Redo för ett nytt år!

Jag är lite nervös och stressad nu, börjar bli dags att åka iväg och förbereda det sista inför festen. Kommer bli grymt! Jag är sjukt redo för ett nytt år! Ska glömma all skit som hänt och bara se framåt! Gott nytt år alla!! Hoppas drar 2012 kommer bli ett awesome år!


Nyårs förberedelser


Helt slut!!

Idag har jag och Sara flängt runt genom hela Alingsås känns det som. Vi har planerat massa inför nyår och vart och handlat JÄTTE MYCKET! Sen har vi stökat runt i lokalen och försökt fixa borden och stolarna. Försökt lösa musiken, vilket vi inte riktigt gjort helt än. Känner mig lite smått stressad men det här ska nog gå bra! Det värsta är ju alla vi måste säga nej till nu som frågar om dom får komma. Känns så himla elakt!! Speciellt när det är killar och tjejer vi känner. Men vi är redan alldeles för många så någon gräns måste det ju finnas. Men jag vill ju så gärna fira nyår med alla, men det går ju inte riktigt. Usch har massa att tänka på känns det som så nu är det dags att sova och ladda upp sig för imorgon kör vi igen och då ska det pyntas och fixas med lite mer bord och stolar. Kommer bli ett grymt nyår iallafall och jag är as taggad!!
Natti natti♥


Götet igen

Åkte till Göteborg idag igen för att shoppa med Robin!


Idag fyller jag 20!!

Idag fyller jag äntligen 20 jag med! Jag och Emme ska åka och shoppa, vi sitter nog på tåget just nu skulle jag tro. (tidsinställt inlägg). Senare på eftermiddagen/ kvällen ska vi hem till mig för då kommer släkten på kalas.


Lite julklappar

Nu tänkte jag visa de julklappar jag fick inom "skönhet". Efter som att det är vad halva min blogg handlar om så tänkte jag att det kan vara kul att visa.



(Svart nagellack under)








Sen fick jag en parfym också men den glömde jag ta kort på. Det var en parfym från Celine Dion.

Julaftons looken



It Will Rain


God Jul!

Eter en lång dag av mycket julstök är det nu dags att sova. Natti natti.


Tävling

Va med och tävla om mac produkter här!! Jag är med och tävlar och tävlingen avslutas på min födelsedan och bara därför hoppas jag att jag vinner!!


Mys framför julgranen

Imorgon är det julafton. Är inte jätte taggad på julen detta året konstigt nog. Men det blir som det blir. Något jag är taggad på däremot är min födelsedag och allt festande!! Jag fyller 20!!!! ÄNTLIGEN!!! Efter den 27 dec spelar åldern ingen roll längre för då får jag göra precis allt som alla andra får göra!:D sen när alla blir gamla kan jag skryta om att jag är yngst;) as taggad på nyår nu också!! Kommer bli sjukt roligt!! Inget ska få förstöra början på mitt nya år. 2012 kommer bli ett år som inget annat! Jag ska försöka göra så mycket grymma saker som möjligt, typ resa och sånt. Ska bli skitkul!


Lite partybilder från förra helgen



Jag längtar till nyår!


Dan före dan före doppare dan!

Har varit hos mormor hela förmiddagen och hjälpt henne sätta upp ett fint julbord. Nu är jag hemma och senare idag ska vi åka till min faster och ha lite julmys. Och efter imorgon är det julafton!!

image description
image description

Känner mig en aning förkyld!

Hej hallå! Jag är så sjukt trött, är nog lite sjuk känner jag. Idag är det bara fem dagar kvar till julafton och åtta dagar kvar till min födelsedag!! Jag köpte min sista julklapp idag så nu är jag klar.


Gör mig i ordning

Håller på att fixa till mig för ikväll blir det utgång. Och innan det ska jag till fia så jag ska åka om ca en timma.


Om tio dagar fyller denna bruden 20!




Glossybox.se

Här är lite bilder på innehållet i min glossybox som jag fick idag. För er som inte vet vad det är så är det en prenumeration där man får hem en glossybox fylld med olika smink och hud prover mm. Paketet kommer en gång i månaden och för det betalar du 139kr /månaden.





Ett uselt försök till snygga naglar!

