Grattis du är sämst!

Sjukt irriterad just nu!
Lev i din värld där du tror att allt kretsar kring dig men tro inte att jag kommer finnas med i den.

Läppglans från Dermosil

Mamma hade köpt tre läppglans från Dermosil och frågade om jag ville ha dom. Självklar! Jag prövade dom och tänkte göra ett inlägg nu om första intrycket och vad jag tycker om dom.
Läppglansen kostade 19kr/st och går att köpa HÄR!
Det första jag la märket till när jag testade dom var smaken och lukten. Dom har en väldigt konstgjord smak och luktar inte jätte gott. Det rosa läppglanset smakade och luktade till och med jätte illa!! Det luktade som rutten frukt! Dom var inte jätte kletiga men det känns att man har läppglans på sig när man använder dom.
Men dom ska tydligen vara återfuktande och vårdande på läpparna.

Det som var tumme upp med produkterna var:
♥inte jätte kletigt
♥Fin glans
♥Rolig förpackning
♥Skonsamma mot läpparna
♥Bra pris

Det som var tumme ner med produkterna var:
♣Luktar och smakar konstigt/äckligt
♣Lite kletiga
♣Färgen syns knappt på läpparna
♣Svårt att applicera jämnt

Här är bilder på resultatet av läppglansen på läpparna:




Det läppglanset längst till vänster heter lipgloss Pink och ser ut såhär.


Det läppglanset i mitten heter lipgloss Coral och ser ut såhär.


Det läppglanset längst till höger heter Lipgloss Rubin och ser ut såhär. Reslutatet på det här blev väldigt fläckigt och det var inte så lätt att få det jämnt.


Jag skulle inte rekomendera att köpa dessa!

Jag är skit trött

Rolig rubrik? Nej. Mitt huvud känns jätte tungt, typ som om att jag inte sovit på tre dagar. Det kanske är all träning som tar slut på mig;) Haha! Jag har faktiskt tränat både idag och i måndags, och så ska jag träna MRL imon och på torsdag ska jag kanske också ut och röra på mig så jag måste säga att jag är extremt nöjd med mig själv!


Springer i solen

Har precis kommit in från en springtur med min snuttis hund och nu ska jag käka lite!


Girl, you got to be what tomorrow needs





Alla bilderna kommer från lookbook.nu

Drar till gymmet


Natthumor


Lekt i photoshop





for what it´s worth, you wounded me but i forgive you!


Härlig solig dag!

Nu har Amanda åkt tillbaka till Finland och jag kommer sakna henne jätte mycket!!♥ Om sex dagar kommer Sara hem, jag har saknat henne som en tok!
Tänkte gymma idag men jag och fia bestämde att vi skulle göra det imorgon så jag är lat och hoppar gymmet idag.




Vår haul


Cause baby you weren't the first or the last or the worst



Fri frakt hos elf hela helgen!

Om ni planerar att köpa smink från elf så skulle det passa bra att göra det nu den här helgen. Köper du för ca 104 kr så bjuder elf på frakten. Detta gäller till på måndag 27 feb kl 10.30 så passa på nu!
Klicka HÄR för att komma till elfs blogg.


Resultat

Håret är färgat och klart and i like it!!




Möööörkt hår!

Nu ska jag färga mitt hår..IGEN! Nu blir det svart och nu ska jag fortsätta ha det så! Jag älskar att färga håret, tycker det är jätte roligt att pröva nya hårfärger. Men jag blir aldrig nöjd så det slutar alltid med att jag färgar håret svart till slut för det är det jag trivs med bäst! Så nu ska jag ha det så för alltid! Eller ett bra tag iallafall!


Ljus orange sminkning


This I promise you



Tutti Frutti Tonga

Det här måste vara det finaste nagellacket jag äger! Så otroligt fint!!
Är det någon av er som prövat det?



Solen lyser himlen är blå


MRL om en stund

Jag och Fia ska iväg och träna MRL ikväll. Jag ska åka om ca 15 min. Har aldrig tränat MRL förut så det här ska bli kul! Kommer säkert ha massa träningsverk imorgon!


