Jag kan verkligen säga att jag är lyckligt lottad!

Pratade med min absolut bästa vän Amanda igår på skype. Hon bor ju på Åland så det är lite svårt för oss att träffas. Och jag saknar henne verkligen så jäkla mycket! Men jag ska vara lycklig ändå att jag har en så fin vän som henne! Och när jag inte har den ena bästa vännen här att umgås med så har jag ju min andra bästa vän, min älskling. Det är så jäkla skönt att veta att oavsett vad som händer så kommer jag alltid ha dom två att kunna stötta mig på och det är äkta vänskap! När man kan prata om allt utan att bli dömd. När dom bara förstår en även om man inte hörts på ett tag. Att dom finns här när man han det jobbigt och stöttar en när man inte klarar att stötta sig själv. Även fast Amanda bor i ett annat land för tillfället och vi inte kan ses så ofta så vet jag att oavsett om det skulle vara något så kan jag prata med henne om allt utan att hon dömer mig och det är så jäkla skönt. Så jäkla skönt att veta att oavsett vad det är så förstår hon mig och försöker muntra upp mig om det skulle vara något. Jag hoppas verkligen att alla har en Amanda där ute som sin bästa vän!
Vänner ska inte stänga ute dig eller bestraffa dig för saker du gör eller för att du inte har tid eller vad än det kan vara. Vänner ska förstå och ställa upp inte försöka ändra på dig eller få dig att göra något för deras skulle för att dom har roligare om det är så eller för att dom tjänar på det. Vänner ska bara finnas där.
Den här texten kanske är lite oklar och svår att fatta men jag tror att ni kan förstå lite vad jag försöker säga. Meningen med den här texten är bara att jag vill tala om för min Amanda och min Oscar hur jäkla mycket ni betyder för mig!
Jag älskar er!♥
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh, tårarna bara rinner när jag läste ditt inlägg nu! Du är verkligen bäst, och att ha en sån vän som du är jag så sjukt lycklig över! Saknar dig mer än allt! <3
Micke och molle för alltid :)

Svar: Du är bäst och jag saknar dig så mycket!!<3 För alltid!!:)
Linda

2013-06-27 @ 18:09:23
URL: http://amandaesdn.blogspot.com

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se