Pyssel

Nu ska vi se vad jag kan göra av det här. Kul med lite pyssel! Blue lips

Lekte lite med sminket igår. Gjorde ett par blå läppar av lite läppglans och en ögonskugga. 

Det fick fick bli en glass

Tyckte att vädret var passande för en glass idag. Har dessutom bakat så nu väntar jag på att det ska bli klart i ungen. 
Instagrambild
Lila kajal

Älskar min lila kajal från make up store vid namn violet storm. Den passar till allt! Lila är ju dessutom em färg så går bra ihop med alla ögonfärger! 
Brun utan sol spray

Prövade tancan idag som är en bus spray. Kommer att recensera den lite djupare i en video men gör ett litet inlägg om den sålänge. Fick den i en glossybox för ett tag sedan och tänkte jag skulle pröva den men det har inte blivit av men idag så hade jag lite tid över. Det är inte en produkt jag skulle köpa igen. Den har inte den där vanliga bus lukten men det har en stark lukt som luktar typ bränd hy. Svårt att beskriva men på sommaren kan ju ens hud lukta lite efter man varit i solen, jag brukar tycka att det luktar gott. Denna sprayen luktar så fast bränt. Färgen blir inte orange vilket är bra men det var inte lätt att få sprayen jämt fördelat. Mina ben har stora fläckar för att sprayen är för hård i strålen. Det står att man ska hålla sprayen 30-40 com från bena och spraya men man behöver hålla den MYCKET längre bort för att den ens ska gå att använda. 
Kommer som sagt va före en djupare recension på youtube. 
Tancan bus sprayen får en av fem döskallar!

 
 
 
Vänster är sprayad höger är min orginalfärg. 


 

Det blev en flicka!

Jag vill dedikerad detta inlägg till min bästa vän Agnes som har fått barn idag. Det blev en flicka, så otroligt glad för deras skull! Jag vet att dom kommer bli superföräldrar! 
Agnes har en blogg så gå in där och följ henne! agnesmiranda.blogg.se heter hennes blogg. 
All lycka till er David och Agnes och många kramar!!
(Jag lånade eran bild från fb, hoppas det var okej!)
En bild på mitt lila hår

Nu ser man min färg lite bättre efter några tvättar. Ursäkta den fula frisyren!
Grön sminkning

Den här sminkningen gjorde jag väldigt fort för det var kväll och jag skulle tvätta bort mitt smink men kom på att jag hade några ögonskuggor jag ville prova. Så jag drog fram en borste och penslade på och jag gillade faktiskt kombon. Lila och grönt blev det. 
Depends gellack

Prövade depends gellack igår. Riktigt lätt måste jag säga! Perfekt till den som inte gillar eller orkar göra om sina naglar så ofta! Nagellacken sitter stenhårt i 2-3 veckor. Inte så kul för mig kanske då jag älskar att måla mina naglar! Men det sitter jättebra och naglarna blir dessutom stenhårda och tål mycket mer så det är jättebra för dom som har kortanaglar som vill få dom att växa och även för dom dom har problem med sköra/ svaga naglar. 4,5 poäng får denna produkt av mig. Inte hela fem poäng för att det inte finns så mycket färgen att välja mellan än. 
Tisdagen den 11 mars

Är framme på jobbet nu och ska strax börja men jag tänkte slänga upp ett inlägg innan jag går in för att jobba. Solen skiner och det är grymt härligt när våren sakta kryper fram! Ska ta en promenad med älsklingen idag var det tänkt. Nu måste jag kila, blev ett kort inlägg! 
Vad jag har längtat!

Fy fan va skönt med lite sol! 
Har slutat jobbet och sitter nu hos mamma och pappa på deras altan och göttar mig! Väntar på att Oscar ska komma hem så vi kan åka och handla och kolla bromsarna på min bil. Jobbet gick toppenbra och solen skiner så jag vet att detta kommer bli en bra dag! Lila hår!

Har färgat håret lila nu, blev skitnöjd! Tycker om att ha svart hår och det är alltid den färgen jag går tillbaka till men jag tror att jag kommer köra på denna färgen ett tag nu! 


Nya kläder

Köpte lite nya kläder härom dagen. Älskar de mintgröna byxorna! Nailart

Ska ladda upp en video!

Sitter och fixar vid datorn för jag ska ladda upp en video. Och medans jag gör detta nu så sitter jag och lyssnar på den vackraste låten/melodin/jojken jag någonsin hört. Tror aldrig jag hör en låt som förmedlar en känsl så bra som denna. Jag gråter varje gång jag hör den. Hans historia är fantastisk och det är en sorglig men fin historia.