Spelar in videor!

Sitter och försöker göra en haul och lite andra videor. Hörs senare!


Nu blir det Top Model Sverige


Amanda är här




Shopping med Amanda

Snart ska jag åka in till stan. Amanda kom hem i förrgår och överraskade mig. Jag hade ingen aning om att hon skulle komma hem så jag blev så glad så jag började grina. Hon är väl för underbar den människan! Vi ska iallafall gå på stan och shoppa idag.

 


5 snygga i vår



Nu får det räcka för inatt..

Natti natti♥


Sliter som en tok!

Jag skulle ändra en sak i min design men då fuckade hela skiten upp sig så jag har suttit i timmar nu för att försöka fixa något nytt. Klockan är 00 och jag är inte ens halv vägs klar..


Ta hand om dina fötter!

Jag är sämst på att sköta mina fötter. Jag hatar fötter, tycker det är jätte äckligt av någon anledning. Därför bryr jag mig inte jätte mycket om hur mina ser ut fast att jag egentligen borde bry mig. Men nu kommer vi snart till den tiden på året då man vill gå i tunna skor och inte använda strumpor så ofta så därför ska man börja i tid med att ta hand om sina fötter så dom ser någorlunda fina ut lagom till sommaren.

Det du kan göra för att fräscha upp fötterna är tex att ta ett varmt fotbad med lite fotsalt i i ca 15 min. Ett fotbad är lugnande och mjukar upp dina fötter. Har du dessutom fotsalt i så (beroende på vilket fotsalt du köpt) verkar det mjukgörande och är fuktighetsgivande till dina fötter.

Fotbad är också bra om du har hårda eller spruckna hälar eftersom fotbadet mjukar upp huden så kan du passa på att försiktigt skrubba dom. Tänk på att inte göra det för mycket för då kan sprickorna börja göra ont! Och glöm inte att återfukta fötterna efter fotbadet! Du kan tex innan du går och lägger dig smörja fötterna med ett rejält lager fet fotkräm. Har du extremt torra fötter så finns det en slags strumpa som du kan trä över foten efter att du smörjt den för att fotkrämer ska verka extra bra under natten.

Vill du inte lägga ner så "mycket" tid på dina fötter utan bara vill fräscha upp dom lite snabbt så föreslår jag att du målar tånaglarna i någon snygg ljus färg då ser fötterna genast lite snyggare ut.

 

 

 


Våren närmar sig

Jag och mamma tog en promenad med hundarna för en stund sedan och det var jätte härligt! Solen sken och det var inte jätte kallt. Nu längtar jag verkligen till våren! Tror jag ska gå på vår shopping någon dag och fräscha upp garderoben. Det viktigaste jag måste hitta är en vår jacka. Den på bilden är den jackan jag använde förra våren. Jag har ioförsig min skinnjacka och mina kavajer så en ny vårjacka kanske inte är så viktigt nu när jag tänker efter.


Äntligen!

Nu har jag äntligen fått årdning på mitt älskade photoshop så nu kan jag ta tag de små ändringarna jag tänkte göra här i min blogg. Jag ska bara byta bild i headern hade jag tänkt.




Elf haul


Testat min nya kamera

Tjena tjena hallå. Jag har testat och filmat sminkvideor hela förmiddagen. Nu väntar jag på att Fia ska komma för vi ska åka och handla och sen dra iväg till Sollebrunn för att träffa de mest underbara och fantastiska killarna!


Målat naglarna


Alla hjärtans dag sminkning

Kommer inte bli så mycket bloggande idag för jag ska iväg till Borås sen. Men jag kör lite tidsinställda inlägg med sminkvideor eller nått liknade.


Elf paket!!

Idag kom mina elf grejer. Imorgon tänkte jag göra en elf haul med min nya kamera.

 


Gissa vad som kom hem till mig idag!

Min filmkamera!!

 


Mellanmål


Top Model Sverige

Nu ska jag sätta mig och kolla på Top Model Sverige!


