Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Riktigt irriterande att blogg appen inte fått någon uppdatering som gör så att den passar iPhone 5 än, sjukt dåligt!

Imorgon ska jag försöka bege mig till Medborgarskolan, är så sjukt snorig men ska man festa och ha kul i helgen måste man göra det man måste på veckorna också! Sen på kvällen ska jag och min prins gå på bio och se skyfall, ska bli riktigt roligt! Den filmen verkar så himla bra, gillar verkligen Bond filmer! Eller iallafall de senaste.

Bilden är en tårta som någon har bakat och la upp på Facebook. Vill också ha en sådan tårta!!!!! As ballt ju!!!!!


Facial!

Lite lyx i vardagen får man la unna sig. Spelar inte in några videor idag föresten för jag måste springa och köpa en ny foundation för min har blivit för mörk, fuck!
 

Everything starts again

Har målat klart mina naglar och såhär blev det!


Oktober glossybox

Tror att det här är den bästa glossyboxen jag fått sen jag började prenumerera på glossybox!! Och det ballaste av allt var att jag fick gröna linser! Ska pröva dom imorgon och se hur dom är. Nu är jag dessutom friskare så imorgon ska jag försöka filma lite videor bl.a. Haulvideo och en glossybox video.


Mina 10 bästa köp!!

 

Vattenmoln som faller ner som regn och snö som smälter ner...

Rubriken är någon låt som jag fick lära mig i skolan när jag var liten. Är fortfarande sjuk så jag är hemma idag. Ska börja filma lite videor till youtube igen så fort jag är frisk! Håller på att måla naglarna men jag är inte klar än men visar en bild iallafall!


Sjuk sjuk och snorig

Vilken helg, jag blev sjuk och missade utgång med mina vänner och andra roliga saker, skit tråkigt! Som tur är har jag världens bästa pojkvän som kommer och tar hand om mig! Men nu har han åkt hem så nu får jag klara mig själv, ska krypa ner under täcket med tända ljus och kolla på film eller någon serie tänkte jag. Är fortfarande sjuk så jag bli liggandes här hemma imorgon också sen får vi se hur jag mår efter det.
 

Fyy fan!

Jävla helg, jag är sjuk.. Tur att min pojkvän tagit hand om mig.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_508d6447ddf2b30201003ac0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1142335/images/2012/pic_508d644fddf2b30205003c68.jpg" class="image">


Fredagskväll

Ligger i min säng och har ont i halsen, hoppas jag inte blir sjuk nu!!!
Min bloggapp har inte fungerat så det är därför jag inte bloggat. Men igår var det night light shopping, väldigt mysigt! Jag och Oscar gick runt i olika butiker och shoppade lite. Idag var vi på stan igen med Fia. Hon ville hitta något att ha på sig ikväll och jag skulle byta en tröja för att jag köpte en trasig sådan. Sen har jag hängt med min pojkvän resten av dagen förutom nu för han är på fest och jag ska hämta honom sen. Nu ligger jag och kollar på serier och väntar på honom. Kollade precis på pretty little liars och shiiit vad spännande!! Imorgon blir det utgång med tjejerna, ska bli skitkul! Ska även försöka hinna med en Haulvideo imorgon för att visa vad jag köpt.


En dag på stan

H&M öppnade här i Alingsås idag, blev inte jätte impad tyvärr men jag fick ett presentkort på 200kr iallafall!

Så idag har jag varit på stan och tittat runt i olika affärer med Sara. När vi blev trötta lunchade vi på Mangiamo, vi åt pasta med kyckling grej.. Den var god! Sen tittade vi i lite mer affärer och sen skildes vi åt och åkte hem. Nu ska jag göra mig o ordning för jag ska till gymmet snart. MRL står på schemat och innan det ska vi träna lite armar. Imorgon blir det shopping igen, Alingsås ska ha night light shopping, det var därför jag inte köpte något idag.

 
 
 
 
 

Gymma!!

Skadar till gymmet om enhalvtimme och träna med Fia sen ska jag hem till min pojkvän och sova!


Mina 9 sämsta köp!!

 

Ootd och Herkules

Kollar på film och ska skicka iväg lite mail. Har varit på Medborgarskolan idag men jag fick jobba hemifrån efter lunch! Senare idag kommer min Oscar hit, mys!


