då var det klart!

Jag har gjort klart min läxa! duktiga jag! Och så har jag dessutom hunnit med att kolla på en film.^^ Den heter "the last house on the left" ganska bra faktist. Nu ska jag kolla på en till film (om jag orkar) sen ska jag sova! GOD NATT!

PUSS!


Svenska.

Hej hopp! Mitt tips: Om du har sträckt ditt lår gå inte och simma då! Antar att jag får förklara det där lite så man fattar. I fredags hade vi gympa och jag sträckte mitt lår. (Y) Och eftersom jag har valt badverksamhet så simmar vi varje måndag och onsdag, alltså idag. Dom första fyra längderna gick allt bra och jag simma på som vanligt men sen gick det bara utför. När vi var klara så känndes det som om någon stuckigt en kniv i mitt lår! Men det går väl över förhoppningsvis. ^^) Imon har vi svenska och vi har läxa att skriva en novell eller ngt liknande på två sidor och temat är borta bra men hemma bäst eller hemma bra men borta bäst. Och jag har valt borta bra men hemma bäst och jag vette fan va jag ska skriva:S Vi har även fått en bok som vi ska läsa ut så det är väl bäst att jag börjar med det annars kommer det aldrig bli gjort.

Här är youtube klippet som jag försökte fixa igår.






PUSS!

wtf?!

Min blogg verkar ha ballat ur! syns kanske på det inlägget som är innan detta. men iallafall så skulle jag skriva i det tidigare inlägget att jag har hittat en kille som sjunger as bra! han ser inte ut att vara så gammal men han är duktig. Och eftersom det inte går att lägga in filem här direkt av någon konstig anledning så skriver jag länken istället. Jag lägger upp klippet lite senare.


http://www.youtube.com/watch?v=i1zuN17t51A


PUSS!

Where are you now

Igår när jag hade tråkigt så kollade jag runt lite på youtube och hittade en kille som sjunger. Vet nte

300809

Gästerna är fortfarande här, några har gått hem.
tänkte att jag kunde ladda upp lite fula bilder på mig som jag tog när jag hade tråkigt.
Titta och njut!



 

 

PUSS!


Då var det dags!

Nu har alla gästerna kommit så nu är mammas 40 års fest under full rulle. Jag kommer med all säkerhet att låsa min dörr när dom kommit i gång med drickandet så ingen utav gästerna kommer in på mitt rum och börjar tjöta för det orkar jag inte! Väldigt roligt att jag har fått ansvar för hunden under kvällen. Det betyder alltså att jag kommer få gå ut med henne (hunden asså) i det trevliga ösregnet hela kvällen. Känns toppen! Vet inte vad jag ska under hålla mig med heller, kanske skulle ta och göra mina läxor som jag fått under första veckan i skolan. Eller så blir det väl till att se på film som vanligt. ^^) Aja nu ska jag iallafall gå och sno lite mat!






PUSS!


Äntligen helg!

Tja tja! hahaha!  Idag har det inte hänt mycket, har varit ganska lungt i skolan. Imon blir det 40års fest för mamma här hemma så idag måste jag hjälpa till att städa. (Y) Orkar inte skriva något mer just nu.


PUSS!

Bara lite kvar.

Glömde säga att idag är det exakt fyra månader kvar tills jag fyller 18! ^^


PUSS!

Så otroligt trött!

Nu är det torsdag och vi har bara gått tre dagar i skolan och jag är redan helt slut! Fast jag tror att det är för att på sommarlovet brukade jag sova till 12 halv ett^^ men nu måste jag gå upp ca halv sju. Men jag vänjer mig snart. På lördag är det 40års fest för min mamma. Nu tror jag att jag ska sova en stund, natti natti!



PUSS!

Ojoj!

Första riktiga skoldagen idag och jag har redan tröttnat på skolan. Men aja det är bara ett år så jag får väl stå ut antar jag. Imon ska vi som har badverksamhet bada, jippie -.- Vi kommer badda två gånger i veckan dessutom! Nu ska jag vila för jag har ont i huvudet idag med!


PUSS!


Otroligt sorglig!

Jag har precis kollat på en film, den heter Marley and me. Så otroligt soglig! Ska inte säga vad som händer men jag kan bara säga såhär, jag kan fortfarande inte sluta gråta efter att jag har sett den. Fast så är jag ju en sådan som gråter ganska lätt till filmer när det handlar om djur. Men men så är det. Nu tänkte jag sova så jag orkar gå upp till skolan imon. Mitt alarm sitter på klockan sex men jag gillar att snooza^^ God natt!






PUSS!

Första dagen i skolan.

