Jag har en dröm!

Har ni någon gång känt den där känslan när man tycker att något är riktigt riktigt roligt och man blir exalterad bara av att tänka på det. Så känner jag när jag tänker på denna drömmen! Det finns många saker jag drömmer om men jag har aldrit tagit tag i dom och förverkligat dom. Det misstaget tänker jag inte göra med denna drömmen! Jag tänker hålla så hårt i denna dröm att mina händer blöder. Jag tänker inte ge upp. Jag är sjukskriven nu och det är skit men jag tänker inte ge upp. Jag tänker kämpa och jag tänker lyckas oavsett vad alla säger och tycker. Jag är på botten nu så långt ner man bara kan komma. Jag vet hur det känns när hela ens värld rasar och man bara vill försvinna för att slippa allt. Jag är på botten men jag tänker ta mig upp. Jag tänker fortsätta att klättra och jag tänker nå toppen och när jag är där tänker jag klättra lite till. Jag kommer vara den personen som folk kan se tillbaka på och säga att hon gav aldrig upp. Hon kämpade för det hon har och hon ska vara stolt. Jag vill vara som henne. Hon tappade allt men kom tillbaka starkare än någonsin. Oavsett om jag måste göra detta själv eller med stöd från mina nära och kära så ska jag klara det. Jag kommer vara stolt och känna den där lyckan att det här är precis som jag drömt om! Kan inte säga mer än såhär om min dröm men ni kommer få se tids nog vad det är jag pratar om och när jag är redo att dela med mig om min dröm så kommer jag göra det! 
 
Älska livet för du lever bara en gång! 
 
 

Bebismys

Myser på västkusten med bebisar och bästa vänner. 







Målar

Målar och planerar lite halloween videor. 




Myskväll

Ska ladda inför morgondagen genom att kolla på en av mina absoluta favoritfilmer!!




Mixed up makeup challange

Laddar inför en ny video! Spännande!!




Nu blir det bloppis eller tradera

Har rensat garderoben. Jag är en sån som sparar saker och tänker "men jag kanske kommer behöva den här" jag kanske ska gå på maskerad eller nått". Men så blir det ju aldrig och ska man spara något för att ha det på maskerad så är det ju inget snyggt! Så nu ska jag ha bloppis eller lägga upp grejerna på tradera. Tror det blir tradera men jag kan ju lägga upp det på bloggen också! 




Henna!

Lekte hennamålare igår och måste säga att jag blev faktiskt nöjd med resultatet. Dock så var det lite obekvämt att måla sin egen hand och fot för det var lite svårt att nå överallt. 







Sminkning till bröllop

Sminkade fina Evelina idag för hon skulle på bröllop. Jättetrevlig! 



Instagram = den bästa idéen någonsin!

Vad skulle vi gjort utan instagram? Så jäkla lätt att hitta nyheter och inspiration därifrån. Tex så var jag inne där nu och såg denna fantastiska grej. Ciaté är tydligen på gång med någon ny grej nu och det ska bli riktigt roligt om det faktiskt funkar. Har ingen aning om exakt vad det är eller hur det ska fungera för all info jag har är denna bilden. Det ser ut som om det ska komma något slags lack som man kan ha över vanligt lack för att sen ta det i en uv lampa så att det blir som gellack? Spännande!! 



Leker med teatersmink!!

Mohahaha. Har gjort ett blåmärke. Blev inte jätteverkligt men jag har kommit på en annan taktik jag kan göra så jag ska pröva den istället och se hur det blir. Det roligaste sminket att göra är teatersmink! Man får verkligen göra precis som man vill och ju fulare desto bättre och det är ju hur kul som helst!! 





Sminka till bröllop

Imorgon ska jag sminka Evelina för hon ska gå på bröllop. Ska bli riktigt roligt! Så idag har jag förberett allt mitt smink och tvättat mina borstar så allt är redo för imorgon. 




Cykla in till stan

Nu ska jag ta min cykel och ge mig iväg in till stan. Ska springa ett ärende och sen ska jag ficka med Linnéa! 




Vice3

Asså den här paletten slår ju allt! Det är vice 3 paletten från Urban decay och släpps imorgon? Kan ha fel men jag har för mig att jag läste det. Men är ni nyfikna så kan ni gå in på Urban decays instagram för att läsa mer. 




