På flygplatsen

Nu sitter vi på flygplatsen och äter lite. Jag gick upp kl 4 i morse och så åkte vi hemifrån 4,30. Nu är vi här och planet går 7. Nu börjar jag bli lite nervös över att flyga men det ska nog gå bra! 

Imorgon drar vi

Imorgon åker jag och min bättre hälft till kreta. Ska bli så himla skönt att komma iväg, om jag kan kommer jag lägga upp bilder på bloggen men vi får se. Ska bli grymt kul iallafall och jag behöver verkligen komma bort en vecka! 
Tuff vecka

Det har varit en riktigt tuff veck än så länge men nu ska jag försöka slappna av och ha en bra resterande vecka. Lite tidigt kanske men trevlig helg allihopa! 
Sorbe smoothie

Mixade ihop frysta jordgubbar med frysta hallon och juice, ville ha apelsinjuice men jag hade inte det så det blev en som har massa olika frukter i sig. Sen häldre jag i några isbitar och mixade det. Supergott och svalkande i sommarvärmen! 
Anastasia beverly hills dipbrow pomade

Jag har prövat anastasia beverly hills dipbrow pomade ett tag nu och jag gillar den verkligen! Jag har färgen dar brown, tänkte ta den mörkaste men jag var inte säker på hur det skulle bli med den "lila" hårfärgen jag hade just då. Nu har jag svart igen så nu hade det inte gjort något om jag hade haft den mörkaste eftersom att jag gillar när mina bryn är VÄLDIGT tydliga. Men egentligen ska man ha några nyanser ljusare om man har mörkt hår så det gör inget. Jag har ju mörkare ögonbrynsskugga som jag lägger på ibland när jag vill ha dom mörkare. 
 
Såhär står det på anastasias hemmsida om anastasia beverly hills dipbrow pomade:
"Waterproof brow color ideal for sculpting, defining, and carving perfectly precise brows that won’t fade. Smudge-free, creamy formula glides on skin and adheres to hair. Must-have for oily skin and humid climates. Tighten cap to prevent drying."
 

Här kommer några bilder på när jag testar den för första gången.
 
Mina bryn utan något alls
 
Efter att jag fyllt i dom
 
Här är två bilder efter att jag låtit brynen tora sen gnuggat dom
 
Här är efter att jag tagit vatten på en bomullstuss och verkligen gnuggat. Man ser det nog inte så bra men det är fortfarande lite färg kvar.
 
Jag ger den faktiskt fyra av fem döskallar då jag tycker att den sitter riktigt bra. Det är klart att den försvinner om man gnuggar men inte om det bara kommer vatten på. Man måste dock ta ett väldigt tunt lager vilket är ganska svårt och sen låta det torka för att dom ska hålla hela dagen om man ska vara i vatten eller svettas. Jag tycker iallafall att detta är den bästa brynprodukten jag prövat hitills. Den kostar ca 245kr och går att hitta på kicks, eleve, och beautybay b.l.a. Den är väldigt dryg så om man bara drar åt locket ordentligt så att den inte torkar så lär den hålla hur länge som helst! Sen är det ju en kräm produkt så hygienmässigt sett så ska man ju inte ha den för länge.
 
 
 

Depend gellack - bra eller dåligt?

Vet inte om ni vet om detta men jag älskar ju depends gellack som man kan göra hemma med lampa och allt. Har massa olika färger och jag tycker det funkar hur bra som helst! Skit tråkigt att dom inte ska få säljas längre efter som att läkemedelsverket har stoppat det nu. Kan i och för sig förstå det eftersom att det är ganska farligt för en "vanlig" människa att använda det. Det är ungefär som att härda plast under en uv lampa kan man väldigt enkelt förklara det som. Nu är det ju inte direkt plast men jag hoppas ni fattar vad jag menar. Det är iallafall ganska farliga ämnen i och det många inte förstår är att man måste vara väldigt försiktig. Om man läst bruksanvisningen så står det att man INTE får få någon produkt på huden och om man får det så måste man ta bort det direkt och det är just detta som är det farliga. Att de som har haft dåliga upplevelser med depends gellack har slarvat. När produkten har stelnat under lampan är det inte "farligt" längre men det är under tiden man målar på det som det kan ge utslag om det kommer i kontakt med huden. Man får inte utslag direkt utan detta är som med vilken annan produkt som helst som man kan bli allergisk mot, man märker det inte direkt utan det kommer efter ett tag. 0.5% vilket är typ 50st utav alla som testat gellacken har fått utslag i form av blåsor och annat, 0.5%är inte mycket. Visst borde det vara 0.0% men jag tror att hade de 50 personerna fått tillräckligt mycket information om hur viktigt det är att vara noggrann så hade det säkert inte varit någon som reagerat dåligt på det. Sen kan man ju undra hur folk vågar gå och göra gelnaglar hos salonger, där använder dom ju ännu starkare medel och kan man då vara helt säker på att den man går till inte råkar slarva och samma problem uppstår där. Jag tycker isåfall det är bättre att jag gör det hemma för då vet jag att det blir rätt.

Det jag egentligen ville säga med detta inlägget är att jag tycker nyheterna och typ alla gjort en alldeles för stor grej av detta. Sen kan jag förstå att folk blir chokade av att höra att något "som ger blodblåser och gör så att naglarna trillar av" tycker att detta är förskräckligt att något sådan får säljas på marknaden och då vill inte jag vara bitter men ni skulle bara veta hur mycket skit som säljs som alla tror är helt okej bara för att det får säljas. Ett exempel är ju ögonfransserum, det fick ju läkemedelsverket också sätta stopp för bara för att det var "farligt" för några. Men men jag älskar iallafall gellack och det är något jag kommer fortsätta med! 

 

Vad tycker ni om gellack?

Här är en länk till Depends prssmeddelande!
 
 
 
 

Redigerar video

Har superont i huvudet idag. Ingen aning om varför. Jag vaknade halv fem i morse och kunde inte sova mer för mitt huvud bultade så hårt. Gick upp och tog tabletter men det tog en stund innan dom började verka så jag kunde inte sova. Och inte nog med det så vill inte verken försvinna. Den lugnar sig när jag tar tabletter men så fort dom slutat värka börjas det igen. Jag chillar och redigerar videor idag. Ska hem till mamma och pappa med Aslan sen så han får vara med dom stora hundarna. 
Ny dator!

Nu kan jag äntligen utveckla mitt youtube med bättre videor! 
Älskar min nya dator!!