Nailart

Här kommer lite bilder på mina senaste nagelmålningar.


Andra skoldagen

Tisdag idag och det var min andra dag i skolan. Sitter på tåget påväg hem nu. Känns hur bra som helst att ha börjat denna utbildningen. Och det verkar som det kan bli en bra klass med goa tjejer! Igår fick vi sluta runt nio för det var bara en informationsdag. Idag slutade vi vid tio så jag skyndade mig till tåget. Vi slutade så tidigt för vi gick igenom färg och ljuslära, hur man shadar och lägger highlighter så det tog inte så lång tid. Imorgon skulle vi nog göra frans och brynfärgning tror jag, det ska bli kul! Igår fick vi allt smink också! Vill ni se lite mer om det så kolla in mina youtube videor! Nu ska jag gå av tåget och åka hem och måla mina naglar. Bye bye!


Bäst varje gång

Har lyssnat på Panic! at the disco sen jag gick i sjuan typ och dom har alltid varit en av mina fovoriter men nu har jag inte lyssnat på deras musik på ett BRA tag tills igår. Hittade lite "nya" (dom är inte nya för dom släpptes 2011) låtar att lyssna på, har än så länge dessa två som favoriter. Ja dom kom 2011 och ja det var så länge sedan jag lyssnade på dom men det är för att jag tyckte inte deras album pretty. odd. var så bra så därför har jag inte lyssnat på dom sen dess.
 
 

funderar på rött hår?

Sitter här och dricker te och funderar på om jag ska färga hårt rött.. Vet inte om jag vågar det. Trivs ju så bra i mitt svarta hår men jag är alltid sugen på att pröva något nytt. Och jag har ju haft en del olika hårfärger men det blir alltid så att jag går tillbaka till svart för att det är det jag trivs bäst i. Men det skadar aldrig att pröva eller? Det är ju bara det att när man färgar hårt rött så sitter det röda pigmentet i så jäkla länge, fast om jag färgar om det till svart så lär det ioförsig inte synas tror jag.
 
 
 
 

En stor kopp te

Mm jag har hittat ett så gott te som smakar polkagris, väldigt gott men väldigt svårt att få tag i. Det är inte mycket kvar så jag letade runt i julas efter ett nytt men hittade inget. Jag får pröva igen nu till hösten som börjar närma sig. Vet inte varför men jag gillar hösten. Tycker det är den mysigaste årstiden. Dock är vädret härligast på sommaren.


Blää för dagar som denna

Fick ringa till jobbet idag och sjukanmäla mig för jag har feber och sånt. Hoppas att det får över fort för på måndag startar jag min utbildning och då har jag verkligen inte råd att missa en endaste dag!! Tänkte också säga att jag tror jag kommer spela in en vlogg eller video av något slag för att kolla med er vad ni vill se för videor. Typ om jag ska göra videor om min utbildning och typ vloggar eller så. Kommer nog bli mycket mera bloggande iallafall, eller haha det säger jag nu ja men vi får väl se hur mycket tid jag får till det. Kan ägna mig åt det under mina tågresor kanske. Har ni idéer om vilka videor jag kan göra så KOMMENTERA! Vill gärna veta vad NI vill se!


Naglar


12/8-12 den bästa dagen i mitt liv

12/8-12 var den bästa dagen i mitt liv för att det var då jag träffade min prins. Den 12/8-13 hade vi ett år tillsammans och det firade vi igår. Oscar hade inte berättat något om vad vi skulle göra, han sa bara att jag inte fick göra några planer. Så när jag slutade jobbet kom han och hämtade mig och vi åkte iväg. Jag hade ingen aning om vad han hade planerat men vi åkte till allum och där sa han att jag fick shoppa för 500kr och att han betalar. Underbart! Sen när vi skulle hem trodde jag att det var allt vi skulle göra men när vi kom till Alingsås berättade han att han hade bokat bord på musses så vi åkte dit och käkade. När vi var klara där trodde jag åter igen att det var slut där så jag sa att jag skulle bjuda på lyxshake för det är lite våran grej att dricka dom så vi åkte dit. Vi åkte till gerdsken och drack dom där. När vi varit där en liten stund då frågade jag om vi skulle åka hem och då berättar hjärtat att han bokat bio också. Jag trodde han försökte lura mig så jag trodde inte på honom men bio blev det och vi kollade på red 2. Väldigt rolig film! Efter en helt underbar dag åkte vi hem och myste lite framför tv:n innan vi somnade. Jäklar vad romantisk min man är! Det kunde inte blivit en bättre dag! Är så jäkla glad över att jag hittad denna killen!! Älskar honom av hela mitt hjärta och vi har många många fler bra år tillsammans att spendera ihop! Jag älskar dig Oscar Bengtsson!


Canon eos 600D

Nu har jag fått min nya kamera! Ska börja filma med den nu tänkte jag, ska göra en elf haul och lite sånt. Hoppas ni uppskattar bättre kvalité på videorna och inget pipande ljud i bakgrunden.


The heat

Bjöd Fia på bio igår och den var skitrolig! Skönt att träffa henne igen, det var så längesen nu. Filmen hette the heat, har ni inte sett den så SE den! Riktigt rolig!


Blue eyeshadow

Försöker testa lite nya sminkningar så igår gjorde jag det här. Blev inte jättebra bilder tyvärr. Det ser jättekonstigt ut men jag lovar att det såg bättre ut i verkligheten!


Den 12 augusti 2013

Jag och älsklingen hade årsdag igår. Vi har nu varit tillsammans i ett år och en dag. Och många fler dagar ska det bli! Jag älskar den killen av hela mitt hjärta! Och på lördag har han planerat något för oss för att fira ett år tillsammans men jag får inte veta vad för det ska bli en överraskning. Spännande!! Han är så himla söt!


Helt klart en ny favorit!

 

Sorry för inga ny inlägg!

Jag har ju haft semester en vecka nu och jag har helt glömt blort bloggen, inte för att jag hinner blogga jättemycket i vanliga fall men nu har jag inte skrivit något sedan vi åkte till danmark. Jag tänkte ladda upp lite bilder från våran två dagars långa semester i danmark. Och det höll jag ju på att glömma, gissa vad vi såg springa över vägen och förbi våran bil?? En VARG! Jag har sett en varg!! Och det var på nära håll! En vild varg, anska coolt tycket jag! Det har varit en underbar semester tillsammans med min älskling!
 
 
 
 

Giveaway!!!

 

Förberedelser inför morgondagen

Var hos tandläkarn i morse och det gick bra. Nu har jag packat och lite sånt för imorgon åker ju jag och älsklingen till Danmark. Ska bli riktigt kul! Här kommer bilder på min outfit för idag.


Söndag kväll

Imorgon startar en vecka av semester, skönt ska det bli! Det börjar dock med ett tandläkarbesök imorgon.

Dricker lite vitamin vatten och hoppas att jag ska bli mindre snorig samtidigt som jag håller på att ladda upp en video. Kan ni gissa vad det blir? Bilden är en ledtråd, hihi.


Movie time!

Håller på att redigera men det krånglar lite så jag måste starta om datorn, jäkla skit!


Opposites attrack