Bobbi Brown

Bobbi Brown finns nu att köpa på kicks! Dom säljer hudvård, smink, borstar och mer. Har aldrig prövat något därifrån men det är väldigt omtyckta grejer och det tvivlar jag inte på! Har ni någon favoritprodukt från Bobbi Brown?
 
 

Lorac mega pro

Jag hade svårt att hitta information om denna paletten men tydligen ska den släppas i Oktober och det är ju helt fantastiskt! Så himla fina färger och så många!! Vet inte vad den kommer kosta och mer bilder än den här kunde jag inte hitta just nu. Men den ser riktigt fin ut och jag skulle gärna ha den här i min samling!
 
 

Skogspromenad

Jag och mitt hjärta åkte ut i skogen med Aslan och tog en promenad. Härligt! Nu har vi ätit kantarellmacka och tittar på idol. 



To die for!

Asså detta läppglanset!! Jag VILL HA! Kan inte fatta hur jäkla snyggt det är.
Det kommer från Make up store och är deras led lipgloss i färgen Atomic.
Kosatar ca 185kr.
 
 

9/9-14

Jahopp då var det tisdag idag. Igår satte jag mig och lekte lite med mitt teatersmink för att ladda inför halloween. Ska bli så grymt kul att göra massa halloween tutorials!

Skriv vad ni vill se för tutorials så ska jag göra så många jag hinner!! 





Blir så sjukt irriterad!!

Jag har suttit i ca en och en halv timme och redigerat mitt sminkbordsvideo och vad händer när jag sparar? iMovie hänger sig. Så jag blev förbannad och gick där ifrån och skiter i den videon för idag så får jag försöka imon igen.. 






Sjuk!

Näsan rinner och halsen gör ont och det är omöjligt att sluta nysa. Sitter i soffan och spelar the sims. Sånt gör jag när jag är sjuk. Ska redigera en video lite senare tänkte jag. 



Äntligen fredag som alla säger

Har varit på begravning idag. Nu sitter jag i soffan och käkar glass och det är nog allt ni får höra från mig idag. 




Katastrof morgon

Har nu varit vaken i lite mer än en timme och anledningen till att jag är vaken är för att Aslan har diarré. Han har bajsat överallt. Det bara läcker ur honom. Jag hade inget bra hemma för hans mage så mamma var snäll och lämnade a-fil här till oss innan hon åkte till jobbet. För tillfället är det bättre i hans mage och jag hoppas det håller i sig så han får sova lite. För min del så blir det att skura alla golv idag så jag inte missat att torka upp något bajs. Det är inte kul stt ha en stackars valp med diarré. 



Redigerar video

Såhär kan det se ut när man sitter för sig själv en onsdagskväll och redigerar videor. Har spelat in några videor och en utav dom var mitt sminkbord. OMG! Haha, jag ska försöka redigera och ladda upp den så fort jag kan jag lovar! Mitt sminkbord är den mest efterfrågade videon bland er så ÄNTLIGEN har jag spelat in den. Såna videor är faktiskt mina favoriter att titta på. Nu har min video strax laddat klart så jag ska dansa mig bort till soffan och bara chilla resten av kvällen.
 
 

Favoritläppenna just nu

Jag har fått så himla många frågor och komplimanger om det jag har på läpparna i denna bild och detta är min favoritläppenna just nu! Den kommer från Mary Kay och heter neutral, jag trodde först att den hette natural men det var fel så jag ber om ursäkt för det! Neutral heter den och den är skitsnygg! Det enda negativa med den är att den är väldigt hård att måla med och man får hålla på ganska länge innan det kommer färg på läpparna men den sitter som tusan när man fått på den!
 
 

Höstens vill ha!

 

Ska försöka ta bloggen seriöst igen

Det känns som att man alltid säger så och så håller man det i en vecka och sen slutar man men jag ska verkligen försöka uppdatera mer. Jag har ju dock haft en anledning till att jag inte bloggat eller varit aktiv på youtube men det är tyvärr inget jag är redo att dela med världen så dom närmsta som känner mig vet och det räker just nu. Men jag ska anstränga mig med bloggen och kanske uppdatera mer smink och klädesrelaterade inlägg och inte bara en bild ur min vardag. Ska börja lägga upp nagelbilder och sånt igen också. Ska även försöka göra videor till youtube oftare. Har beställt lite teatersmink så jag är grymt taggad på halloweensminkningar!!