Lite målat med sträck


Jag kan verkligen säga att jag är lyckligt lottad!

Pratade med min absolut bästa vän Amanda igår på skype. Hon bor ju på Åland så det är lite svårt för oss att träffas. Och jag saknar henne verkligen så jäkla mycket! Men jag ska vara lycklig ändå att jag har en så fin vän som henne! Och när jag inte har den ena bästa vännen här att umgås med så har jag ju min andra bästa vän, min älskling. Det är så jäkla skönt att veta att oavsett vad som händer så kommer jag alltid ha dom två att kunna stötta mig på och det är äkta vänskap! När man kan prata om allt utan att bli dömd. När dom bara förstår en även om man inte hörts på ett tag. Att dom finns här när man han det jobbigt och stöttar en när man inte klarar att stötta sig själv. Även fast Amanda bor i ett annat land för tillfället och vi inte kan ses så ofta så vet jag att oavsett om det skulle vara något så kan jag prata med henne om allt utan att hon dömer mig och det är så jäkla skönt. Så jäkla skönt att veta att oavsett vad det är så förstår hon mig och försöker muntra upp mig om det skulle vara något. Jag hoppas verkligen att alla har en Amanda där ute som sin bästa vän!
Vänner ska inte stänga ute dig eller bestraffa dig för saker du gör eller för att du inte har tid eller vad än det kan vara. Vänner ska förstå och ställa upp inte försöka ändra på dig eller få dig att göra något för deras skulle för att dom har roligare om det är så eller för att dom tjänar på det. Vänner ska bara finnas där.
Den här texten kanske är lite oklar och svår att fatta men jag tror att ni kan förstå lite vad jag försöker säga. Meningen med den här texten är bara att jag vill tala om för min Amanda och min Oscar hur jäkla mycket ni betyder för mig!
Jag älskar er!♥
 
 
 
 

Jobba, hem och jobba igen

Slutade jobbet tolv idag så jag har varit hemma en liten stund. Ska iväg och jobba igen senare vid halv fyra. Mycket åkande fram och tillbaka idag.


Naglar på en söndagskväll


Lite bilder

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna bl.a. Från midsommar.


#Sommarkvällsmat

Vilken underbar dag, min man har varit här och nu äter jag jordgubbar till kvällsmat, härligt! Imorgon är det jobb som gäller och sen ska jag förbereda inför midsommar. Vad ska ni ha på er? Berätta GÄRNA för jag behöver inspiration;)


Min mascara rutin!

 

Ullareds HAUL för sjutton!

 

My empties nr2!

 

Fullt med feber

Har snart lyckats lida mig genom hela denna dagen med 39,3 graders feber. Mår verkligen piss. Och någon utgång idag blev det inte heller. Synd för det hade jag verkligen sett fram emot! Tur att man har världens bästa pojkvän som kommer och tar han om en när man inte kan ta hand om sig själv. Och tur att jag har mina sötnosar som kommer och håller mig sällskap när jag inte kan ta mig ur sängen!


Svart hår och sen natt

Såhär blev håret, syns inte jättebra men det är svart igen. Ska strax åka till jobbet och idag blir det stängning. Och imorgon ska jag upp tidigt för då är det öppning som gäller. Till kvällen blir det hotellet, ska bli roligt! Nu måste jag gå, hejs svejs!


Säljer halva min garderob

Tänkte starta en försäljning på tradera på massa saker jag inte använder och behöver. Det blir kläder, skor, väskor och annat. Vad sägs? Skulle du vara intresserad av att buda?


Färgar håret

Det blir blå-svart ännu en gång. Hoppas det sitter kvar längre i håret denna gången!


En riktigt god frukost

Tittar på sex and the city medans jag äter frukost.
Min frukost består av:
Kvarg blandat med mjölk och fun light.
En skål med blåbär och start.
Mums!
Bilden ser inte så god ut och man ser knappt blåbären i skålen men dom finns där. Start hällde jag på kvargen i glaset.


Morgon promenad

Har precis kommit in från min morgon promenad. Ska snart ta och käka men innan det ska jag sätta igång uppladdningen på min senaste video så den kommer upp på youtube! Senare idag ska jag försöka filma några fler videor. Måste köpa en ny filmkamera! Har ni några förslag på någon bra? Det är ju så störande att min kamera piper!! Och eftersom att det är kameran som låter så kommer det ju med i alla videor jag gör.


Maj glossybox 2013

Här är glossyboxen för maj månad. Det var ingen super box men den var bra ändå. Det kan inte alltid vara jättebra saker i boxarna så ibland blir dom lite tråkiga men det gör inget! Alltid kul att få pröva på nytt!
 
 

Nu är jag igång!

Nu är jag igång med videor igen! Här är en video jag laddade upp för några dagar sedan. Håller på att ladda upp en video till nu men det tar ju lite tid innan den är klar så ni kan kolla på denna så länge.
 
 

Hej och välkommen fredag!

Har jobbat idag och av någon konstig anledning så känns det inte som att det är helg. Kanske för att jag ska jobba imorgon också. Var uppe vid fem i morse så det ska bli skönt att få ta det lite lugnt nu.


Donken och jobba.

Min älskling har varit här och han bjöd på mat idag innan jag ska iväg och jobba. Sicken tur jag har som hittade världens snällaste pojkvän! Ska åka vid typ åtta och sen får vi la se när jag är hemma.


Min dator är hemma!

Håller på att redigera en n video som jag ska försöka få upp i dag. Äntligen kan jag komma igång igen med youtube. Har känts så tråkigt att inte kunna göra filmer. Men nu jäklar kör vi igen!


Min nya bil

Här är en bild på min nya bil! Tänkte bara visa den, nu ska jag sova.


Jag längtar inte

Ser verkligen inte fram emot att gå upp imorgon! Men måste man så måste man. Ska nämligen in till jobbet och vara med på en öppning så att jag lär mig det. Idag vid ca fyra - fem kanske jag blir ägare till min första bil. Spännande!!