Ta hand om dina fötter!

Jag är sämst på att sköta mina fötter. Jag hatar fötter, tycker det är jätte äckligt av någon anledning. Därför bryr jag mig inte jätte mycket om hur mina ser ut fast att jag egentligen borde bry mig. Men nu kommer vi snart till den tiden på året då man vill gå i tunna skor och inte använda strumpor så ofta så därför ska man börja i tid med att ta hand om sina fötter så dom ser någorlunda fina ut lagom till sommaren.

Det du kan göra för att fräscha upp fötterna är tex att ta ett varmt fotbad med lite fotsalt i i ca 15 min. Ett fotbad är lugnande och mjukar upp dina fötter. Har du dessutom fotsalt i så (beroende på vilket fotsalt du köpt) verkar det mjukgörande och är fuktighetsgivande till dina fötter.

Fotbad är också bra om du har hårda eller spruckna hälar eftersom fotbadet mjukar upp huden så kan du passa på att försiktigt skrubba dom. Tänk på att inte göra det för mycket för då kan sprickorna börja göra ont! Och glöm inte att återfukta fötterna efter fotbadet! Du kan tex innan du går och lägger dig smörja fötterna med ett rejält lager fet fotkräm. Har du extremt torra fötter så finns det en slags strumpa som du kan trä över foten efter att du smörjt den för att fotkrämer ska verka extra bra under natten.

Vill du inte lägga ner så "mycket" tid på dina fötter utan bara vill fräscha upp dom lite snabbt så föreslår jag att du målar tånaglarna i någon snygg ljus färg då ser fötterna genast lite snyggare ut.

 

 

 


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se