Ny vecka nya möjligheter

Hejsan hejsan! Måndag igen.. Helgen har varit toppen! Fredag spenderade jag med Oscar, mys! På lördagen kom några vänner till familjen från Varberg hit och vi gick på stan och tittade i affärer. På kvällen gick vi ljus i Alingsås och sen åkte vi till min morbror och åt kvällsmat där. Vi var la hemma runt tolv och då gick vi och la oss. På söndagen gjorde jag och Oscar kladdkaka och sen tog vi det bara lugnt. Emil har fått en ny gris!


Sminkvideo!

 

Rensar bland nagellacken

Min älskling har varit här idag men åkte hem för ett tag sedan för han skulle sälja sin bil så nu passar jag på att rensa mina nagellack! Senare ska jag hämta upp min sötnos igen och så ska vi köpa pizza och ha en mysig fredag!


Todays outfit

Nu har jag städat mitt rum, har lite småsaker kvar att göra men dom går nog fort att göra. Nu ligger jag i sängen framför datorn och ska kolla på naruto!
Såhär såg min outfit ut idag.


halloween tutorial docka!

 

Städar bort skiten!

Håller på att städa som en tok! Tog en liten paus när min pojkvän kom hit. Han hade med sig choklad till mig, snacka om bästa killen i världen!! Nu ska jag fortsätta städa!


Långsamma torsdag!

Det går otroligt segt idag, kan inte tiden bara gå så jag kan få komma hem och göra det jag behöver göra. Sitter på Medborgarskolan just nu och slutar vid ett.. Sen ska jag faktiskt hem och städa för det gjorde jag inte häromdagen när jag sa att jag skulle göra det.


Blue zebra print

Målade klart mina naglar förut och såhär blev det!
Jag har använt:
Depend myrrolja
O.P.I start to finish base and top coat
Depend nr 031
Depend nr 245
IsaDora 700 bel-air blue
H&M blue My mind
O.P.I last friday night
Konad


Mage rumpa lår!!

Nu kör vi, dags att gymma! Jag och Fia ska gå på mrl på sportlife, hoppas jag har träningsvärk imorgon!


Håller på med mina naglar

Det tar lite tid när man ska måla naglarna och göra massa mönster och skit. Men nu är jag nästan klar iallafall, ska bara på med zebra mönster nu!


Sluta mobba!!!

Jag fattar inte hur någon medveten kan säga eller vara elak mot någon utan anledning bara för att få sig själv att må bättre?! Så fruktansvärt hemskt att det faktiskt finns så mycket idioter där ute som mobbar andra. Varför kan inte folk skaffa lite mer vett i huvudet och fatta att det inte är okej. Och varför kan inte alla som tittar på stå på sig och göra något. Så jävla löjligt hur folk inte får lov att vara sig själva utan att någon eller några ska ha åsikter om det!! Människor tar livet av sig för att dom blir så grymt mobbade och mobbarna bryr sig inte. Hur kan dom inte bry sig om att någon tagit livet av sig på grund av dom. Tänk att man ska leva med det i resten av sitt liv. Tänk när mobbaren själv får barn och deras barn blir mobbade, ska dom då säga rätt åt dig?? Tänk innan ni talar! För säger man fel så kan man göra så otroligt mycket skada på någon annan! Tycker att det är för jävla löjligt att trycka ner någon annan!! Så onödigt att lägga energi på sånt! Bara enkla saker som tex lägga en elak kommentar på youtube eller vad som helst, det är ju totalt jävla onödigt! Vill man vara en bitterfitta så varsågod men låt det inte gå ut över någon annan och håll dina jävla kommentarer för dig själv isåfall!!! Om det är någon som läser det här som har mobbat eller håller på så tycker jag att du ska skärpa dig, skaffa ett jävla liv och sluta vara så bitter. Väx upp och fatta vad du håller på med för det är så jävla löjligt!!

 

Nu måste jag sluta skriva för jag känner att jag börjar bli arg. Jag vill bara säga något till er som känner att ni inte duger. DU DUGER PRECIS SOM DU ÄR! Det finns ingen annan än ni själva som ska bestämma hur ni ska vara och se ut! Ingen är perfekt eller alla är perfekta, skit samma för vi är dom vi är och ingen förtjänar att bli mobbad.

STOPPA MOBBNING!!

 
 
 

Frukost!

Godmorgon! Sitter och äter frukost och om en stund ska jag iväg och jobba. Städade aldrig mitt rum igår så jag får la göra det idag istället.


