Jag har problem

Jag skulle åkt till gbg med min pokvän idag men nu är han sjuk. Och nu försöker jag få någon av mina vänner att följa med, men det är ingen som kan. Och jag har rabatter som jag vill använda som går ut idag. Det här kommer väl sluta med att jag får åka själv.




Målat naglarna

Silver med blått crack nagellack.
Skit snyggt!


Present från min älskling

Kolla vad min sötnos köpte till mig när de var på väg hem från Italien.





Nu är min underbara pojkvän äntligen hemma...

img_9557 (MMS)

Nu är min underbara pojkvän äntligen hemma! Ska åka till honom om en stund<3


Till min kära Agnes

Nu åker jag till Agnes! Vi ska ha en mysig tjej kväll.



Mina top 5 Läppstift!


1. Vet inte riktigt vad det här läppstiftet heter, men såhär står det under " 49/ Rouge passion Passion red 535". Det är från Maybelline, vet inte hur mycket det kostar för det var längesedan jag köpte det! Om någon vet vart man kan köpa det så snälla säg till!! Det håller på att ta slut.
Det är ett klarrött läppstift som är väldigt lätt applicerat, sitter dock inte kvar jätte länge på läpparna.



2. Är ett lite mörkare rött läppstift. Kommer bli jätte fint att använda i höst tror jag! Det kommer från IsaDora och är köpt på maxi för 30kr. Läppstiftet heter "Autumn red".



3. Läppstift tre är från MAC. I Sverige ligger priset på ca 180kr, men mitt var köpt i USA där det är betydligt mycket billigare! Vet dock inte hur mycket men ca en hundring billigare. Färgen heter "Hue" och är ett glaze läppstift. Det här är perfekt om du vill ha ett par nakna läppar till tex sotade ögon.



4. Mitt fjärde läppstift är från e.l.f och heter "Nicely nude" och är den perfekta rosa nyansen. Kostar ca 30kr. Och går att köpa HÄR!



5. "Frosty Cantaloupe" är namnet på det sista läppstiftet. Jag skulle beskriva det som ett ljust korall färgat läppstift. Lite åt neon hållet. Tror att jag köpte det här på maxi för ca 30kr. Märket är IsaDora. Det syns knappt någon skillnad på bilderna på det här läppstiftet och det innan. Men i verkligheten är det här läppstiftet mycket skrikigare. Jätte fint att använda om du är sommrigt brun!




Film och sen sova

Regn regn och regn. Fast det gör inget för jag gillar regn. Om det kommer när det passar mig! haha.
Nu ska jag kolla på film sen ska jag sova. Någon som har förslag på en bra film?



Vet ni vad??

Jag har bloggat i lite mer än två år nu! Hhihih.
Och jag satt och kollade igenom bloggen och hittade det här som min underbara pojkvän skrivit för typ ett år sedan:

Förlåt att jag skriver här sötnos, men jag vet att du ligger och sover och jag ville inte väcka dig med ett sms.

Jag tänkte att jag skulle försöka förklara hur glad du gör mig och hur mycket jag tycker om dig. Jag vet att jag ofta tjatar om hur söt, vacker och rolig du är, så det behöver jag nog inte säga igen. Men alla små saker, som när du ler åt mina dumma skämt, eller ditt ansiktsuttryck när du ser en bebis eller något sött djur på tv, eller när du förtvivlat försöker övertyga mig om att jag bara har tur när jag vinner över dig i
99 % av alla dina tv-spel (du är jättesöt när du är arg).

Det jag ville ha sagt är att jag faller för dig på nytt varje gång vi träffas, och du gör mig verkligen lycklig. Det här blev lite långt och fånigt, men jag är bara så himla kär i dig.

"Anyone can be passionate, but it takes real lovers to be silly."

Förresten! Jag har listat ut lösenordet till din blogg, bara så du vet. ^^)

// William

<3


Märks det att jag saknar honom. Men när idag är slut så är det bara fem dagar kvar!♥





Cause I'm lonely and I'm tired, I'm missing you again

Har målat mina naglar!




Watch over you

Jag saknar min älskling!♥ Men nu är det bara sju dagar kvar tills han kommer hem!













Inget vettigt

Hej! Idag har jag tränat lite. Känns bra! Ska försöka fortsätta med det här nu så jag kanske kan få lite resultat. Jag har iallafall inget mer att skriva. Jag gör inte så mycket på dagarna på grund av min fot. Men just nu läker den väldigt bra så jag kommer snart vara fullt rörlig igen!

Amanda har flyttat till finland nu och jag saknar henne redan jätte mycket! Hon skall vara där i ett och ett halft år.



Onsdags kväll

Här kommer lite goa bilder från hotellet!









Hotellet ikväll




Let´s play poker




Fem sommar måsten!