Jag gick inte till gymmet

Smart som jag är så gick jag å la mig igår med huvudvärk utan att ta en ipren. Jag tänkte att den försvinner väl om jag får sovit lite, men nej det gjorde den inte. Istället så dunkade mitt huvud hela natten och hela morgonen. Vid sju gick jag upp och tog mig en ipren och sen fick jag sovit lite. Men när jag vaknade så kände jag att det fortfarande gjorde lite ont och jag tror att jag har huvudvärk för att jag är spänd. Jag bestämde mig för att stanna hemma så jag inte stressar och håller på idag när jag redan är lite spänd.

Tittade på Ellen Degeneres förut och fick se det här jätte söta klippet!


Gymma!

Nu ska jag iväg och träna...IGEN! Andra gången den här veckan och det är inte dåligt för att vara mig!
Nu kilar jag iväg!


Stylisterna

Ni har väl inte missat att sässong två av stylisterna på kanal5.se har börjat? Jag tror att det senaste avsnittet är avsnitt 7. Jag ska precis sätta mig och kolla på det första för det har jag inte gjort än.


Jag rekomenderar starkt..

Jag har blivit helt förälskad i min Moroccanoil! Kan inte leva utan den!

Moroccanoil är ett märke som gör jätte bra hårprodukter, tex shampo, balsam, inpakningar mm.
Den produkten jag använder heter Moroccanoil treatment och absorberas av håret och får det att se naturlig ut och ger en silkeslen finish och ett glänsande hår. Och mångar tänker nu att ha olja i håret måste ju se för jävligt ut och bli jätte kletigt och fett men nej inte med den här produkten. Eftersom att det absorberas upp av håret så fort man tar i det så blir det inte konstig alls att använda och lämnar inga som hellst spår av olja kvar.

Det finns två olika varianter av den här oljan, en för alla hårtyper och en för blont och fint hår.
Den till alla hårtyper heter moroccanoil treatment och den till blont hår heter moroccanoil treatment light.

såhär står det på moroccanoils hemsida om moroccanoil treatment:

En underbar och mångsidig hårprodukt, Moroccanoil Original Treatment hjälper fint, tjockt samt generellt ohanterligt hår, bygger upp flexibel styrka, återställer glans och mjukhet från ett tråkigt, livlöst hår samt skyddar mot skador från miljöpåverkan. Om ditt hår har blivit skadat av färgning och styling eller om du har löshår, är denna hårprodukt för dig. Det unika med omedelbar absorption gör det möjligt att förmedla omedelbar glans utan att lämna en oljig yta.

För att ta er till deras hemsida klicka HÄR!

För att komma direkt tipp produkten och läsa hur man använder den klicka HÄR!

 

 

 

 




Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag!
Vad har ni för planer idag?
Jag tänker bara vara hemma och chilla och längta efter sommaren




Fråga: Alla mina elf produkter?

Jag har fått en fråga både här och på min youtube kanal om jag kan visa alla mina elf produkter och det kan jag absolut göra jag måste bara vänta på att jag ska få min nya filmkamera. Jag hoppas att den kommer denna veckan men det är inte säkert. Så jag kommer göra en sådan video men det kommer nog ta en vecka eller två.




Awesome!!


Är ganska slut nu

Tjena tjena tja hallå. Jag har idag tänat, var väl färdg och klar vid ett och då kom Camilla ock mötte mig så vi kunde gå och fika. Där satt vi en bra stund och tjötade. vi var klara vid halv fyra och då åkte jag hem. Har nu lagt mig i min säng för att kolla på film. Ska nog kolla på ett one tree hill avsnitt, jag avgudar den serien!




Trallar iväg till gymmet

Klockan 11 idag ska jag möta Fia vid sportlife för att vi ska gymma. Dags att börja nu om man vill se någorlunda bra ut till sommaren 2012. Nej det är faktiskt inte därför jag börjar träna, jag har inga problem med hur min kropp ser ut. eller jo, den är lite slapp eller hur man ska förklara det. Den behöver få lite muskler så den kan bli fastare. Fast den största anledningen till att jag ska börja träna är för att jag är så sjukt lat! Dags att få upp konditionen igen!

