Fem sommar måsten!

1. Body lotion/Body butter
Jag har prövat många olika body lotions men jag har ett märke som alltid är bäst och det är Body shops Body butter! Alla vet känslan av ett par ben efter att man badat, dom blir torra och fula. Jag brukar alltid försöka smörja mina ben varje kväll. Eller så fort jag märker att dom är torra!

Body butter finns i många olika dofter och kostar 175kr.

2. Ansikts kräm/ lotion
Jätte bra att ha på sommaren eftersom att du utsätter ditt ansikte med så mycket sol! Extra bra om du kan få tag på en med solskyddsfaktor i! Jag har en från Mary Kay som jag använder varje dag! Läs på förpackningen innan du använder för det finns dom du använder varje dag och vissa du inte skall använda varje dag!



3. Skrubb/ Peeling
Jätte bra att använda om du vill få din bruna färg att stanna längre! Och för att minska risken för att flå skinn. Men tänk på att skrubb för ansiktet och skrubb för kroppen är två helt olika grejer! Det går inte att använda kropps skrubb i ansiktet för den är alldeles för grov! Samma sak här, läs på förpackningen innan du använder så du vet hur ofta du ska använda den och hur!
Jag har bara provat en ansikt skrubb och en kropps skrubb. Ansikts skrubben jag provat är från Mary Kay, helt okej. Kropps skrubben är från Oriflames, den funkar men jag gillar inte doften. Skulle jag köpt en ny skrubb så hade jag gått in och kollat på Body shop för deras varor levererar alltid!
Vill du inte lägga pengar på en skrubb så går det lika bra att göra en hemma. Det finns massa recept på Google så det är bara att leta.

Body shop - 145kr


4. Cykelbyxor
Jag äger ett par svarta cykelbyxor och jag kan säga att det är det bästa jag någonsin köpt! Jätte bekvämt att ha under klänningar eller kjolar och du behöver inte gå och oroa dig över att visa trosorna eller bry dig om hur du sitter. Alla tjejer som använder klänning borde ha ett par såna här!

Från Gina Tricot - 59kr


5. Klänning /kjol
Skönt att ha en varm sommar dag. Jätte bra att ha om du ska gå och bada för då kan du byta om under kjolen/ klänningen. Istället för att krångla med handduk. Super fint att ha på fest eller kalas. Vad jag försöker säga är att det passar vilket tillfälle som helst!

Klänning från H&M - 79,90kr





Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se