Lookbook

 

Mysig helg

Jag och min kära pojkvän har bara tagit det lugnt i helgen. Igår var vi på ljus i Alingsås och idag har vi varit och plockat svamp. Sen har vi kollat på film, käkat gott och bara myst.

Längtar som tusan till nästa helg för då är Amanda hemma och då ska vi festa och ha skoj! Kommer bli grymt!


Jag saknar er!

Har varit och hälsat på farmor och morfars gravar idag. Farmor hade fyllt 71 idag. Jag saknar er otroligt mycket! Grattis farmor<3


Det är dags för fredagsmys!

Har ont i magen! Men som tur är är min pojkvän här och tar hand om mig♥
Vi ska åka och köpa massa gott sen och ha en mysig fredag och kolla på harry potter tänkte vi.
 

Byxor för alla

Alla har vi olika kroppar och alla är vi olika stora och vi är alla precis lika snygga!

Jag brukar tänka såhär " Jag är nöjd med hur jag ser ut men det kan alltid bli bättre". Jag älskar ju kläder och allt som har med utseende att göra men jag är inte besatt av att se bra ut hela tiden. Kläder och utseende och skönhet och allt det där är ju en hobby för mig. Vissa tycker sånt är skittråkigt och vissa är som mig och älskar det. Vi är alla olika men samtidigt passar många i samma, det gäller bara att hitta sin egen stil!♥
Vet inte varför jag precis skrev allt som jag skrev men jag tänkte att det hade lite med denna videon att göra.
 
 

Halloween tutorial på väg!

Har precis gjort klar min första halloween tutorial som ska upp på min youtube- kanal så fort som möjligt. Kommer antagligen få spendera hela min kväll åt att redigera klippet.
Men det blev helt okej som första halloween sminkningen? Eller ni kanske inte ens ser vad jag ska föreställa?
 

Sitter på "kurs"

Är just nu på medborgarskolan, ska vara här till kl tre idag. Känns la sådär kul, hoppas verkligen att detta leder till något och inte bara är slöseri med tid!
Skulle gymmat med Fia idag men hon är sjuk den stackarn! Så istället ska jag åka hem och förhoppningsvis vara med min pojk om han inte har annat för sig idag.


Jag har fått post!!

Nu har mina skor kommit! Tänkte först köpa dom i affären men storlek 39 var slut så jag köpte dom på internetet istället. jag tänkte göra en sko samling på youtube så småning om när jag hinner!


Summering av min måndag

Idag gick jag upp vid åtta och gjorde mig i ordning för jag skulle iväg och skriva på lite anställningspapper eller vad man säger. Jag är nu vikarie på en förskola här i stan, ska bli jätte roligt att få jobba lite!

Har spenderat resten av dagen till att städa och göra om i mitt rum. Är skit trött på att städa nu men jag är inte klar än så jag får fortsätta imorgon när jag kommer hem. Börjar på medborgarskolan imorgon, inte kul men vem vet jag kanske ändrar mig.
Håller just nu på att ladda upp en tävling på min youtube- kanal men mitt internet är så jävla långsamt! Blir galen! Jävla telia, dom suger!!
 

Pojkvänshelg!

Har haft en riktigt mysig helg med min pojkvän! Just nu har han åkt hem för han var tvungen att fixa en sak med bilen men han kommer tillbaka sen. Imorgon händer det grejer, hoppas det går bra! Håll tummarna för mig! Jag är lite nervös men jag tror att det kommer gå bra. Btw min garderob har precis pajat så jag behöver en ny!


Så himla bra!

Har precis beställt min nya telefon, nu får jag bara vänta några veckor på att den ska komma. Förhoppningsvis tar det inte längre än en månad men man vet aldrig. Det är ju så sjukt många som beställt och den första rundan av iphone 5 är ju redan slutsåld. Jag antar att det kommer ta längre tid än en månad innan jag får den men den kommer iallafall och det är det som är huvudsaken!
 
 

Sitter och klurar lite

Jag ska köpa den nya iphonen men mitt nummer är fortfarande bundet till en telefon och då kan jag ju inte skaffa ett nytt abonemang för jag vill inte byta nummer! Jag tror att bindningstiden går ut i januari vilket betyder att tre månader innan får jag byta abonemang vilket betyder att jag måste vänta en månad innan jag kan byta vilket betyder att jag måste vänta en månad innan jag får köpa min nya telefon vilket betyder att den kommer vara slut då vilket betyder att jag kommer få vänta ett tag till innan jag har en ny telefon..
Hoppas bara min gamla iphone håller ut så länge, känns som att den blir sämre och sämre för varje dag som går!
 
Just nu har jag en vit 3gs men ska köpa en vit 5:a!
 

God förmiddag och en jäkla huvudvär

Aj mitt huvud! Har tagit tabletter och hoppas att denna jäkla huvudvärk försvinner snart!
Vädret är skit ute så jag tänker därför krypa ner under täcket och kolla på keeping up with the kardashians.
 
