Min vecka

Det har vart en lång men väldigt rolig vecka! Jag tänkte väldigt kort försöka skriva vad jag gjort. Jag börjar från förra tisdagen.

Tisdag - Hämtade Agnes på flygplatsen tillsammans med Emme och Astrid. Hjälpe Agnes att flytta till sin nya lägenhet, sov där på kvällen och det var jätte mysigt!

Onsdag - Hjälpte Agnes att flytta lite till och handlade och sånt.

Torsdag - Förfest hos Agnes sen gick vi till hotellet. Väldigt kort efterfest hos Agnes;)

Fredag - Amandas filmdygn. Tänkte stanna tills nästa dag men fick ont i magen så jag åkte hem.

Lördag - Amanda smsar mig kl 8 på morgonen och ber mig komma tillbaka till filmdygnet så Daniel kom och hämtade mig så åkte vi dit. Sen gick Jag, Amanda, Anna, Simon och Benny till systemet för att handla inför kvällen sen tog vi en fika. Efter det åkte Amanda med hem till mig och vi färgade mitt hår sen gjorde vi oss i ordning inför Agnes inflyttningsfest. Vi lagade middag och hade lite föris hos Lisa innan vi gick till Agnes. Festade hela natten sen sov jag hos Agnes.

Söndag - Var kvar hos Agnes en stund och tjötade lite innan jag åkte hem och bara slappade!

Måndag - Åkte in till stan för att träffa Amanda sen gick vi till Agnes och hängde med henne och Anna. Sen åkte jag till Simon och kollade på How I Met Your Mother. Sen åkte jag tillbaka till Agnes för vi skulle iväg och bowla med ett gäng sköna människor. Sen tillbaka till Agnes för en kvällsfika. Sen åkte jag Och sov hos Simon.

Tisdag - Mötte Fia i stan för att kolla i lite affärer. Tänkte också boka tid hos en tatuerare men jag vet inte riktigt om jag gillar deras ställe så jag bokade ingen tid. Nu är jag hemma och tänker lägga mig i sängen och kolla på tv eller nått. Det är sjukt att det redan är tisdag idag. Känner mig helt slut i huvudet, tror att jag håller på att bli sjuk! Sov inte så bra i natt för jag har legat och fryst ena sekunden och sen svettats som en gris. Jaja skönt att va hemma nu iallafall.

Orkar inte läsa igenom det jag skrivit så det kanske är lite galet här och där!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se