Haha ny video uppe!!

Jag och min älskade pojkvän har gjort en sminkvideo! Helt underbart!
 
 

Vecka 48 kan börja!

Eller är det ens vecka 48? Idag är det måndag iallafall så mycket vet jag! Sitter på Medborgarskolan, försöker plugga men det är så svårt att koncentrera sig här och få något gjort!


Mys bak!

Idag har jag och min pojkvän bakat cupcakes! Jättemysigt och jätteroligt! Ett underbar avslut på denna helgen då med andra ord!


Världens sötaste hundar

Jag har världens sötaste hundar!


En till OOTD

Har träffat emme idag, vi gick på stan och tog en fika sen gick vi hem till Agnes och hängde där en stund. Mycket trevlig dag!


OOTD

Min outfit för idag.


Mellanmål

Sitter nu på Medborgarskolan, vi slutar kl 14 så det är bara en timma kvar vilket är väldigt skönt! Har precis varit hemma på lunch. Jag har upptäckt att yoghurt med banan och äpple i är väldigt gott! Den här gången hade jag också mango i men det var inte lika gott, tror att det blir mycket godare med vindruvor i faktiskt!


Ett kärleksbrev

Titta vad jag hittade i sängen!! Min underbara, söta, vackra, fina pojkvän har lämnat ett kärleksbrev här, det var så fint skrivet att jag började gråta. Han är verkligen den finaste killen på jorden! Älskar honom mer än ord kan beskriva!!


Outfit of the day

Såhär fick det bli idag, hade lite bråttom i morse så jag han inte riktigt planera vad jag skulle ha på mig.


Känns som en lång dag

Tiden går så långsamt! Sitter på kurs just nu och det är inte jätte roligt, väntar på att klockan ska bli två så vi kan sluta.


Mitt sminkbord 2012!!

 

Klockan är bara ett

Klockan är bara ett och jag har redan hunnit med en del saker. Jag har varit på medborgarskolan, åkte hem och duschade och gjorde ansiktsmask, jag har ätit och varit ute med hundarna, nopprat ögonbrynen, tagit bort mitt nagellack och gjort nagelbehandling och nu ska jag sätta mig och göra lite läxa och måla naglarna. Senare idag kommer min älskling!
 

Ny garderob!!

Jag har en ny garderob! Mycket bättre än min förra, finns så mycket plats att hänga på och det gillar jag! Här kommer lite före och efter bilder.


Star Lytes

Mina nya ljus doftar fantastiskt gott! Vill egentligen inte börja elda dom för jag vill spara dom och sen vet jag inte vilket jag ska börja med. Den stora blå köpte jag i den lilla versionen förra gången jag var på ullared och den är slut nu. Vilket ljus ska jag börja med??


Dagen börjar inte bra!

Jäkla skit! Har inte kunnat sova inatt för jag har haft ont i magen och det har inte gått över så jag fick ringa till jobbet och säga att jag inte kan jobba. Jag tror jag har fått magknip, eller jag hoppas att det bara är något sånt så att det inte är något värre! Nu ligger jag i sängen och har svårt att röra mig. Hoppas det lättar lite snart så jag kan hoppa in i duschen!
Idag ska jag och Oscar gå på bio och se den sista twilight filmen, ska bli jätte mysigt och dom filmerna är verkligen sjukt bra!

 


Oktober glossybox 2012

 

Jag har köpt skor

Ett par gröna skor har jag ju inte så varför inte köpa det?? Jag fick ett presentkort på Nelly.com av Nelly så jag hittade dessa gröna skor för 99 kr så jag köpte dom. Alltså kostade dessa skorna mig 38kr och det var då alltså frakten. Helt fantastiskt! Men tyvärr är skorna lite förstora och då köpte jag ändå storlek 39.


3 månader med min älskling idag!

Idag har jag och den bästa killen i hela världen tre månader tillsammans!

I never thought that you would be the one to hold my heart but you came around and you knocked me off the ground from the start!
You put your arms around me and I'm home!
I'd get it if you need it, i'll search if you can't see it,
you're thirsty I'll be your rain,
you get hurt I'll take the pain.
I promise you I'm always there when your heart is filled with sorrow and despair,
I'll carry you when you need a friend!

