Har man tråkigt så har man..

Hade inget att göra så jag fick för mig att jag skulle måla Naruto. Såhär blev det:Varmt!

Men jag klagar inte! Eller jo egentligen klagar jag lite. Kan inte vara ute i solen nästan för att det är så varmt. Solade förut och efter 20 min så hade jag fått sånna där vatten blåsor som man får när kroppen blir för varm. Så jag fick hålla mig i skuggan. Sen var jag och min syster och badade med våra hundar idag. Det var faktiskt jätte skönt i vattnet!
Tog ett kvällsdopp för en stund sen. Det var jätte härligt!
Nu ska jag kolla runt och se om jag hittar en bikini att köpa för jag har endast en som passar.


Bilden är frin i vintras, (tror jag).

Midsommar guld

Såhär såg mina naglar ut på midsommmar.Något ni inte visste om mig...

Jag har en tvål samling, hehehe. Hittade den igår, ska nog börja samla tvålar igen faktiskt. Kommer nog inte gå så bra för jag kommer snart tröttnat på det^^Midsommar!!

Nu ska jag stra in till stan, ikväll äre midsommarfest som gäller.
Ha en toppen midsommar!!
shoppade lite idagNu ska jag till stan strax

ska försöka hitta en klänning till midsommar. Får väl se hur det går!Blue and blackJobba

Kl 4 ska jag va på jobbet, slutar vid 8. Då tänkte jag lägga upp lite bilder från i lördags kväll. Hörs då!
Go green

Här är ett klipp på ansiktsmask som man kan göra hemma.


Nu ska det festas

Tjingeling, nu ska jag kila på fest. Hörs imon!
Pusspuss
Guld/brun sminkning

Jag tänkte ta kort igår på hur jag hade sminkat mig, men jag fattar inte min kamera asså! Det syns ju inte ens på bilden att jag har sminkat mig nästan. Hur gör jag för att få fram färgen? Jag blir galen!! Jag har försökt alla inställningar som finns men dom är ju alla lika dana! Kanske borde ge mig på att läsa instruktions boken men jag orkar inte. Och dessutom är det inte så avancerade inställningar på min kamera så jag tänker att det borde inte va så svårt att få till det rätt men det är det!!

Potatisfestivalen

Igår åkte jag in för att träffa Agnes, vi gick till ett sushi ställe för att käka lunch med Viktoria, mums! Jag åt dock inte sushi för jag vågar inte, tänk om det är äckligt. Sen Var vi lite fram och tillbaka på potatisfestivalen och hos Agnes. På kvällen hade Daniel fest så där hängde vi en stund. Och ännu senare på kvällen så åkte jag och min syster och hennes pojkvän och hämtade mamma och sen pappa från deras jobbfester eller vad man ska säga. Vi var väl hemma igen lite efter halv tre.

Hej! Jag är med Agnes just nu, vi ska snar...

Hej! Jag är med Agnes just nu, vi ska snart in till stan och käka lunch. Sen ska vi fördröja tiden tills ikväll för då ska vi gå in till potatisfestivalen och kolla på några band som ska spela. Och sen ska vi kanske till en kompis på fest. Ha de gött alla!


Mot Agnes!

Nu ska jag kila till Agnes. Idag börjar potatisfestivalen, vi kanske drar dit en sväng ikväll.Work

Hej allihopa!
Nu ska jag snart sticka till bussen för jag ska iväg och jobba. Jag kommer jobba från 16.00 idag - 16.00 imon. Sen ska jag nog träffa Agnes när jag är klar.

Nu har William åkt iväg till USA, han åkte i morse. Jag saknar honom redan!! Hur skall jag överleva detta?!Work

Hej allihopa!
Nu ska jag snart sticka till bussen för jag ska iväg och jobba. Jag kommer jobba från 16.00 idag - 16.00 imon. Sen ska jag nog träffa Agnes när jag är klar.

Nu har William åkt iväg till USA, han åkte i morse. Jag saknar honom redan!! Hur skall jag överleva detta?!Heeeeeeeeeeeej

Jag har inte varit så aktiv på bloggen de senaste dagarna, sorry! Men min pojkvän åker till USA på tisdag så jag försöker umgås så mycket som möjligt med honom. Nu är jag hemma hos honom, vi var på liseberg igår med hans familj och kusiner. Det var roligt! Ikväll ska vi inte göra något speciellt, bara ta det lugnt.
PusspussSummer all over again


Studenten måste nog varit världens bästa dag!!


Bilder från Williams studentfest!
Like a painted zebra

Ursäkta den kassa bilden!Kass uppdatering

Hej allihopa! Jag har inte bloggat dom senaste dagarna för jag har haft annat för mig. Och igår fick jag åka in till akuten för jag kunde inte andas. Det visade sig att jag hade fått inflamerade muskler (eller vad det nu var) mellan mina revben på vänster sida. Inte kul, nu när jag äntligen trodde att jag kunde få vara frisk ett tag. Aja så nu ska jag bara ta det lugnt några dagar och äta ipren så skall det gå över.Trasig kamera och inget internet. Men jag ...

img_2027 (MMS)

Trasig kamera och inget internet. Men jag har iallafall målat naglarna:D Puss


Student!

Idag är det studenten. Håller just nu på och gör mig i ordning. Eller nej jag är ju klar nu men haha skit samma. Om en stund så ska jag och mamma åka in till stan och gratta alla studenter.Ignorera mitt stökiga rum i bakgrunden!

Hunt me down

Nu har jag gjort klart mina naglar, såhär blev resultatet.