Den mysiga gårdagen

Glömde blogga igår!! Jag var på Medborgarskolan en stund och sen träffade jag Fia på stan. Vi kollade runt lite och sen åt vi kinamat, gott! Sen träffade jag min älsklingskille och myste lite. En mysig dag helt enkelt!


Nu blir det kalas

Är hos Oscar nu för hans lillebror fyller år så snart blir det kalas. Har varit med Oscar hela dagen. Skulle på arbetsintervju vid 11 idag men han dök aldrig upp, riktigt dålig stil! Så idag har jag försökt lösa en foundation kris som jag har. Kan inte hitta en färg som är ljus nog. Jag och Oscar gjorde smoothies förut, min blev väldigt go! Fick även min glossybox idag!!


500 Prenumeranter!!

Nu har jag nått 500 prenumeranter på youtube!! Fantastiskt! Gud vad glad jag blir!! Ni är så fina och snälla och jag blir så glad av era fina kommentarer! Nu blir jag ännu mer taggad på att göra videor till er!
PUSS!♥♥
 
Här är en medvetet suddig bild på vad som kommer i giveawayen jag ska ha på youtube. Ser ni vad det blir? Är ni nyfikna? Håll koll på min youtubekanal och var med i utlottningen av dessa produkter!
 

How to: Konad!

 

Tradera

Hade tre saker jag inte använde och tänkte jag kunde sälja på tradera istället. Så det är vad jag sysslade med igårkväll. Vill ni kika in vad det är jag säljer så klicka HÄR!
puss♥
 

Vardagen i repris

Ska på arbetsintervju idag igen. Men efter den ska jag jobba.


Gick på arbetsintervju

Ni som följer mig på instagram vet att jag idag var på arbetsintervju. För er som inte följer mig där så heter jag "lindagardner". Jag vet inte riktigt hur det gick, kändes som att det var en svår intrevju men jag hoppas som tusan att jag får jobbet för det hade varit hur kul som helst! Ska på en till intervju imorgon, får se hur den går. Den är kl 10 så håll tummarna för mig! Har annars idag varit med min underbara man. Saknar honom redan faktiskt! Nu ska jag kolla på lite bloggar tänkte jag medans jag håller på att ladda upp en video. Vad tror ni det blir för video?? Spännande!
 

Some kind of smokey


Firat Oscars pappa Peter

Oscars pappa fyllde år i torsdags och det firade vi idag genom att åka till Naturhistoriska museet och sen åt vi på hardrock café. Jätte mysig dag! Nu sitter vi hemma hos Oscar och har det trevligt! Vi ska se på melodifestivalen senare ikväll tänkte vi.

 


Like a princess


Leker med mitt smink

Har haft ont i halsen hela dagen, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk! Har lekt med mitt smink idag i brist på saker att göra. Ska göra ett annat inlägg någon annan dag med bättre bilder på hur det blev.


Fika för fan!

Mums! Tog en fika med mamma och mormor. Mår dock lite illa nu för jag fortsatte äta fast jag var mätt, blää..


Torsdag den 21 februari

Orkade inte blogga igår. Var så jäkla trött!! Fick ingen sömn under natten och gick upp halv sju för att jag skulle jobba. Så när jag kom hem var jag helt slut i huvudet. Påtala om något helt annat såväl jag ta mer hål i örat. Kommer nog inte göra det än men jag vill! Så nu vet ni det, nu kan jag inte blogga mer för då blir jag åksjuk. Hej!


Off to work

Nu ska jag snart åka till jobbet. Det är väldigt skönt att ha sovmorgon och inte börja förens kl 13! Blir dock inte så många timmar. Fast jag stänker idag så några timmar blir det ju, skönt:) nu ska jag packa min väska!


Här kommer en collective haul

 

Jag ändrade mig...igen!

Nu har jag bytt header IGEN. Blev den bra? Har två stycken som jag inte kan välja mellan och det är bilderna nedan. Men jag tror att jag kommer ha den som är nu ett tag iallafall.
 

Outfits with skull print


Redigerar en video!

Håller på att redigera min haul video som jag spelade in för ett tag sedan. Hoppas jag hinner ladda upp den idag!
 

Ändrade min header igen!

Vad tycks? Jag är fortfarande inte nöjd men det kommer jag inte bli förens jag har en ball sminkbild so header. Så detta får la duga så länge. Vill ju att min blogg ska vara halvt en skönhetsblogg och jag tycker just nu inte att den ser ut som en skönhetsblogg. Fast jag skriver inte om skönhet heller än med det är också något jag tänkte komma igång med någon dag. Jag blir lite trött på mig själv när jag inte gör det jag egentligen vill göra men det är lite dött med inspiration just nu.. Ska börja en sminkkurs på torsdag (om jag nu blev "antagen" till kursen). Den kommer ligga på en kväll i veckan och kommer nog va ca 4 kurser lång? Har inte så stor koll eftersom att jag inte fått några papper än på infon om kursen och om jag blivit anmäld men jag hoppas det kommer imorgon!
Nu ska jag sova!
 
 

Imorgon börjar en ny dag

Då var det söndag igen, sitter just nu och äter frukost med min pojkvän. Idag ska vi nog bara ta det lugnt. Jag ville ut och leka i snön men det ville inte han. Har hjälpt Oscar att plugga hela helgen, och när vi inte pluggade så kollade vi på melodifestivalen som var ganska okej den här gången. Nu ska jag äta upp min frukost, hejs!


En helt fantastisk dag med min man!

Tänkte bara lägga upp lite bilder från min dag. Den har varit jättemysig och jag är upp över öronen tokkär i min Oscar!♥
Imorgon ska jag jobba så jag behöver sova nu om jag ska orka, natti natti! Hoppas ni hade en bra dag!
Pussar och kramar

Glad alla hjärtans dag!

Hoppas alla har en underbar alla hjärtans dag! Nu ska jag åka och jobba och efter jag har stängt ska Oscar komma och hämta mig och sen ska vi gå till thai och käka, mys!!


Alla hjärtans dag sminkning♥

Här kommer en söt och inte för sminkad alla hjärtans dag sminkning, hoppas ni gillar den och att alla har en bra alla hjärtans dag!
 
 
 

No mirror makeup challenge!!

 

Godmorgon!

Jag saknar sommaren!
(Varning gamla bilder)
 
 
 

6 underbara månader

Firar sex månader idag med min man. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom. Jag är så jäkla lycklig!


Lila och blått med glitter


Härliga onsdag

Har varit påutbildning i HLR med jobbet nu, kom hem för ca en timma sen. Nu ska jag kolla lite på datorn och sen sova för imorgon blir det mer jobb! Natti natti!


Månadens naglar


Room tour

 

Januari glossybox!

 

Myser med min man

Jag och Oscar kollade på melodifestivalen men vi bytte för det var så dåligt. Nu ska vi försöka hitta något annat att kolla på och mysa med godis. Hoppas alla har en lika mysig lördag som jag har!