Naglar!!Jävla förkylning!

Känbs inte bra att vara sjuk, missar så mycket på jobbet och andra grejer som att spela in nya videor. Förresten så fick jag ett nytt minneskort på 64 gig i julklapp och massa presentkort så jag ska spela in en haul video och en giveaway! Spännande! 
Fyra dagar kvar till julafton!

Och en vecka kvar till min födelsedag! Idag var jag ledig så jag passade på att köpa de sista julklapparna innan det är dags för julafton. Åh jag längtar!! Här kommer en liten bildbomb från de senaste dagarna. 
Brown to black

Jag har färgat håret svart. Äntligen!! 

Snö

Härliga vinter, sitter i soffan och kollar på film och myser under en filt. Vad har ni för er? Förresten så har jag startat en till blogg, kommer inte blogga där lika mycket som här för det ska bara vara dom en " portfolio" kan man säga. Jag har inte skrivit något inlägg än eller gjort något med designen men det kommer så småningom om. Jag kommer bara lägga upp bilder där som jag sminkat, alltså lite jobb grejer och så. Bloggen heter lindamua.blogg.se

Jul på liseberg!

 

Vad ska jag göra för videor??

 
 
 

Förlovad!

Jag tror inte jag skrivit det i bloggen ännu men jag och min älskade har ju förlovat oss!! Känns så jäkla grymt att jag ska få leva resten av mitt liv med en sån underbar kille!