Efter gymmet ska jag träffa Camilla, vi ska luncha på stan. Ska bli trevligt!
Nu drar jag, hörs sen!


Crazy about color

Jag älskar färg! Mer än hälften av min gaderob är fylld med färgade plagg. I vår och sommar kommer jag ha galet mycket färg! Jag ska faktiskt köpa mig ett par rosa byxor. Tycker det är jätte snyggt att blanda olika färger när man klär sig. Kanske inte kommer klä mig som dom på bilderna nedan men jag tycker dom har varit grymt coola när dom matchat färgerna.

Bilderna hittar ni på lookbook.nu



Jag snackar om min Glossybox


RIP whitney houston

Sjukt tråkigt! Hon blev inte ens gammal...

Vinterns mörka ringar under ögonen

Mörka ringar under ögonen är nog något som alla lider av eller klagar över. Många mår dåligt över sitt utseende pga dessa mörka ringar! Det man först ska tänka på är att det syns inte lika tydlig som du tror att det gör! Mörka ringar har vi för att områden under ögat är så tunt så därför syns blodkärlen igenom och ger effekten av "missfärgning". Därför syns det mindre på vissa men mer på andra. Arv är också något som påverkar hur mörka dina ringar är.

Mörka ringar kan ofta bero på samma sak som puffiga eller svullna ögon. Tex brist på sömn eller vätska, Brist på järn eller allergier. Oavsett vad som påverkar dessa ringar så syns dom alltid bäst under årets mörkare årstider. Rökning är en stor faktor till mörka ringar och missfärgning av ansiktet.

För att motverka eller minska dessa hemska mörka ringar kan du:

♥ Dricka mycket vatten!
♥ Sov och vila så att kroppen har tid att återhämta sig.
♥ Vitamin K är bra för att dämpa blåmärken. Ska du köpa en ögoncreme så kolla att den innehåller vitamin K som kan minska brustna blodkärl och dom mörka partierna.
♥ Tranbär, blåbär, svarta vinbär, lök och persilja är rik på en antioxidanttyp som sägs främja pigmentet. Frossa i färska eller drick juicer.






Tips mot puffiga eller svullna ögon

Har ni någon gång vaknat upp på morgonen och känt att era ögon känns svullna eller puffiga? Eftersom att huden kring ögonen är extra tunn så blir den också extra känslig. Svullna ögonlock kan komma från tex, allergi, stress, hormonförändringar, högt blodtryck eller för mycket alkohol.
Här är lite tips för att minska svullnaden.

♥ Sov med en extra kudde under huvudet.
♥ Sov lite mer. Svullnaden kan komma från stress och för lite sömn.
♥ Skär gurka eller potatis i två ganska tunna skivor och låt skivorna chilla i kylskåpet i si sådär 10 minuter. Lägg dom sedan på ögonen och låt dom ligga där i ca 15 - 20 min.
♥ Tvätta ansiktet med iskallt vatten varje morgon. Jag tror att nästan alla vet att kyla är ett bra sätt att minska eller förebygga svullnad på.
♥ Drick vatten! Svullnaden kan komma från att kroppen är uttorkad.
♥ Köpa en ögoncreme som motverkar svullnad av ögon.





Lördagsmys framför melodifestivalen

Sitter med mamma och hundarna och kollar på melodifestivalen. Tycker inte det verkade som jätte bra bidrag ikväll men det återstår att se!


Städar

Storstädning av mitt rum pågår!


A happy ever after?


Guess I failed to end this fairytale
A big mistake I must confess
No happy ever afterness


Too faceds vårkollektion Natural Beauty

Jag har ju glömt att säga att Too faced (mitt favorit märke) har kommit ut med sin vårkollektion! Här är två paletter av alla de saker som ingår i Natural Beauty. Paletterna från Too faced är verkligen mina favoriter! Har två stycken sen innan men jag tror att jag snart kommer köpa mig en till.