Idag började skolan. Det började med att vi skulle till aulan för att få information från våra rektorer. Sen gick vi till ett klassrum där vi fick papper och busskort mm. Efter det så var det slut,  klockan var nog lite över ett kanske.?  Sen åkte vi med Sofie som har fått körkort för ett litet tag sen. Grattis till det! Iallafall så åkte vi till donken och Sofia, Robin, och Sofie åt mat och jag åt glass^^) Efter det skulle jag, Sofia och Robin till terminalen för att åka med våra bussar. När vi var där såg jag och Sofia något som gjorde oss väldigt arga! tänker inte säga vad men så gör man bara inte! Aja sen åkte jag hem och fick världens jobbigaste huvudvärk så jag tog en ipren sen gick jag och la mig. Det hjälpte inte så mycket. Och nu sitter jag vid min data. tänkte gå ut och sätta mig på altanen strax.





PUSS!

Rekomenderas!

Nu har jag varit på bio och den var bra!:D Jag trodde faktist inte att den skulle vara så rolig som den var. Så jag rekomenderar den till alla som vill se en svensk rolig film! Jag brukar inte gilla..eller rättare sagt jag brukar hata svenska filmer för dom är så tråkiga och bara handlar om massa kärleks krångel. Men inte denna.

"Sommaren med Göran utspelar sig under en sommar och kretsar kring Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv. Humor och romantik bland unga ängsliga innerstadsbor i Stockholm och överklassen i Göteborgs skärgård. En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början i jakten på den stora kärleken och kuliminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra."




PUSS!

Sommaren med Göran.

Nu ska jag straxs gå på bio och se sommaren med Göran. Av det lilla som jag sett på reklam så verkar den ganska så bra.

PUSS!


Tjing tjong luftballong!

Igår var det filmkväll hos Robin. Mycket trevligt! Och i fredas så var ju jag och Emme i gbg. Först skulle Emme köpa en klänning/ topp och jag köpte mig en klänning. :DSedan gick vi till liseberg för att kolla på nrj, och sedan skulle vi tillbaka till Alingsås för där var det fest. =) Och idag ska jag bara ta det lungt för imorgon börjar skolan.





Denna köpte jag.






PUSS!

Tjoho!

Nu ska jag snart åka till Gbg med Emme, vi ska kolla lite på stan och sen ska vi till liseberg för att kolla på nrj sen ska vi hem och fixa oss och sedan ska vi på fest. Så ser min dag ut idag. =) Nu ska jag gå och fixa iordning mina saker!








PUSS!

Please Don´t Stop The Rain.

Just nu sitter jag och lyssnar på James Morrison - Please don´t stop the rain. Väldigt bra tycker jag!=) På tala om något helt annat så har det varit sol idag! Det var helt über bra väder så jag har solat hela dagen. :D Fast jag har tyvärr inte fått någon färg, vet inte vad det är för fel på min hud men det verkar som att den kommer förbli vit för alltid. :O Nej riktigt så illa kanske det inte är men jag blir lite halv brun sen blir det inte mer.
Imon blir det Nrj och fest tror jag. Och på lördag (förhoppningsvis) blir film kväll hos Rbin med vännerna. =)









PUSS!


Stan med emme! =)

Idag har jag varit på stan med Emme och köpt lite skolsaker. Efter det gick vi till stranden och skulle bada men det blev väldigt målnigt så vi satt och prata istället. =) Och nu vet jag inte vad jag ska göra, har tråkigt. På fredag är det NRJ så då ska jag åka dit. (Y)  Btw så kommer Agnes och Fredrik hem imon. =)






PUSS!

Tut Tut!

Nu har jag precis övningskört, Det gick alldeles strålande må jag säga! ^^)



PUSS!

Bloglovin

Jag har blivit medlem på bloglovin men jag fattar nästan inget. :S
Det skulle vara väldigt snällt om någon skulle kunna förklara lite för mig om hur man gör för att verifiera sin blogg!

PUSS!


Sol!

Idag har jag legat ute och solat från det att jag vaknade tills nu, otroligt skönt! Fast det blåste en aning för mycket tycker jag. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan köra lite bil, börjar känna mig stressad nu! Ca ett halv år kvar tills jag ska ta körkort. :O Men jag är ju så bra på att köra bil så det löser sig nog. ;)






PUSS!


Kläder :D

I mitt inlägg "senaste inköpet" så skrev jag att jag hade köpt lite kläder också, och så fick jag en komentar av en tjej som tyckte att jag skulle lägga upp bilder på kläderna så här kommer dom. :)


från Gina Tricot


2 linnen från gina tricot


från Gina tricot



PUSS!


