Glad påsk!

Sitter hos mormor nu och äter påskmiddag. Har målat ägg. Jag målade mitt ägg ledset för det var trasigt på baksidan, hihi. Jag har varit med Oscar hela påskhelgen och vi har gjort lite olika saker. Åkte till ullared igår och på kvällen fick jag träffa min så otroligt saknade Amanda. Ååå vad jag har saknat henne! Och snart åker hon iväg igen, inte kul! Senare på kvällen åkte vi hem till Oscar och sköt lite raketer. Har inte bloggat så mycket för jag har inte hunnit. Efter middagen ska jag hem och redigera lite videor medans Oscar är och fiskar.

https://cdn2.cdnme.se/1142335/7-3/pic_51583bc1e087c3489b4cc023.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1142335/7-3/pic_51583bc1e087c3489b4cc023.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1142335/7-3/pic_51583c1de087c348d8619886.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1142335/7-3/pic_51583c1de087c348d8619886.jpg" class="image">


Let's dance

Sitter och tittar på let's dance och käkar chips. Oscar är på gymmet och jag har passat på att filma lite. Tidigare har vi varit på påsk middag och det var jätte trevligt!


Biomys med hjärtat

Blev bjuden på bio igårkväll av mitt hjärta. Vi kollade på the host och det var bra men lite långtråkig vid några tillfällen. Idag ska vi på påskmiddag hos Oscars moster, ska bli väldigt trevligt!


Varför gör det såhär mot mig?!

Mitt internet hemma funkar inte!! Jag blir typ handikappad utan internet. Haha nä inte helt men nästan. Fick min glossybox idag så jag tänkte spela in en video men jag vet inte när jag kommer kunna ladda upp den eftersom att jag inte vet när mitt internet kommer tillbaka.


Lejonkungen

Tittade på lejonkungen förut och shit vad jag garvar åt den filmen! Apan är ju görolig!! Timon och pumba är ju oslagbara!
-var skar han sig?
-nej nej nej han farbror!
- är apan hans farbror?!
Haha så sjukt roligt!

Nu ska jag göra kvällsmat, tjingeling!


En snabb vlogg!

Kommentera gärna om ni har frågor till min frågestund jag tänkte ha!
 
 

Smoothie med en tvist

Gjorde världens godaste smoothie förut! Jag har verkligen toppat mig själv nu. Hade kvarg med vaniljsmak i och det blev verkligen riktigt gott! Tvisten blev att jag tog lite special K och toppade med. Det blev riktigt gott som sagt!

Efter jag gjorde den gick jag ut och tig en rast promenad, hann med 3,7 km på 44 min. Sämst i världen? Ja kanske men det är bättre än inget!


Första och kanske sista dagen praktik klar

Har idag haft praktik på the body shop. Väldigt mycket info att försöka lära sig men lite fastnade allt! Hon som jag jobbade med idag heter Åsa och hon är verkligen jättetrevlig! Synd att det kanske inte blir någon mer praktik där men bra för att då betyder det att jag har fått jobbet jag sökt. Ska nämligen gå bredvid imorgon och sen efter det tror jag att vi bestämmer när jag ska börja jobba. Spännande!


Green of envy

Har precis målat naglarna. Imorgon börjar min praktik på the body shop så jag tänkte att det passade bra med nymålade naglar!


Solsken

Sitter ute i solen och läser. Man får passa på medans den är framme. Just nu är det faktiskt ganska varmt! Tog på mig två filtar när jag gick ut men det blev för varmt så jag tog av mig den på överkroppen.


Jag vill ha värme och sommar, gärna snart!

Tycker att det är lite för kallt ute nu faktiskt. Jag längtar tills det blir lite varmare oh man kan börja använda sina vårkläder. Allt blir så mycket gladare och roligare när det blir finare väder.
 

How i do my eyebrows!

 

Nej jag ska inte bli sjuk!!

Jag har ont i halsen och aningen högre temp men nej jag ska inte bli sjuk. Jag hinner inte bli sjuk! Jag är ledig på måndag så jag har lite tid att vila upp mig på. Men sen har jag massa att göra så att vara sjuk har jag inte tid med! Men idag ska jag vila och vara ned min man.

Kan det inte bli fucking vår och varmare ute nu så jag får använda min nya jacka som jag köpte för ca en månad sen.


Jag ska bli makeup artist!!

Jag sökte ju till den utbildningen jag ville gå på international makeup center och jag kom in! Så nu ska jag utbilda mig till makeup artist. Är så sjukt glad och taggad!!


Nu ÄNTLIGEN har jag anmält mig!