Har jag sagt att...

Att jag saknar sommaren så sjukt mycket nu? Tror att jag har nämt det i bloggen några gången nu i dom senaste inläggen. Men nu är vi inne i den tiden på året då det bara är snö och kallt och jobbigt. När man var liten så var det här den bästa tiden på året för då kunde man leka i snön hela dagarna. Jag är inte så mycket för att gå ut och skutta runt i snön längre.. Sorgligt! Jag skulle gärna ta lite vår och sommar snart. Extra tråkigt är det med det här vädret för att jag är så blek. Jag är sjukt blek! Tror inte att det finns en blekare blekfis än mig. Jag som faktiskt har svårt att få färg på sommaren. Ni kan ju tänka er hur jag ser ut på vintern. Snövit är väl en ganska bra förklaring på mig. Svart hår vit hy och ibland röda läppar. Och sola solarium vågar jag inte för det är farligt, kanske till och med lite extra farlig för mig. Jag får helt enkelt pina mig egenom denna kallata tiden. Det är ju faktiskt inte jätte långt kvar till vår och det är ju bra för då har man något att se fram emot!

Såhär "brun" blir jag på sommaren.
Jag är tjejen med lila topp om ni inte ser det.




Bilder frå förra helgens utgång

Det blev hotellet som vanligt. Jag hade grymt kul!










Har jag misslyckats?

Nooooooo, det blev bara två inlägg idag. Fuck! Det känns lite nu som att jag har misslyckats. Esch de blir fler imorgon! Eller så gör jag ett till nu innan jag går och lägger mig, bra idé!

Haha två brudar med helgalet hår♥

Filmaaar

Hej hej hallå! Jag har precis köpt mig en filmkamera, kanske inte det jag behöver lägga pengar på just nu men det är jätte kul att ha en filmkamera! Jag sitter just nu framför min dator och ska redigera en video som jag ska slänga upp på youtube. Ska bli skönt när jag får min filmkamera och kan filma på riktigt utan dålig bild och utan att jag måste skrika som en galning för att jag ska höras. Och sen kom jag precis på att när jag åker till tyskland och finland för att träffa mina underbara vänner så är det ju as kul att ha en filmkamera! Då kan jag filma hela tiden och sen om 20 år så kan vi sitta och kolla på det och minnas tillbaka. visst låter det fint!♥

Nu ska jag redigera, hörs senare!



Smoothie

Åå va gott det är!! Blandade ihop lite olika frukter och slängde i lite juice och det blev awesome!


Mitt pass!!

Nu har jag äntligen fått mitt pass! Helt sjukt hur man alltid ska bli så jävla ful på sånna bilder! Men men nu ser man ju att det är jag iallafall för på mitt leg så syns det inte för den bilden är tagen när jag gick i åttan.


you look amazing

Nu har jag precis spelat in en sminkvideo, och ska lägga in den på datorn. Och sen ska jag städa mitt rum och bädda min säng. Nu vet ni det! Hörs senare!



Dagens första inlägg

Hej hopp! Igår kollade jag på en film som heter jag saknar dig, hemsk sorglig film. Jag grät och grät och grät kan jag säga! Men iallafall så vare såhär att jag fastnade för en låt i filmen och det är den som är här nedanför. Sjukt bra!


God kväll!

Jag ligger här i min säng och blädrar igenom olika bloggar och vet ni vad jag precis inser? Att jag är för jävla dålig på att blogga! Fast de senaste fyra senaste månaderna har varit ett rent helvete så det kanske inte är så konstigt att man tappar lusten. Men jag tänkte iallafall att jag har ganska mycket fritid så jag kan ju faktiskt göra något vettigt med den så varför inte bara blogga blogga blogga. Kanske blir himla ointressant men de blir iallafall lite uppdateringar och det kanske är bättre än inget? Jag har också märkt att så fort jag bloggar så är det om mig eller vad jag gör och bla bla bla.. Min blogg är ju eller iallafall skulle den vara dels en skönhetsblogg och dels en privatblogg om man kan säga så. Men nu är den bara privat så det får det bli lite ändring på igen!

