Studenten 2013

Mitt hjärta tog studenten idag, och på måndag börjar han jobba. Jag är så jäkla stolt över honom! Jag köpte en klocka till honom i present och han blev väldigt glad över den. Precis det jag hade hoppats på! Och sen fick jag en bukett rosor av hans familj som lite tack för hjälpen, hans familj är så himla underbar!


Jobba kväll

Ska stänga idag, hoppas på att jag inte kommer hem för sent! Nu ska jag kila, hej hej!


26/5-13


Vad gör man en söndagskväll?

Jag sitter och försöker hålla mig upptagen med saker så jag inte behöver vara nervös inför imorgon. Ska nämligen till pressbyrån för att jobba min första dag. Det ska bli kul men jag är ändå nervös för att jag ska råka göra fel. Håll tummarna för att det ska gå bra för mig! Ska även klippa mig imorgon så jag lägger ut före och efter bild!


Bal i Alingsås

Står och väntar på att kl ska bli fem så att det kan börja. Min pojkvän går balen i år, kul! Jag tycker han blev jättesnygg, snyggaste killen i världen. Lägger bara upp en mobil bild nu som jag fick av honom för några dagar sedan i hand kläder han ska ha idag. Lägger upp bättre bilder någon annan dag när jag fått in dom på en fungerande dator.


Åh nej!

Min dator har kraschat och jag har massa saker på denjag vill spara men det kommer inte gå att få igång den så jag kan spara ner allt. Jävla skit vad ledsen jag blir!! Och det kommer nog ta ett tag innan jag får upp en video för jag måste ha en fungerande dator till det. Fan!!


Cartoon nails

Har precis målat naglarna. Det är inte då lätt att försöka måla bra med fel hand men jag lär mig. Blev cartoon inspirerade naglar idag och nagellacken jag använder är listade här nedan i den ordningen jag använde dom.

Underlack: essie - all in one base
Rosa nagellack: H&M - spoiled beauty
Svart nagellack: kiss nail art paint - SPA12 black
Vitt nagellack: kiss nail art paint - SPA02 White
Matt topplack: essie - matte about you


Jobb jobb jobb

Jobbar jobbar och jobbar. Nästa vecka är full av jobb också och veckan efter det ska jag jobba på pressbyrån. Lite nervös faktiskt men jag tror det ska gå bra! Sitter och försöker fixa min dator just nu, den verkar ha halvkraschat..


Inte en bra känsla

Har mått illa hela dagen och igår kväll. Fick stanna hemma från jobbet men jag tackar gudarna för att jag inte spytt iallafall! Som tur är har jag världens bästa pojkvän som kommer och tar hand om mig när jag är sjuk. Han är bäst! Eftersom att jag inte kunnat göra så mycket idag har jag iallafall passat på att redigera och ladda upp en ny video.


9 månader idag

9 månader men det känns som att vi känt varandra för alltid!

Jag älskar dig Oscar Bengtsson!


Bildbomb från Danmark


Nytt och snyggt

Jag har använt ciaté - 3am girl och depend - 335.


Mitt sminkbord

Oj vad tiden går. Detta var mitt sminkbord när jag precis köpt det. Min första sminkbordsvideo. Det är en hel del som ändrats från den videon tills nu. Har en del nytt smink och har slängt en del gammalt. Lägger in min senaste sminkborsvideo under den första jag gjorde så kan ni få se skillnaden.
 
 
 
 

En riktigt bra dag!

Har jobbat idag, jobbade igår också och ska jobba imorgon. Sen blir det nästan en långhelg förutom att jag ska på arbetsintervju på fredag. Hoppas det går bra! Sen fick jag riktigt bra nyheter i dag för bara några minuter sedan. Jag har fått jobb i två veckor på förskolan jag är vikarie på. As bra! Så det startar på måndag.


Ett hjärtas förklaring

Du är killen jag alltid kan lita på. Du finns alltid där för mig och ställer upp när jag behöver det. Du är en så jäkla bra kille och du betyder allt för mig. Du är mitt allt och kommer alltid vara. Jag är så jäkla kär i dig och jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Din Linda <3


Fin fin helg

Jobbade torsdag och fredag. När jag jobbat klart var jag med Oscar. Igår käkade vi glass och myste och var på kosläpp och lite sånt, och på kvällen åkte vi på en liten biltur och jag fick se en älg! Idag tog vi en Powerwalk på morgonen och sen käkade vi frukost. Nu är Oscar på gymmet och när han kommer tillbaka vet jag inte vad vi ska göra men det blir nog något skoj.


Blommor och kosläpp

Min älskling kom med blommor till mig igår, jättegulligt! Idag var vi på kosläpp, det var faktiskt riktigt roligt. Ikväll ska vi mysa framför tv:n och kolla på fångarna på fortet. Just nu kollar jag på one tree hill för min älskling är borta och kör sin pappa och lite sånt.

https://cdn1.cdnme.se/1142335/7-3/pic_51850dbde087c33111c7c79a.jpg" class="image">


Kvällsmat

La till lite blåbär denna gången. Gott! Fast det är godare med bara jordgubbar och banan.


April glossybox 2013

Nu har jag fått min glossybox för april. Riktigt bra faktiskt! Fick en liten ögonskuggspalett från färg, blev väldigt glad över den och just dom färgerna. Förpackningen var supersnygg och färgerna också. Det var lite bättre pigment på de mörka skuggorna än de ljusa men så brukar det vara med ögonskuggor.


Shopping på biltema

Jag och min älskling tog en liten sväng till biltema med min lillebror här om dagen. Jag hittade lite lösa pengar i min plånbok så jag köpte doftljus och en muggtermos. Ljusen luktade sjukt gott!!