att jag är jävligt stolt över mig själv!

Något mer jag ska ändra är att jag ska börja ta tag i saker. Börja hålla det jag säger. Jag är lite av en sån där människa som kommer på så myckt bra grejer men aldrig gör dom.. Synd! Men nu ska jag ändra det också, eller iallafall försöka. Det jag ska börja med är att ta tag i den där jävla utbildningen jag vill gå! Fast det är väl faktiskt lättare sagt än gjort för att innan jag skall kunna gå den måste jag spara ihop ca 45 000kr och för att spara ihop det måste jag skaffa ett jobb. Vilket jag försöker med som en tok! Det känns nästan omöjligt att få ett jobb där man trivs och kan känna att man vill jobba. Man kan väl säga såhär, jag är lite kräsen när det kommer till att välja jobb men jag är inte så kräsen att jag har massa krav. Jag vill bara att det ska vara roligt, och att jag ska ha fasta tider. Och jag vill inte ha skit jobb som donken eller på något jävla lager. Sådanna jobb passar inte mig. Nu låter jag snobbig men det är inte så jag menar!

Gösses det känns som jag skriver en roman här eller något. Jag tror aldrig jag har skrivit såhär mycket i min blogg förut? Va ska jag säga, min hjärna fungerar bäst på natten. Eller det är iallafall då jag har tid att fundera på saker som jag sen kan skriva här om jag känner för det.
Nu kanske det är dags att sova? Hoppas det inte blev jätte rörigt och att det går att läsa! Det är ju som sagt natt så även fast tankarna fungerar så kanske inte stavningen och resten hänger med.

Nu ska jag sova och ladda för imorgon blir det en jävla massa uppdateringar!
Puss Puss

Mina änglar♥



Kommentarer
Postat av: Apan

You go gris!! Det var ett jättebra inlägg, jag fattar precis vad du menar, fast så känner ju jag dig också...haha. Låter skitbra med dina planer, bara kör Jag finns alltid här om du behöver goda eller mindre goda råd <3

2012-02-09 @ 21:34:58
URL: http://jagochmunchen.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se