Nu har jag anmät mig! Hoppas jag blir antagen!!!!! Jag har äntligen kunnat anmäla mig till att gå IMC! För er som inte vet vad det står för så är det International Makeup Center!!! Så jäkla glad just nu!! Håller alla tummar jag har för att jag ska bli antagen!!!!!!!! Jag ska bli makeup artist!!! :D
 

Som ett barn på julafton!!

Aaaaaa!! Jag tror inte ni kan fatta hur glad och förväntansfull jag är just nu!! Imorgon händer det!! Imorgon imorgon imorgon!! Jag är i extas just nu! Är det rätt ord att använda? Extas? Vet inte men jag är helt super mega glad! Inte bra när man ska försöka sova.. Men det skiter jag i! Jag vill bara att det ska bli imorgon efter fyra när jag slutat jobbet!!!!

Är ni nyfikna nu eller?? Kika in imorgon så ska jag berätta något sjukt roligt!! Natti natti!


Mina topplack och baslack

 

Supermysig helg!

Jag har haft en supermysig helg! Blir dock inte jättemycket bloggande på helgerna.. Håller på att ladda upp en video på youtube! Ni ser på bilden här nedan vad det blir för video. (Inte bilden på mig och Oscar). Nu ska jag lägga mig och sova, natti natti!


Lördagsmys med mitt hjärta

Idag har varit en mysig dag! Den började med middag med familjen, farfar, Sara och Lasse var med. Nu ikväll har jag och Oscar skämt bort oss med ansiktsmask och chips. Mitt ansikte är så himla rent nu! Vi har kollat på fångarna på fortet och nu ska vi hitta något annat att kolla på tänkte vi, mys!


#ootd

Här är hur jag ser ut idag. Det är fredag och solen skiner! Har fått köra fram och tillbaka en massa idag och nu måste jag hem igen för mamma har glömt sina usb:n. Sen ska jag in till stan igen för jag ska till fucking arbetsförmedlingen för min handläggare har inte svarat på mina mail och jag måste veta om jag får praktik eller inte! Arbetsförmedlingen är värdelös! Önskar att jag inte hade gått med där från första början! Aja skit samma. Efter jag vart där ska jag hem igen och kanske hinna spela in en video? Sen kommer mitt hjärta när han slutat skolan.


Min pojkväns byxor

Min älskling hade två par byxor som blivit för små för honom så jag fick dom. Jag tycker dom var väldigt snygga så det blev jag glad för! Bilderna är bara på det ljusa paret, fick ett par mörka byxor också.


Svart hår och tjocka ögonbryn

Har färgat håret och ögonbrynen idag, tror det blir jättebra när den överblivna hårfärgen som hamnat utanför försvinner. Har jobbat idag och eftersom jag hade stängning så har jag inte hunnit göra så mycket mer än håret. Nu kollar jag på pretty little liars och ska sen prata med mitt hjärta och sen sova!


Nageltejp

Jag fyndade lite mer på tradera och köpte nageltjejp. Det är tejp som man kan klistra på nageln och göra fina mönster med. Jag tror att jag fick tio olika färger. Nu ska det bli spännande att se vad jag kan hitta på med det här!


Onsdag den 13 mars

Fan vad irriterad jag blir på att det inte kommit någon uppdatering för bloggappen till iPhone 5! Jättejobbigt att skriva när tangentbordet är för litet! Men nu ska jag inte klaga mer. Sitter på Medborgarskolan nu och fördriver tid. När jag slutat ska jag hem och sen ska jag till min älskling, längtar!


Depend mirror

Målade naglarna igår och såhär blev det!


Smoothie med jordgubbar och björnbär

Gjorde mig en stor kanna smoothie idag. Jag tänkte varför inte göra så att man har i några dagar istället för att göra ett glas åt gången. Receptet står här nedan, jag har inte gjort efter några speciella mått så vill man inte ha en hel kanna ska man nog inte ta lika mycket som jag tar.
 
♥Recept♥
2 pressade apelsiner
Bravo apelsin juice
1 burk kvarg (250g)
yoggi jordgubb & vanilj
1 skål med jordgubbar
en halv skål körsbär
ca en skål björnbär
 

Håller på för fullt

Jobbar hemifrån idag. Fick reda på nu att min praktik inte är godkänd än vilket gör mig riktigt irriterad eftersom att jag lämnade in den för ca tre veckor sedan. Men kan man vänta sig något annat från arbetsförmedlingen? Svar verkligen inte!


Februari glossybox 2013

 

Klara färdiga sov!