Stort och guldigt

Så kan man beskriva mitt nya halsband som jag köpte idag. Skulle egentligen skrivit det i mitt inlägg om min nya mascara men jag glömde. Halsbandet är iallafall jätte fint och jag hoppas jag kan hitta kläder som passar till så jag kan använda det ofta!


Prövar min nya mascara!

Köpte maybelline illegal length mascara fiber extensions idag. Har bara prövat den en gång över min andra mascara men jag tycker den funkar bra! Fransarna blir längre av den och jag skojar inte! Man ser hur fransarna blir längre när man använder den! Kanske har hittat mig en ny favorit mascara?? Det återstår att se.


Septembers GLOSYBOX

 

Bästa bilden!

Har varit på dåligt humör hela dagen men något som fick mig att skratta var denna bilden. Hur bra som helst, hittade den på Facebook.


Godmorgon godmorgon!

Sitter och käkar frukost och ska snart dra iväg till Medborgarskolan. Har varit med min älskling hela helgen och det har varit jätte mysigt! Idag tänkte jag städa och städa och städa. Och så ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska jag jobba.


Bio med min älskling!

Myyyyssss!


Två månader!

Idag har jag och min skatt två månader tillsammans och det ska vi fira med bio. Vi ska kolla på hypnotisören men det har jag redan skrivit. Och sen ska vi mysa hela helgen!


Myser med tända ljus

Ligger i sängen och har tänt en massa ljus och kollar på supernatural. Är lite halv sjuk, har nyst en massa idag! Men jag dricker te och försöker ta det lugnt så att det inte blir värre. Imorgon firar jag och min sötnos två månader tillsammans. Vi ska gå på bio, fast mamma och mormor ska med. Vi ska kolla på hypnotisören, trailern verkade bra så jag hoppas att filmen är det också!


Skal till mobilen

Idag fick jag mitt ska som jag beställt till min nya telefon. Jätte fint tycker jag! Nu väntar jag bara på mitt skärmskydd.


Mysig onsdag!

Idag har jag varit med min pojkvän, sen åkte jag in till stan och träffade Agnes. Vi tog promenad och sen åkte vi till stan och käkade lunch. Det blev sushi, första gången jag prövade det och det var la sådär. Är nog inget jag kommer äta ofta! Sen när jag kom var det dags att åka på kalas till min morbror. Nu är jag hemma och ligger i min säng och tänkte sova snart!


Bloggar från min nya telefon!

Sitter och kollar på svenska Hollywood fruar, är skit trött så jag går nog och lägger mig tidigt idag! Ska bara skicka iväg några mail först. Målade naglarna igår förresten!


Jag har fått min iphone!!

Nu äntligen är min iphone 5 här! Nu ska jag starta upp den och sen hinner jag inte pilla mer för jag har annat att göra tyvärr!
 

Så svårt att hinna med!

Det är jätte svårt att hinna med allt man ska göra och dessutom hinna blogga.När man får lite tid över till att göra vad man vill så är inte blogga det första jag tänker på. Men snart får jag min nya telefon och då ska det bloggas mycket mer! Jag kan inte blogga från min telefon jag har nu för jag kan inte ladda upp bilder om jag inte är uppkopplad på wi-fi och det suger ju!
Ska sätta mig och redigera en video nu, hej!
 

Har haft fullt upp idag!

Idag har det inte varit mycket tid till och vila men det gör absolut inget för imorgon är jag ledig!
Ska strax åka iväg och hämta upp Amanda sen ska vi och några till ut och käka, kommer bli jätte rolig!
 
Gjorde en lila sminkning idag, syns inte jätte bra på dom här bilderna men de kommer bättre bilder på det imon!
 

Idag/ natt kommer bästa Amanda hem!!

Åå vad jag saknat den tjejen! Ska bli så kul att få träffa henne igen! Hon är en av mina absolut bästa vänner!!


Vinnaren av tävlingen på min youtube-kanal!

 

You can try but you'll never forget her name She's on top of the world Hottest of the hottest girls

Målat naglarna!♥

Bloggar bloggar bloggar

Jag orkar inte blogga idag. Har träningsvärk och vill ha min nya iPhone! Ska jobba imorgon och sen gymma.


Hemma på lunch

Ska precis nu ta och åka iväg till min kurs igen. Åkte hem på lunchen för jag hade inte tagit med mig någon mat och så var jag tvungen att gå ut med hundarna. Nu ska jag åka in igen och sen när jag slutat ska jag gymma med Fia. Så ser min dag ut än så länge.