Jag ska ju göra lite ändringar i mitt liv också inte bara på bloggen. Nu är det dags att sätta orden i verklighet och göra något med mitt meningslösa liv. Läs det med ironi, jag är inte emo!
Hahah ibland undrar jag om man fattar det jag skriver på rätt sätt. Det är ju lite svårt att få fram känslor såhär när man bara skriver så om jag skriver något som jag egentligen menar lite på skoj som tex det jag precis skrev med meningslöst liv så vet jag ju inte om ni som läser det tror att jag är fullt allvarlig när jag skriver det. Fast jag vet att de som står mig väldigt nära och läser min blogg fattar hur och vad jag menar eftersom dom vet hur jag betermig och hur jag pratar och så. Men ni som inte känner mig och läser det jag skriver måste ju tro att jag är dum i huvudet ibland. Hahah det var bara en tanke. Nu till det jag skrev om innan, ändra mitt liv. Jag ska ändra mitt liv, ingen mega förändring. Eller jo när det gäller mig så är nog det här en mega förändring. Jag ska nämligen börja träna!!! Ha va säger ni om det? Världens kanske lataste människa har köpt ett gym kort på sportlife med ett års bindningstid! Jag kan säga att jag är jävligt stolt över mig själv!

Något mer jag ska ändra är att jag ska börja ta tag i saker. Börja hålla det jag säger. Jag är lite av en sån där människa som kommer på så myckt bra grejer men aldrig gör dom.. Synd! Men nu ska jag ändra det också, eller iallafall försöka. Det jag ska börja med är att ta tag i den där jävla utbildningen jag vill gå! Fast det är väl faktiskt lättare sagt än gjort för att innan jag skall kunna gå den måste jag spara ihop ca 45 000kr och för att spara ihop det måste jag skaffa ett jobb. Vilket jag försöker med som en tok! Det känns nästan omöjligt att få ett jobb där man trivs och kan känna att man vill jobba. Man kan väl säga såhär, jag är lite kräsen när det kommer till att välja jobb men jag är inte så kräsen att jag har massa krav. Jag vill bara att det ska vara roligt, och att jag ska ha fasta tider. Och jag vill inte ha skit jobb som donken eller på något jävla lager. Sådanna jobb passar inte mig. Nu låter jag snobbig men det är inte så jag menar!

Gösses det känns som jag skriver en roman här eller något. Jag tror aldrig jag har skrivit såhär mycket i min blogg förut? Va ska jag säga, min hjärna fungerar bäst på natten. Eller det är iallafall då jag har tid att fundera på saker som jag sen kan skriva här om jag känner för det.
Nu kanske det är dags att sova? Hoppas det inte blev jätte rörigt och att det går att läsa! Det är ju som sagt natt så även fast tankarna fungerar så kanske inte stavningen och resten hänger med.

Nu ska jag sova och ladda för imorgon blir det en jävla massa uppdateringar!
Puss Puss

Mina änglar♥



Sjukt bra film!

Det här måste vara en av de finaste filmerna jag sett!
Riktigt värd att kolla på!


Hotellet

Håll tummarna för att vackterna är snälla och låter mig komma in fast att jag inte har fått mitt pass än!!!!


Jag är sjuk!

Hade feber igår, idag är den nästan borta så imorgon borde jag vara frisk eller iallafall friskare! Vi ska till hotellet imon och jag hoppas verkligen att mitt pass hinner komma annars får jag nog inte komma in. Jag beställde mitt pass i måndags så det känns nästan omöjligt att det ska hinna bli klart tills imon men jag håller tummarna!

Jag vill vara brun och frisk och ha sommar! Jag längtar till sommaren!

Förra lördagen på hotellet







Jag blir mosad!

Den här killen hoppade upp i min säng och la sig rätt på mig!