Bilder från Danmark 2012

 

Sista natten i Danmark

Imorgon åker vi hem från semestern och tillbaka till livet i Sverige. Båten hår kl 20 från Fredrikshamn och tar ca tre timmar så jag är hemma runt tolv tiden. Det ska tydligen vara skitväder imon, hoppas inte vågorna blir för höga när vi åker båten. Nu ska vi snart iväg till gamla Skagen och gå lite på stranden där men först ska vi ha glass med guff!


God morgon!

Ligger fortfarande i min säng. Igår fyllde mormor 70 år så vi firade henne hela dagen. Två dagar i rad nu har vi varit nere vid havet och kollat på solnedgången, så himla vacker! Jag önskar att jag bodde vid havet! Idag ska vi ut på en liten utflykt, kommer inte ihåg vart dom sa att vi skulle men det blir säkert roligt!


Sol och 26 grader varmt

Idag har jag och mamma legat på stranden hela dagen. fick dock ingen färg för mamma lyckades övertala mig om att jag behövde smörja in hela mig med solskydd.. Så nu är jag skit sur för att jag spenderat massa timmar på stranden utan att få det minsta lilla färg!


Det regnar här

Glaaaass!! Det regnar men det stoppar inte oss, en glass om dagen ska vi ha!


Danmark dag 2

Igår åkte vi till Danmark, vi var i hamn vid halv två tror jag sedan åkte vi till våran stuga och packade upp. Självklart åkte vi till stranden på kvällen och köpte glass med guff! Vädret idag är lite molnigt så vi har varit på marknad där jag köpte två mobilväskor. Nu ska vi åka och käka och sedan vidare till Skagen för att gå på stranden lite.


Danmark och minimal uppdatering

Imorgon åker jag till Danmark och det betyder att jag antagligen inte kommer blogga.
Så ni får en här videon att titta på tills jag är tillbaka!
 
 

Körlektioner och bara två dagar kvar

Jag har haft en körlektion varje dag denna veckan, har en imorgon också. Nu är det bara två dagar kvar till jag åker iväg på en efterlängtad semester. Åker till Danmark på lördag med familjen, mormor och min morbrors familj. Ska bli härligt att komma bort och slappna av lite! Ska plugga körkortsteori som tusan medans jag är borta!! Amanda kommer hem på lördag!!! Åå va jag saknar henne! Och det kommer jag få göra en hel vecka till!!:(


Sooooolar!!

Solen är framme och jag solar! Skööööönt!


Liseberg!

Igår var jag och några vänner på Liseberg, sjukt roligt! Och jag åkte höjdskräcken utan att svimma! Jag är sjukt stolt över mig själv! Nu ska jag kolla film och sen sova, natti natti.

"Jag är lyckligare nu"

Nu säger jag god natt!

Eller nja inte riktigt än, är inte jätte trött. Imorgon ska jag till Liseberg med några av mina mest fantastiska vänner, kommer bli as nice! Jag ska åka höjdskräcken och tro mig när jag säger att jag kommer svimma. Dom som känner mig vet att jag inte klarar höjder jätte bra men jag har sagt att jag ska klara av den där hemska saken och då ska jag göra det! Dock kanske jag blundar hela vägen men då har jag iallafall åkt den hihi.


Film mys med mammsen

Jag och mamma har precis kollat på horrible bosses, sjukt rolig film! Andra gången jag ser den nu. Har man inte sett den borde man absolut se till att göra det!
 
Här är ett klipp från filmen. Kan inte sluta skratta!!
 
 

Sjukt trött

Natti natti nu går jag och lägger mig!


I brist på annat..

Det spöregnar här.. Har inget roligt att skriva förutom att jag hängde lite med min kära Emelie igår och idag hade jag en körlektion som gick väldigt bra trots att det är fredag den 13 idag.
Har inte mycket ork just nu till att försöka hitta på något så antingen blir det filmkväll, grillchill hos Mattias eller så sätter jag mig alldeles ensam och kollar på skräckfilm hela kvällen.

Och i brist på annat så lägger jag upp lite part bilder.
 

Hotellet idag!


Haul!!

 

Nu funkar blogg appen på mobilen igen

Äter just nu lite kvällsmat. Näsan rinner och huvudet är tungt. Ska kolla klart på min film och sen sova tror jag.


Första bilden på min nya dator!

Sitter och flyttar över mina grejer från min gamla dator till min nya dator. Va skönt det är att inte behöva vara rädd att datorn inte startar igen om den av någon konstig anledning dör. Och att den har en fläkt och sladd som fungerar! Å vad jag gillar min nya dator!
 

Vad händer ikväll?

Jo det ska jag tala om för er! Ikväll blir det hemmafest - chill - mys - spelande. Kul kul!
 
Shoppade lite idag, bla det jag har på mig på bilden. Ska göra en haul video så fort jag hinner!
 

Här är en uppdatering på vad som har hänt det senaste när inte min blogg fungerat!

Tänker bara ladda upp bilder för jag orkar inte skriva allt som hänt!
 

Min dag idag och igår och imon

Idag kom Magnus hem till mig och vi gick och badade å solade, sen åkte han hem för han skulle jobba. Då gick jag ut på altanen och solade, och det är i princip allt jag gjort idag. Ska övningsköra om en stund. Jag har ju börjat köra på körskola nu, hade min andra lektion i tisdags och den gick bra.
 
Igår var jag och jobbade men åkte hem för jag mådde inte så bra, jobbade inte idag heller av samma anledning. Emme kom hem till mig en stund på kvällen igår, vi pratade lite och sen kollade vi film.
 
Imorgon om vädret tillåter så blir det sol och bad på lygnared och sen på kvällen blir det chill på playan med härliga människor!
Sen har jag lite annat planerat i helgen men det orkar jag inte skriva om nu så det tar vi när det kommer.
 

Jag har börjat sälja Mary Kay!!

Fick hem mitt paket dagen före midsommar om jag inte minns helt fel. Är as taggad på att börja sälja! Köpte startpaketet och sen lite annat och då fick jag dessutom smink värde 1500kr, awesome! Men måste plugga först så jag lär mig allt om produkterna och annat.
Satt och växlade mellan att plugga körkortsteori och Mary kay.

Från förra helgen

Vi gickt till Mangiamo förra fredagen tror jag att det var.
 

Bilder från midsommar 2012!