Anastasia beverly hills dipbrow pomade

Jag har prövat anastasia beverly hills dipbrow pomade ett tag nu och jag gillar den verkligen! Jag har färgen dar brown, tänkte ta den mörkaste men jag var inte säker på hur det skulle bli med den "lila" hårfärgen jag hade just då. Nu har jag svart igen så nu hade det inte gjort något om jag hade haft den mörkaste eftersom att jag gillar när mina bryn är VÄLDIGT tydliga. Men egentligen ska man ha några nyanser ljusare om man har mörkt hår så det gör inget. Jag har ju mörkare ögonbrynsskugga som jag lägger på ibland när jag vill ha dom mörkare. 
 
Såhär står det på anastasias hemmsida om anastasia beverly hills dipbrow pomade:
"Waterproof brow color ideal for sculpting, defining, and carving perfectly precise brows that won’t fade. Smudge-free, creamy formula glides on skin and adheres to hair. Must-have for oily skin and humid climates. Tighten cap to prevent drying."
 

Här kommer några bilder på när jag testar den för första gången.
 
Mina bryn utan något alls
 
Efter att jag fyllt i dom
 
Här är två bilder efter att jag låtit brynen tora sen gnuggat dom
 
Här är efter att jag tagit vatten på en bomullstuss och verkligen gnuggat. Man ser det nog inte så bra men det är fortfarande lite färg kvar.
 
Jag ger den faktiskt fyra av fem döskallar då jag tycker att den sitter riktigt bra. Det är klart att den försvinner om man gnuggar men inte om det bara kommer vatten på. Man måste dock ta ett väldigt tunt lager vilket är ganska svårt och sen låta det torka för att dom ska hålla hela dagen om man ska vara i vatten eller svettas. Jag tycker iallafall att detta är den bästa brynprodukten jag prövat hitills. Den kostar ca 245kr och går att hitta på kicks, eleve, och beautybay b.l.a. Den är väldigt dryg så om man bara drar åt locket ordentligt så att den inte torkar så lär den hålla hur länge som helst! Sen är det ju en kräm produkt så hygienmässigt sett så ska man ju inte ha den för länge.
 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se