När min snygging slutat sin praktik så ska han komma och plocka upp mig påväg hem så ska jag spendera min helg där. Blir kanske inte så många roliga inlägg här på bloggen av just den andledningen att jag inte kommer vara hemma. Jag och Agnes har pratat om att försöka hinna ses på söndag, hoppas det blir så för det känns som en evighetsen jag träffade henne! Fast om jag inte minns fel så träffades vi för inte så länge sedan? Skit samma, det känns som en evighet!
 
 
 

Ny video!

 

Det blev inga skor... för tillfället

Vi åkte till Allum för att jag skulle köpa skor på skopunkten. Jag hade kollat på internet innan så jag visste att dom hade skor jag ville ha. När vi kom dit så fanns det bara en av tre par skor som fanns kvar i storlek 39 så jag beställde skorna från internetet istället för där hade dom skorna kvar. Så just nu har jag inga skor men dom kommer!
 
Här är min outfit från idag:
 
 
 

Trevlig torsdag!

Har nu på förmiddagen spelat in två videos till youtube och gjort mig i ordning. Ska ta halv fyra tåget till Partille för jag ska köpa skor med min pojkvän! Visst är det härligt när pengar bara dyker upp sådär!
 
Ha en bra dag!
Hörs senare!

Standing in the hall of fame And the world's gonna know your name


Höst snyggt!

Jag har hittat en sminkning jag verkligen fastnat för, tycker det är så sjukt snyggt med mörkröda/vinröda läppar i höst och ett skimrigt öga!

 
 

Bortglömda outfits

Här är några outfits som jag glömt bort att ladda upp!
 







Ny vecka, nya tag!

Idag är det måndag, inlägget här under var egentligen från i veckan men det blev fel när jag skulle ladda upp det och sen låg det kvar i mobilen så jag la upp det nu istället.

Idag har jag varit på möte sen åkte jag till gymmet, blev inte så länge där dock för jag är fortfarande lite sjuk kände jag. Har precis gjort mat och nu sitter jag i sängen med min smoothie och tänkte söka lite jobb faktiskt. Ska försöka få till ett inlägg senare också för jag har nämligen fotat lite outfits som jag glömt ladda upp.


Fika med dom bästa

Sitter och fikar med mima söta vänner Robin och Sofia. Vi tog en fika på sallys och nu har vi flyttat oss till mangiamo. Senare ska jag och Sofia fika med Oskar. Mycket fika idag men det är ju mysigt!


My boyfriend does my makeup

Orkar inte blogga så här kommer en video!
 
 

Jag är med och tävlar!

LÓréal Paris har någon tävling på Facebook där man kan bli modell för hårfärg.
Hjälp till och rösta på mig är ni snälla!♥
Klicka på länken HÄR, logga in på Facebook och sen trycker man på "Bläddra i bildgalleriet". Så när ni hittar min bild (det är den som är på bild här nedan) Så trycker man på gilla knappen som sitter brevid bilden och sen är det klart! Hoppas ni röstar på mig!
 

One piece och harvest moon

Vid halv sex hade vi fikat klart så då var det dags att dra sig hemmåt. Sitter nu i min one piece och ska spela lite tv-spel tänkte jag!
 



TAG video!!

Har precis filmat en Tag video med min going, vi ska redigera den nu och slänga upp den på youtube!
Här är en sneakpeek:
 

Dop

Har precis varit på dop, det var trevligt! Nu ska vi smältan tårtan lite och sen vet jag inte vad vi ska göra.


Hamilton 2

Snart ska jag, mamma, lillebror och Oscar på bio, vi ska se Hamilton 2.
 



Youtube

 
 
 
 
 

Körkort!!

Idag tog jag mitt körkort! Så skönt att Ha det gjort! Nu behöver inte min underbara mamma köra runt mig längre! Om en halvtimme ska vi fira mitt körkort med familjen och käka smörgåstårta. Oscar är här och han var jätte söt och han mig rosor och choklad för att jag tagit körkort. Visst har jag världens bästa pojkvän!


Ont i halsen!

Dricker te och kollar på kourtney and kim take new york, tror att jag håller på att bli förkyld!
Men det gär inget för jag är glad ändå för jag klarade det! Wiiihoooo!! Nu är det bara onsdag kvar så vi håller tummarna och hoppas att det går bra!
 

Kräftskiva och fulla människor

Helgen har varit toppen bra! I fredags var det kräftskiva, haha kaos kväll men kul ändå! Lördagen spenderade jag med Oscar, mys! Söndagen var jag också med Oscar, vi pluggade teori och bara slappade hela dagen!
Idag är det måndag och nu gäller det, kommer säkert gå åt helvete men då är det bara att ta nya tag! Önska mig lycka till!