1. Body lotion/Body butter
Jag har prövat många olika body lotions men jag har ett märke som alltid är bäst och det är Body shops Body butter! Alla vet känslan av ett par ben efter att man badat, dom blir torra och fula. Jag brukar alltid försöka smörja mina ben varje kväll. Eller så fort jag märker att dom är torra!

Body butter finns i många olika dofter och kostar 175kr.

2. Ansikts kräm/ lotion
Jätte bra att ha på sommaren eftersom att du utsätter ditt ansikte med så mycket sol! Extra bra om du kan få tag på en med solskyddsfaktor i! Jag har en från Mary Kay som jag använder varje dag! Läs på förpackningen innan du använder för det finns dom du använder varje dag och vissa du inte skall använda varje dag!



3. Skrubb/ Peeling
Jätte bra att använda om du vill få din bruna färg att stanna längre! Och för att minska risken för att flå skinn. Men tänk på att skrubb för ansiktet och skrubb för kroppen är två helt olika grejer! Det går inte att använda kropps skrubb i ansiktet för den är alldeles för grov! Samma sak här, läs på förpackningen innan du använder så du vet hur ofta du ska använda den och hur!
Jag har bara provat en ansikt skrubb och en kropps skrubb. Ansikts skrubben jag provat är från Mary Kay, helt okej. Kropps skrubben är från Oriflames, den funkar men jag gillar inte doften. Skulle jag köpt en ny skrubb så hade jag gått in och kollat på Body shop för deras varor levererar alltid!
Vill du inte lägga pengar på en skrubb så går det lika bra att göra en hemma. Det finns massa recept på Google så det är bara att leta.

Body shop - 145kr


4. Cykelbyxor
Jag äger ett par svarta cykelbyxor och jag kan säga att det är det bästa jag någonsin köpt! Jätte bekvämt att ha under klänningar eller kjolar och du behöver inte gå och oroa dig över att visa trosorna eller bry dig om hur du sitter. Alla tjejer som använder klänning borde ha ett par såna här!

Från Gina Tricot - 59kr


5. Klänning /kjol
Skönt att ha en varm sommar dag. Jätte bra att ha om du ska gå och bada för då kan du byta om under kjolen/ klänningen. Istället för att krångla med handduk. Super fint att ha på fest eller kalas. Vad jag försöker säga är att det passar vilket tillfälle som helst!

Klänning från H&M - 79,90kr





Jag vill ha klänningar och fina skor!














Hej!

Om ni undrar varför jag inte uppdaterar så är det för att jag har bajs ont i foten och kan därför knappt röra mig. Så den senaste veckan har jag inte sminkat mig eller gjort ngt roligt så det finns inget att skriva om. Men idag kommer Amanda hit♥ vet inte riktigt vad vi ska göra för som sagt kan jag inte göra ngt. Men vi hittar la på ngt, annars brukar vi vara rätt bra på att bara köta;)



Ingen bra dag! Hur mycket otur kan en männ...

img_7950 (MMS)

Ingen bra dag! Hur mycket otur kan en människa ha??? Har fått sitta på akuten från ett tills nu. Men det var inga större skador som tur va! Fick dock röntga min hand för den gjorde och gör förbannat ont!


ELF Haul



Födelsedags fest

Nu ska jag gå och käka sen är det dags för party. Hörs imon!





Shopping från förra veckan






+ ett par örhängen men dom har jag glömt hos en kompis.


Night out with the girls!







OOTN

OOTN = Outfit of the night!



Hur ska man ha tid?

Jag bloggar inte så ofta numera som ni kanske märkt, känns som att jag inte har tid. Fast jo om det är något jag har så är det väl egentligen tid. För blogga går ju ganska fort om jag bara skriver skit saker som jag nu mera nästan bara gör. Ska jag skriva om smink eller nått sånt så tar det lite längre tid, eller rättare sagt mycket längre tid. Och ska jag göra videor ( som jag tänkt göra) så tar det JÄTTE lång tid! Och så ska man orka göra sig fin och sånt om man ska göra en video och ja... Jag är väl lite för lat kanske. Men aja imorgon ska jag försöka göra en eller flera videor! Ni får gärna säga vad ni vill se eller läsa om för jag har inte mycket fantasi i mitt huvud!!



Jag har fått mitt smink! Men jag är för ba...

img_2168 (MMS)

Jag har fått mitt smink! Men jag är för bakis för att orka bry mig om bloggen idag så sminket får ni se en annan dag! Tänkte göra en haul video.


Ut och dansa!!!



20 kr läppstift

På Maxi går det just nu att köpa läppstift för 20kr. Jag köpte det här från IsaDora i färgen " 82 Peach coral"





Nu ska jag och hundarna lägga oss i skugga...

img_7582 (MMS)

Nu ska jag och hundarna lägga oss i skuggan i gräset och sova. Jag mamma och hundarna gick till sjön och badade. Nu har jag lite ont i huvudet så det blir jätte bra med en liten tupplur i skuggan.