Tvättat bort sminket och nu kollar jag på en serie som heter revenge och sedan är det dags för sängen. Fast innan jag somnar ska jag prata med min älskling. Imorgon har jag massa att fixa, känner mig lite sressad faktiskt. Känner att jag måste anmäla mig till min utbildning snart för jag har fått för mig att den kommer bli full innan jag hinner anmäla mig och det gör mig VÄLDIGT stressad. Visst sista anmälningsdatumet är i september men det är bättre att vara för tidigt ute än för sent! Och kommer jag inte med i den klassen måste jag vänta till april innan jag kan försöka igen och det känns väldigt trist! Men det är saker jag får tänka på imorgon och inte nu för då kommer jag inte kunna sova utan bara ligga och tänka och stressa upp mig.
 

Fika stund

Mitt hjärta hade köpt fika till oss idag, vilken sötnos han är!


#ootd

Här är min outfit of the day. Det blev en blå kavaj från hm och en döskalleklänning också den från hm.


Göteborg med min älskling

Är på väg hem från Göteborg nu, innan vi åkte hem käkade vi på slimfood. Dom har världens godaste salladsbuffé! Har ni inte käkat där än så gör det!


Grattis!!!

 

Giveawayen är avslutad!

Nu är giveawayen som jag har på min youtubekanal avslutad! Jag kommer inte ha tid att dra någon vinnare idag men det kommer jag göra imorgon.


Min nagellacks samling!

 

Sakta men säkert

Nu har jag varit ute och rört på mig, höll på i tjugo min idag, inte jätte mycket men bättre än inget! Jag är ju inte direkt vältränad så jag förväntade mig inte att jag skulle orka längre. Men jag ska fortsätta såhär så att jag orkar mer och mer och får upp min kondition! När det är såhär fint väder så blir man ju riktigt taggad på att röra på sig! Nu ska jag dricka upp min smoothie.


Lip tattoo

Köpte dom här på tradera för 15kr, jag har velat prova såna här hur länge som helst så jag passade på att köpa dom när dom var så billiga. Dom fungerar precis som dom tatueringarna man hade när man var lite, man håller dom mot läpparna och sen tar man en trasa och blöter ner dom med sen tar man bort baksidan och då sitter dom på läpparna. Jag kommer att göra en video på detta och lägga upp på min youtube kanal!


Mango och banan smoothie

Gjorde en smoothie till mig själv förut som jag ska kunna dricka imorgon och på torsdag. Eftersom att jag har kvarg i så blir den väldigt nyttig och man håller sig mätt länge. Här kommer receptet, jag har inga exakta mått eftersom att jag hittade på det själv. Vill ni ha ett exakt recept går det säkert att googla mango och banan smoothie.

Recept:
I skål med mango
1 banan
1/2 burk kvarg (ju mer kvarg desto bättre!)
Apelsinjuice (ju mer du tar ju rinnigare blir den)
Sen mixar man ihop alla ingredienser tills det blir rinnande och sen är det klart!


Tisdagen den femte mars

Har jobbat färdigt för idag, det var jag som stängde. Sitter nu hemma och käkar och ska sen blanda mig en smoothie så jag har till imorgon och på torsdag! Pärlade idag med de två barnen som var sist kvar. Va roligt det är att pärla och va länge sen det var jag gjorde det! Bilden nedan är på mitt armband jag pärlade och en söt bild från i morse på mina hundar.


Ombre nails

Målade naglarna igår, såhär blev det. Bilderna blev inte jätte bra för det ser mycket finare ut i verkligheten!


Missa nu inte min giveaway!!

Vill ni vara med så gå in och kommentera på min giveaway video!! Jag heter toosweetLG på youtube. Lycka till!


Helgen har gått för fort

Idag är det reda söndag. Helgen har gått så fort tycker jag. Igår var det party, vi förfestade hos Fia och sen gick vi till hotellet, jag hade superkul! Tack alla för en rolig kväll! I fredags var jag med Oscar och vi tig det bara lugnt eftersom att han är sjuk. Min stackars älskling! Nu sitter jag och Oscar ute på altan och njuter av det fina vädret. Vi ska bara ta det lugnt idag och mysa.


Giveaway!!

Har en giveaway på min youtubekanal! Vill ni vara med så prenumerera på min youtubekanal och kommentera inlägget på youtube!!
 
 

In till stan, hem och sen åka till jobbet

Ska snart träffa Fia för att gå på stan en sväng. Sen ska jag hem och sen ska jag till jobbet och jobba till stängning. Efter det kanske Oscar ska komma hit, han är sjuk och är hos doktorn nu så vi får se hur han mår sen. Mitt stackar hjärta har blivit sjuk och jag tycker så synd om honom! Ska nu dricka upp min smoothie och sen dra mig in mot stan.