Back to black

Äntligen är mitt hår svart igen! Tröttnade väldigt fort på det lila håret och när det ändå var 30% på alla hårfärgerna på kicks så passade jag på! I love it!




Green




22 jump street

Ska på bio om en stund med älsklingen, vi ska kolla på 22 jump street. 
Kul!



Some makeup




Mua




Pretty little liars

Passar på att kolla ett avsnitt av pretty little liars medans lillen sover. 



Ta sex minuter för att lyssna på denna

 

Fredag den 13

Dagarna blir så långa när man får gå upp vid sex sju tiden. Men va gör väl det när man är ledig. Idag är det fredag den 13, funderar på om jag ska kolla på någon läskig film idag. Tror inte jag bågar det eftersom att Oscar jobbar sent och då är jag och Aslan själva inatt. 




Ledig

Idag är jag ledig så jag ska cykla in till stan om en liten stund för att träffa Emelie. Vi ska hå in på kicks och kolla rean. Även när jag är ledig så går jag till jobbet så mycket älskar jag mitt jobb! Vi måste träna Aslan på att vara ensam hemma så det är bra att jag sticker iväg en stund. Men jag kan inte vara borta för länge för han måste kissas ganska ofta så att han inte kissar inne. 


Bild från igår. 

Fransk manikyr




Kicks

Kom och handla på kicks i Alingsås, hehe. Jobbar idag, har rast just nu så jag tänkte att jag bloggar. Saknar mima skruttar där hemma kan jag säga! 
Har faktiskt inte så mycket att skriva nu när jag tänker efter, livet flyter på så jag får la återkomma senare. 



Skrutten har somnat

Lille Aslan har somnat i knät. Han är så himla söt så det är inte sant! 
Vi ska snart gå och lägga oss ska vara vänta på att husse kommer hem sen ska vi gå ut och kissa och sen kan vi sova. 



Ebay shopping

Har köpt lite grejer från ebay och idag kom två av paketen. Ett var ett halsband i typ mintgrönt och det andra paketet var sminkborstar. Sminkborstarna är sigma kopior, har inte testat dom än men tänkte göra det imorgon när jag sminkar mig till jobbet. Gör nog en review eller liknande på borstarna så håll utkik på youtube om ni vill se en sån video. 







Redigerar

Sitter och redigerar en video medans Aslan sover. Man får ju passa på medans man har lite lugn och ro. 




Aslan<3

Hello hello! 
Har fullt upp här hemma! Hämtade hem lille Aslan igår. Han är så himla söt så det är sjukt! 
Ska till jobbet strax så jag hinner inte skriva mer nu. 
Hej så länge!






Studentdag

Grattis lillebror som tog studenten idag!! Har haft fullt upp sen i morse, nu sitter jag i soffan och kollar på en film om valpar. Ska hämta min lillebror inatt någon gång när han har festat klart. 
Men dagen har varit väldigt rolig och vädret var bra när vi var ute vilket var väldigt lyckat! 





Sminkning inför student

Har idag sminkat en kund inför en student hon skulle på. Det är så himla kul att sminka andra! Man blir ju van vid dig själv så man ser inte så mycket skillnad eller hur man ska säga. Man ser bättre om man sminkar någon annan hur en arbete blir. Man ser ett tydligare resultat. Vet inte hur jag ska förklara det men jag hoppas ni förstår! Har precis redigerat en video också så jag hoppas jag får upp den innan jag går och lägger mig. Imorgon är det student för min lillebror så jag kommer ha fullt upp hela dagen. Ska försöka uppdatera om jag hinner. 




Åh va krångligt!!

Vårat internet har slutat fungera så jag kan inte ladda upp några videor. Blir tokig på sånt här!!




Kicks

Nu ska jag gå in på jobbet! Tänkte bara slänga upp ett blogginlägg innan. Idag är det balen här i Alingsås, riktigt tråkigt att jag måste jobba annars hade jag fått chansen att sminka några tjejer till balen.