Hallonad

Sitter och dricker hallonad och har precis kollat klart på ett avsnitt av true blood. Ska åka till jobbet om en liten stund, nu är det bara idag och sen fem dagar kvar innan jag har semester!


Long time, no time

Igår bjöd älsklingen mig på bio och han hade även köpt en present till mig, så jäkla gulligt! Nu ska jag strax åka till jobbetmen jag tänkte bara säga att jag nått 1000 prenumeranter på youtube så det kommer snart en giveaway, ska bara få hem priserna som jag beställt:)


Glossybox torsdag!

Grattis till mormor som fyller år idag! Ska snart åka till jobbet. Har hunnit med att spela in en glossybox video. Ska se om jag kan redigera den imorgon och ladda upp!


Städardag

Har tvättat klart resten av mina borstar och städat klart mitt sminkbord. Åker till jobbet om typ en timma och fortsätter städa, har stängning idag så då blir det mycket städ.


Solig sommarkväll

Sitter ute med familjen på altanen och käkar frukt i solen. Jobbade mellanpass idag så när jag slutade åkte jag och Oscar och badade och när han åkte hem satte jag mig här ute, skönt.


Lyxigt

Min man bjöd mig en lyxshake idag, prövade blåbär denna gången och jösses vad god den var! Jag har bestämt att jag ska smaka på en av varje sort så jag vet vilken jag gillar bäst, hehe. Nu är det dags att sova! Natti natti alla härliga människor där ute i världen!


Det blev visst mer jobb, härligt!

Ska bokstavligen jobba fram tills den 4 augusti sen på måndagen vecka 32 har jag semester, gött! Känner verkligen att jag jobbar in pengar till min utbildning nu vilket är riktigt gött! Idag bjöd min älskling mig på mat, det var mumsigt så tack älskling! Vi badade och hade en riktigt mysig dag efter att jag hade jobbat färdigt. Ska upp tidigt imorgon så dags att sova snart så att jag orkar.


Nu börjar det

Idag startar tio dagar i sträck av jobb, härligt! Men jag längtar faktiskt till vecka 32 då jag och min pojkvän har semester i en hel vecka tillsammans!


Youtube videor!

Har missat att lägga upp de senaste videorna jag gjort här på bloggen så här kommer dom allihopa i samma inlägg, enjoy!
 
 

Julis vill ha!

 

Filmar!!

Vad vill ni se för video härnäst? Filmar för fullt nu!


Grattis hjärtat!

Grattis min underbara älskling, idag är det din dag! Jag hoppas du blir glad över dina presenter som jag köpt hihi. Och jag hoppas du vet hur jäkla underbar du är och hur mycket jag älskar dig. Är så glad som träffat dig och jag vet att vi kommer få ett fantastiskt liv tillsammans, och vad mer kan man önska? Inget, för så länge jag vet att jag har dig så är jag den lyckligaste tjejen i världen!
Jag älskar dig Oscar Bengtsson!♥
 
 

Inspiration

Alla bilder kommer från lookbook.nu
 
 

Sol och Marc Jacobs

Ligger ute i solen och gottar mig. Skönt är vad det är!


Blir lite stökigt ibland

Tror att det är dags att städa.. Men det blir alltid stökigt när jag lekt med sminket dock inte såhär extremt stökigt. Är det bara jag som har svårt att hålla det ostökigt eller är ni likadana?


Då säger jag natti natti

Imorgon börjar mina två lediga dagar sen blir det jobb resten av månaden! Känns så konstigt när man jobbar helg för det blir så svårt att veta vilken dag det är. Men torsdag freda är jag ledig det vet jag iallafall! Och på fredag fyller ju världens bästa kille år!! Jag har köpt skit bra presenter!! Det är bara 40 dagar kvar till min utbildning börjar, kan ni fatta det?!?? Det kan inte jag, men shiiit vad jag längtar!! Men innan den börjar ska jag hinna jobba lite mer, eller snarare mycket mer. Och jag ska hinna åka till Danmark med min man. Och jag ska hinna sola lite, förhoppningsvis bli lite mindre blekfis. Och sen har jag massa andra saker att hinna med som tex Liseberg och spela in videor och massa mer. Nu ska jag sova, natti natti.


En underbar helg

I helgen hittade jag och min älskling på något riktigt mysigt. Vi tog oss till ett jättemysigt ställe vid en sjö och där satt vi hela kvällen och pratade och åt gott och bara hade det underbart! Bästa kvällen på länge!


Härlig tisdagskväll

Har stått och rensat kantareller för att kunna steka och göra mig en kantarellmacka. Riktigt gott blev det! Kollar nu på one tree hill och ska redigera lite videor snart och käka lite godis tänkte jag, hihi.


2013-07-09

Sov hos min pojk inatt, väldigt mysigt! Han körde hem mig vid tolv och då la jag mig och solade en stund. Sen tog jag en dusch och är nu redo att åka till jobbet. Jobbar från 15-19 idag så det blir en väldigt kort dag. Men det är skönt med sådana dagar också ibland.


Tiden bara springer iväg

Har inte hunnit med att filma några nya videor sen den senaste det är därför det inte kommit upp någon ny video än, sorry! Ska försöka hinna med det imorgon efter jobbet tänkte jag.


Sweet nothing

Har använt mig av:
Underlack - OPI "start to finish base & top coat"
Nagellack 1 - depend "031"
Nagellack 2 - depend "363"
Nagellack 3 - IsaDora graffiti nail top "812 silver flicks"
Topplack - essie "good to go"