Yes!:D

Jag fick precis veta att i höst ( den 13 september kl 18.05 för att vara lite mer exakt) så är det säsongsstart för One Tree Hill igen. :D Och eftersom det är en utav mina absoluta favorit serier så ska jag såklart sitta bänkad framför tv när det börjar! ^^)








PUSS!

Mary Kay

Jag ville bara säga att jag älskar Mary kays handkräm! Funkar perfect!:D

PUSS!


Senaste inköpet.

Jag har shoppat lite, köpte bla:


En väska
En väska

+


en till väska

+


en plånbok

+

lite kläder. =)



PUSS!


 


Jaha.

Jag har tråkigt!!
Ville åka till gbg och kolla på Rixfm festivalen men mina kompisar var antingen upptagna med annat eller så orkade dom inte. kul?  Aja det blir förhoppningsvis NRJ in the park på fredag och innan det en tur på liseberg.  :)
Btw så är det typ bara 8 dagar kvar innan skolan börjar, och bara för det så kommer säkert vädret att vara pissigt fram till nästa vecka. :(

Nu ska jag och min vovve kolla på film!






PUSS!

Kalas!

Idag är det kalas för mamma och imon blir det kanske rixfm festivalen om jag hittar ngn som vill gå med mig nu när Sofia har dissat mig:'( haha!






PUSS!

Hemma igen!

Igår kom vi hem från växjö. Det har varit kul! På fredagen så var vi på rixfm festivalen, på lördagen åkte vi och shoppade lite :D och på söndagen var det dop för Clara som är super söt!!:D  Har inte orkat packa upp än så det gör jag imon. men nu ska jag se på film. BYE!





PUSS!

Tadaa!

Idag har jag städat bilen och tvättat den. ^^  Imoron åker jag till växjö. Har inte så mkt mer att skriva:P  Jag kan väl berätta att filmen jag och Amanda såg på igår var jobbigt läskig. :O  Den var väl halv bra, slutet gjorde att den blev mindre bra. En utav skådespelarna i filmen var Jared padalecki som förövrigt är en väldigt bra skådespelare, han spelar i supernatural som jag tycker är bra. =)  Han som spelar tillsammans med jared i supernatural är jensen ackles som är skit snygg ju. :O aja måste kila och packa nu!















PUSS!

Friday 13th!

Nu är jag med Amanda, vi har tagit massa foton idag det var skoj. :D  Nu ska vi kolla på skräckfilm och det blir friday 13th :O bye!






PUSS!


Boring...

Idag har varit en tråkig dag, egentligen skulle jag och Agnes gått och käkat sushi men eftersom att jag har varit sjuk så tyckte mammsen att jag skulle stanna hemma och vila idag. -.-  Vädret har inte varit bra så jag har inte varit ute ngt utan istället har jag typ suttit framför datorn hela dagen. Men imon ska jag vara med Amanda och vi ska fota lite. =) kan lägga upp ngn bild senare på det om dom blir bra. ;)  På torsdag ska jag packa lite för jag och min syrra + mamma och mormor ska åka till Växjö. (Y)  Sofia skulle egentligen åkt med men hon kunde inte, väldigt synd tycker jag hade varit roligare om hon hade följt med! Iallafall sen på Lördag så vet jag inte riktigt vad vi skulle göra men vi skulle åka och bo på ett vandrar hem tror jag:S Och sen på Söndagen ska vi på dop. =) Efter det ska vi åka hem igen. Ja det var väl i princip det som händer för mig resten av veckan. =)



PS. Bilden har inget med mitt inlägg att göra ;)




PUSS!

Lotta på Liseberg:D

Igår var jag, Emme, Amanda, Agnes och fredrik på Lotta på liseberg! :D Det var skoj fast det regnade ganska mycket :P
Efter liseberg så gick vi och åt på restaurang. mummss!

Vi kom även med på tv ^^ så till alla som såg det här bilden  så var det oss ni såg :D
                                                                                               
                                                                                              




PUSS!

Linda har feber -.-

I natt har ajg inte kunnat sova överhuvudtaget, ena stunden har det varit super varmt och andra studen svin kallt. Och när det var dags att gå upp kändes det som om mitt huvud skulle sprängas och min hud gick inte att ta på för det gjorde så ont. Så jag tog tempen och den visade då att jag hade lite feber så jag tänkte " jag går ut och lägger mig i solen så kanske febern sjunker" men det gjorde den inte utan den har stigit och nu mår jag piss! -.-
Hoppas alla andra har en bra dag för det har inte jag!










PUSS!