Redigerar video

Har superont i huvudet idag. Ingen aning om varför. Jag vaknade halv fem i morse och kunde inte sova mer för mitt huvud bultade så hårt. Gick upp och tog tabletter men det tog en stund innan dom började verka så jag kunde inte sova. Och inte nog med det så vill inte verken försvinna. Den lugnar sig när jag tar tabletter men så fort dom slutat värka börjas det igen. Jag chillar och redigerar videor idag. Ska hem till mamma och pappa med Aslan sen så han får vara med dom stora hundarna. 
Kommentarer
Postat av: evepevve

har en fråga angående vad du redigerar videos med? har nyligen skaffat en macbook pro men har letat överallt efter ett bra redigeringsprogram men inte hittat något. Har tyvärr inte pengar så att jag kan köpa ett, så skulle vilja prova nåt bra program som är gratis! kram, förresten fin blogg :) prenumererar på din yt

Svar: Hej! Jag redigerar i imovie, det är ett gratis program om man får med när man köper en dator från mac så har du en macbook så borde du redan ha det på den:) Man kan ju söka efter program så skriv in imovie så kommer det nog upp:) Tack! Kramar:)
Linda

2014-07-04 @ 15:37:49
URL: http://nattstad.se/evepevve

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se