Älskar dig av hela mitt hjärta Oscar Bengtsson!


Eran plats i mitt hjärta

Ni betyder så himla mycket för mig ska ni veta! Jag är glad att få ha vänner och en pojkvän som ni! Vet inte vad jag skulle göra utan er, tack för att ni alltid finns där och vill mitt bästa! Alla borde få lyckan av att ha så fina människor runt sig!
 
Don't you cry we're gonna find a place where we belong
And so you know
You'll never shine alone
 


Sista dagen på veckan

Önskar helgen var längre! Igår var vi på musikal och den var jätte bra! Idag ska jag och Oscar och hans familj till hans farmor och farfar och fira farsdag. Imorgon kommer farfar hem till oss och firar fars dag.


Silk road

Jag har målat naglarna med ett nagellack från IsaDora som heter silk road! Tycker det blev jätte fint!


Super babes


Oh happy day!

Ska idag få träffa min kära Emelie och Agnes för en lunch! Ska bli superkul!! Sen ska jag träffa min älskling och ha en mysig fredag, dagen kan inte bli bättre!


Snart är det helg!

Tur det för nu börjar jag bli trött på Medborgarskolan! I morse blev jag anfallen av ett kryp så fort jag gick in i köket, inte okej! Jag fick springa in, göra i ordning min frukost och springa ut.

Slutar tre idag och imorgon ska vi jobba hemifrån. Helgen ska bli lugn och skön, känner att jag behöver det! På fredagen ska jag mysa med Oscar och vi ska kolla på xfaktor. På lördag ska vi gå på musikal och kolla på AMTS, ska bli roligt!


Äntligen en Haul!!!!!!!

 

The dog whisperer

Läste lite igår innan jag gick och la mig. Tycker faktiskt att det är jätte intressant med hundar och hundpsykologi! Och denna bojen är jätte bra! Cesar Millan är min idol, hehe.


Glossybox till min pojkvän

Är hos min pojkvän just nu. Han har skadat ögonen och har haft jätte ont så jag gjorde en glossybox till honom, hihi. Han blev jätte glad, tur det! Nu ska jag pussa på Oscar lite, hörs sen!


Halloween part

Idag blir det utgång i Göteborg, vi ska till trädgårn! Och eftersom att alla uteställen har halloween tema och gärna vill att man klär ut sig så har jag gjort det. Jag ska vara en häxa ikväll! Fia ska vara en djävul ch jag ska åka hem till henne nu! Tingeling, ha en toppen kväll!
 
 

Skyfall

Var på bio igår med min älskling och vi kollade på skyfall. Tyckte den var bra, det är den typen av filmer jag tycker om men jag hade lite högre tankar om den när alla gått runt och sagt att den var skit bra. Jag tycker dom kunde gjort lite mer stora sener om man säger så. Den var lite för lugn.

Har någon mer sett den?
Vad tyckte du?


Jag byter ögonfärg

Fick ju ett par gröna linser i min glossybox och jag hör prövar en utav dom. Attans vad krångligt det är med linser, tror jag satte den åt fel håll till och med. Men det blev ballt! Kul att byta ögonfärg lite!


Blåsvart hår, ajjemen!

Blåsvart blev det! Är helt blå i hårbotten men vad gör väl det, jag blev nöjd iallafall! Nu har jag spelat in några videor och väntar på att min pojkvän ska komma hit.


Blåsvart hår??

Japp jag ska färga håret blåsvart! Tror inte det kommer synas att det är blått men gör det det så spelar det ingen roll för jag tror att det blir bra ändå!

Jobbar hemifrån idag för jag är så snorig så jag kan inte sitta på föreläsningen jag skulle på utan att störa för jag måste snyta mig varannan minut. Undra hur det blir på bion sen! Får andas genom munnen och ha med mig näsdukar ifall jag måste snyta mig. Nu ska jag färga håret, lägger upp en före och efterbild!