Nellys outlet

Efter jobbet åkte jag och Louise till nellys outlet. Jag ville hitta en bra klänning till min lillebrors student men jag hittade inget alls. Det fanns massor med grejer men inget jag tyckte var intressant. Men jag ska nog ta en sväng på stan imorgon och se om jag hittar något. 




Man blir ju så jävla glad!!

Asså ni fattar inte hur mycket era kommentarer gör. Det värmer verkligen i hjärtat när ni skriver så fina saker! Jag älskar er allihopa och nu gör verkligen mina dagar bättre!! Love!! Massa bamsekramar till er!! 
<3




Fruktsallad

Slängde ihop en fruktsallad igårkväll. Mumsigt! 




Dagens mat

Det fick bli flygande Jacob till middag idag. Oscar jobbar sent skift denna veckan så det är jag som får stå för matlagningen. Älskar flygande Jacob så vi startar veckan med det! 





Maaaakeuuuuup




Pinar mig i solen

Sitter ute i solen och försöker få lite sol på ryggen. Det är varmt och jag vill egentligen gå in men jag har satt mitt larm på en kvart så det kan jag väl ta mig igenom tycker jag. Problemet är inte att jag inte vill vara i solen för det vill jag men jag klarar inte värme. Undra hur det ska gå när jag och älsklingen åker till Grekland i en vecka i sommar? 




Sminkning till blåa ögon


 

Blixtar och dunder plus regn

Mysigt väder vi har i dag. Det blixtrar och mullrar ute och regnet faller i omgångar. Mysigt! Tänkte redigera en film nu när jag inte har så mycket för mig. 



Spelar in videor

Passar på att filma på min lediga dag. Vad tror ni det blir för videor?



Hatar detta

Det här är bland det värsta som finns. Mina naglar har hållt sig långa ganska länge nu så jag visste att något sånt här skulle hända när som helst men man blir ju inte gladare för det. Men jag vägrar att korta ner mina andra naglar för det kommer ta evigheter innan dom växer ut igen så min tummnagel får helt enkelt växa ikapp. 



Tvättat hundarna

Asså det är så varmt att jag skulle kunna svimma. Jag är inte en människa som gillar värme. Ni som känner mig vet nog detta mycket väl. Så när sånt här väder kommer håller jag mig inne eller nära vatten. Idag fick det bli nära vatten för jag bestämde mig för att tvätta hundarna. Dom blev inte jätteglada men nu luktar dom godare iallafall. Slängde även lite vatten på bilen så den blev av med all pollen. 




Smoothie time

Mellanmål! 



Vet inte vad jag ska ha för rubrik

Händer inte så mycket just nu. Jobbar och grejar på fritiden. Har inte riktigt tid att blogga eller göra videor men jag försöker så gott det går. 





Gelnaglar

Nu var det dags för gelnaglar igen. Använde mitt depend gelkiy som vanligt. 



Smoothie time!




Låst skärm

Ville byta bild på min telefon så det fick bli denna. Tog den här bilden för väldigt länge sedan men den är väldigt fin. 
I like it! 



Fiskar till kvällsmat?

Nä jag ska inte äta fiskar till kvällsmat men dock så har jag sett riktigt stora fiskar idag. Kommer inte ihåg vad dom heter nu men det är ju typ as stora vita/ oranga fiskar. Tror dom kommer från typ Japan eller Kina? Kan ha väldigt fel! 
Nu har jag ätit kvällsmat och ska nog gosa ner mig i soffan och kolla på någon serie. Oscar jobbar sent så han är inte hemma förens inatt. Det är så tråkigt utan honom här på kvällarna. 




Chokladdag

Det var en sån dag idag. Köpte en tidning och dom nya marabou smakerna. Dom var väldigt goda båda två men den godaste är creamy biscuit! 



Lagat mat

Det blev väldigt improviserat men gott. Fläskfilé med potatis och vitlökssås. 





Det blev rosa läppar

Rosa läppar blev dagen Look till jobbet. 



Bästa låten som någonsin existerat

Jag lyssnar på den här låten om och om igen. 
 

Helgen är slut

Imorgon är det dags för jobb igen. Ska bli riktigt roligt! Kalla mig töntig men när jag inte kan sova på nätterna så ligger jag och planerar hur jag ska sminka mig till jobbet nästa dag. Brukar för det mesta inte bli så stt jag sminkar mig som jag tänkt. Imorgon tänkte jag köra på ganska neutralt smink och rosa läppar, något i stil med detta. 
Natti natti!



Bebismys!

Dagen bästa: att fä träffa Agnes, David och lilla Leonora!





Räddaren i nöden

Inga mera russinhänder och mjuka naglar när man får stå i evigheter för att tvätta sina borstar. Kommer nästan tycka det är roligt att tvätta borstarna nu. 



Bästa medicinen

Den nästa medicinen när jag mår dåligt förutom min älskling är självklart mina hundar! Fick palla mig ur sängen och ta bilen hem till mamma och pappa så jag får träffa mina små änglar. 







Sjuk

Ligger i sängen och äter glass och kollar på serie. Hör har och kommer jag spendera resten av min dag. 



Min youtube!

 

Slappisdag!

Är ledig idag, kan säga att jag behövde en riktig slappisdag! Ska inte göra något speciellt idag bara kolla på serier och lite sånt. Har sovit så jäkla dåligt inatt och har jätteont i ryggen. 
Kollar just nu på min favoritserie supernatural och äter lite godis. 



Make up











Paj

Älsklingen gjorde en paj igår, mumsigt! 
Nu ska jag snart cykla iväg till jobbet. 
Inte så fint väder idag, hoppas inte det börjar regna för jag har inga regnkläder. 




Min youtube kanal!

 

Makeup of the day

 

Alla mina nagellack!

Här är alla mina nagellack. Har sorterat dom i färg och nu ska jag ställa ner dom i en låda.