Vinterns mörka ringar under ögonen

Mörka ringar under ögonen är nog något som alla lider av eller klagar över. Många mår dåligt över sitt utseende pga dessa mörka ringar! Det man först ska tänka på är att det syns inte lika tydlig som du tror att det gör! Mörka ringar har vi för att områden under ögat är så tunt så därför syns blodkärlen igenom och ger effekten av "missfärgning". Därför syns det mindre på vissa men mer på andra. Arv är också något som påverkar hur mörka dina ringar är.

Mörka ringar kan ofta bero på samma sak som puffiga eller svullna ögon. Tex brist på sömn eller vätska, Brist på järn eller allergier. Oavsett vad som påverkar dessa ringar så syns dom alltid bäst under årets mörkare årstider. Rökning är en stor faktor till mörka ringar och missfärgning av ansiktet.

För att motverka eller minska dessa hemska mörka ringar kan du:

♥ Dricka mycket vatten!
♥ Sov och vila så att kroppen har tid att återhämta sig.
♥ Vitamin K är bra för att dämpa blåmärken. Ska du köpa en ögoncreme så kolla att den innehåller vitamin K som kan minska brustna blodkärl och dom mörka partierna.
♥ Tranbär, blåbär, svarta vinbär, lök och persilja är rik på en antioxidanttyp som sägs främja pigmentet. Frossa i färska eller drick juicer.






Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se