Hahah jag dör! Det här måste vara det sämsta jag någonsin gjort! Jag tänkte göra någon fin design på mina naglar men det blev ju bara helvete av det. Men för att inte slösa på nagellack och dom små diamantgrejerna så tänkte jag att jag får leva med det här i några dagar eftersom att jag precis målat det. Det gick inte, jag satte mig förut och tog bort hela skiten och målade mina naglar ljusrosa istället.


Paket igen!

Nu har jag fått hem min första glossybox!


Paket

Har precis hämtat mitt paket, nu ska jag hem och se om dom passar!


Beslutsångest

Jag kan inte bestämma mig!! Jag har köpt en nyårsklänning från nelly.com och jag beställde en i S och en i M. Den i S var slut så jag fick bara den i M och den sitter jätte fint men är lite stor så jag vill ha den fast i S. Jag vet inte vad jag ska göra! ska jag skicka tillbaka den och hoppas att den kommer in i S igen? Eller ska jag behålla den jag har och kanske bara använda den en enda gång för att den är lite stor? Eller ska jag gå och köpa mig en helt ny? Jag blir galen!!!


Shoppade lite



nr 1

Nu är det slut

Idag var min sista dag på praktiken, tråkigt men ändå skönt som sagt. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo jag kommer ha lite att göra ändå. Fyller ju år snart och sen är de ju nåyår och julafton får man ju inte glömma!

Fick iallafall en liten goodiebag när jag slutade idag. Dom är så söta dom som jobbar på kicks, å vad jag gillar dom!

Det som ligger underst är en handduk.


Näst sista dagen

Imorgon är sista dagen på min praktik, känns ganska tråkigt men ändå skönt.


You know I dream in colour



Lilasotig

Här är en sminkning jag hade till jobbet härom dagen. Färgen syns inte alls lika bra på bilden som det syntes i verkligheten.



Ny ögonskugga



Med blixt


Utan blixt

Nyårsklänning

Igår hittade jag en skitfin klänning som jag beställde. Ska ha den på nyår om den sitter bra!


Nu är det inte långt kvar!!!:D

Snart kommer mina mycket efterlängtade sötnosar hem!! Det är sjukt hur mycket jag saknar dom, men det känns skönt att vi fortfarande är så tajta fast vi inte träffats på länge! Det här är vänner jag alltid vill ha i mitt liv för dom är underbara!

Fan va roligt vi hade den dagen vi tog bilden, skrattar bara jag tänker på det. DU kan vaA! AAaaaaaaAA!! hahaha!

Bara några timmar kvar

Sen börjar det. Jag håller på Robin, han måste vara den bästa som någonsin varit med i idol!


Min morgon


Tänkte bara säga hej!


Trött torsdag

Torsdag idag och jag är jätte trött. Jag gick ju och la mig tidigt igår för att jag skulle få sova länge men jag sov så jävla dåligt. Nu sitter jag i min gos tröja och kollar på tv och smörjer in mina händer. Haha Siba reklamen var precis, tycker den är sjukt rolig^^


Jävla kamera

Jag försöker ta kort så jag kan visa er olika sminkningar jag har till jobbet. Idag har jag lila sotning men min kamera får inte fram färgen. Det syns knappt att det är lila. Men jag jobbar på en lösning!
Här är en jätte dålig bild från min cam så har ni något att se så länge.


Rosa läppar

Har inte mycket att skriva så jag kan visa hur jag såg ut idag.


Tisdag tisdag tisdag

Är på praktiken just nu och när jag slutar vid fem så ska jag träffa min kära Sara. Myyyssss!


Snööööööö

Det är snö ute!!:D Nu ska jag strax kila iväg till jobbet. Slutar kl sex idag, ska direkt hem och sova då för jag är skit trött!


Tjejkväll!

Jag och fia och Sara ska ha en liten tjej kväll ikväll. Ska bli trevligt! Vi ska börja hos Sara sen får vi se vart vi tar vägen.


Tänk till

Lev livet så mycket du bara kan för man levar bara en gång.
Ta vara på den tiden du har med den du älskar för man lever bara en gång.
Ångra aldrig något du gör, lär dig av dina misstag istället för man lever bara en gång.
Låt alla du älskar få veta att du älskar dom för man lever bara en gång!


Julkalendern

Myser till julkalendern och försöker ta det lugnt efter en jobbig dag.


Frukost

Tjena tjena! Sitter just nu och äter frukost, mår inte jätte bra idag av olika anledningar. Imorgon är det begravning, det känd skit! Så kortfattat så är det ingen bra dag idag och imorgon kommer vara ännu värre.