Supernatural och nagellack

Tittar på supernatural samtidigt som jag mörker alla mina nagellack. Pilligt jobb men det är värt det! Nu behöver jag inte lyfta på alla nagellack för att komma färgen utan nu kan jag bara kolla på locket. 


Paketens innehåll

Elf, en borste och lite dekorationer var det som låg i paketen. Underbart! 
Paket!!

Fick lite paket idag. Ska öppna dom nu och se vad det är i. Kommer inte riktigt ihåg vad jag beställt. Garderoben är färdig!

Äntligen är jag klar med garderoben! Nu börjar det kännas som ett riktigt hem när alla grejer hamnar på plats. 
Skönt!Sminkbordet är uppe!

Nu har vi nästan fått alla möbler på plats. Det som är kvar att göra nu är att plocka upp alla grejer ur lådorna. Kanske först och främst få alla lådor till lägenheten. Tar en paus

Håller fortfarande på att flytta in allt i lägenheten. Man fattar inte hur mycket grejer man har. Tar en paus nu iallafall och äter ett mellanmål! Flytt på G!

Idag fick vi nyckeln till lägenheten så efter jag jobbat så ska jag packa det sista tror jag. Oscar och hans pappa är och letar säng och soffa. 
Det är typ allt jag vet just nu. 
Uppdaterar lite senare då jag vet mer. Bästa påskägget någonsin!

Fick det bästa påskägget någonsin av min pojkvän. Inte nog med det utan jag fick rosor och en trisslott också där jag vann 150kr. Och sen fick jag två nagellack också. Blev verkligen jätteglad! Men han lär få hjälpa mig äta upp allt godis för jag orkar nog inte allt själv. 
Glad påsk!

Påskmiddag hos mormor idag. 
Depend gellack

Asså gellack är ju räddningen för mina naglar. Det är farligare än man tror att använda det men det struntar jag i faktiskt. Mina naglar växer som satan när jag har gellacket på och mina naglar skivar sig och går av hela tiden även med vanligt nagellack så gör dom det men eftersom att gellack är som det är så blir det ju stenhårt på naglarna och det sitter hur bra som helast. På bilden till vänster är när jag precis la på gellacket och bilden till höger är hur det ser ut nu. Ni ser vid nagelbsnden att dom växt en hel del. Favorit Läppenna

Kommer från make up store! Ombre naglar

Det är ju så himla snyggt och lätt att göra obre naglar. Tänkte att jag skulle ladda upp lite gamla bilder på naglar som jag gjort.
 
 
 
 
 
 

Öppet till 21

Är på jobbet just nu och har min lunchrast, det blev sen rast idag då vi har öppet till 21. Det är bara att komma in och handla om ni har vägarna förbi! Pysseldag

Har pysslat med mormor och mamma idag. Medans dom gjorde påskkort så gjorde jag om en gamal bok till..vet inte riktigt vad man ska säga att det är. Man kan sätta söta små kort i den. St Tropez kvällskurs

Igår kväll var jag på St Tropez kvällskurs, väldigt roligt och informativt! Fick också en goodiebag med hem som ska bli riktig att pröva. Fick tre olika produkter och jag hade tänkt göra två youtube videor på dom som en slags recension tror jag. 

Tror det är dags nu

Tror att jag får färga om mitt hår igen. Det börjar bli mer rött än lila. Ska köpa en mörkare lila den här gången. Nytt nagellack!

Älskar nagellacken från OPI. Tror dessa kommer bli jättefina tillsammans!
Diy Phone case

Såhär blev mitt pyssel som jag gjorde igår. Blev ett eget designat mobilskal.