Fikade med bästa killen!

I julas fick jag och min älskling ett presentkort på ett café här i stan. Har ju inte varit så effektiv på bloggen det senaste men vi använde iallafall det presentkortet för någon vecka sedan, minns inte exakt hur länge sedan det var faktiskt men kanske förra veckan?  Minnet är kort men gott!
Nytt utseende på bloggen!

Vad tycker ni? Jag gillar det starkt!
 
 

Äter min choklad

Idag är en choklad dag. Har typ ingen lust till något, känner mig jätteslö och vill bara krypa ner under täcket och kolla på film. Har ont i halsen också. Men det har jag inte tid att bry mig om nu för dagen är inte slut än och jag måste skriva inköpslista så vi kan åka och handla så det finns mat till oss i veckan.
 
 

Nailart

Laddar upp en haul video!!

Försöker få upp en haul video. Går lite segt dock för internetet är inte jättebra. 

Min mobil just nu

Tog idag ett kort på en av mina paletter, tyckte den blev bra så jag använder den som bakgrund på min telefon och så tänkte jag att jag kunde visa den här. 
Nailart

Målade naglarna med ett av depends nya nagellack. Tyvärr så har jag inte det här och jag kommer inte ihåg vad det heter men det är ett av deras depend kameleont i lila grön färg. 
Nu får jag skäll

Haha nu får jag skäll för att jag bloggar för dåligt;) är påväg till bilen från jobbet just nu. Har inte såvärst mycket att skriva för tillfället. Haha jag måste vara den dummaste personen på jorden just nu och jag ska berätta varför. Det finns två parkeringar jag brukar parkera på när jag jobbar, den ena står jag på när jag jobbar långa dagar och den ligger längst bort från jobbet. Den andra parkerar jag på när jag jobbar korta dagar och den är närmast jobbet. Utav ren vana går jag ut från jobbet och traskar iväg till bilen, när jag kommer fram till parkeringen funderar jag på vart fan jag parkerade och kommer på att jag står på den andra parkeringen som ligger närmst till jobbet. Finns inte mycket mer att göra än att börja gå hela vägen tillbaka och bort till andra parkeringen. Det roliga är att detta är ANDRA gången jag gör såhär.. 


2014s första giveaway!!!

Gå in på klippet om ni vill vara med och tävla! Glöm inte läsa reglerna!