Nya skor!!

Idag följde min älskling med mig till Göteborg och vi köpte skor och åt subway, riktigt mysigt! 

De senaste dagarna

Haha nu får jag skäll för att jag inte bloggat. De senaste dagarna har jag gått i skolan, varit på kräftskiva, myst med min man och varit på Liseberg. 
Hör kommer lite bilder. 

Å så var 60-talet klart

Sminkade 60-talet idag som sagt och såhär blev det. Här är Anna Maria på bild som jag sminkade. 
60-talet

Sitter på tåget påväg till Götet för att sedan ta mig till skolan. Idag ska vi sminka 60-talet! Har varit hos frissan idag också. Tänkte klippa sidecut men min frisör pratade mig ur det och nu har jag bara kortare hår typ. Aja det blir väl bra när man har vant sig! 
Nybakat är gott!

Idag gjorde vi 50-talet men jag glömde ta kort på mig innan jag tvättade bort sminket och jag vet inte om Claudia vill att jag laddar upp bilderna på henne när jag sminkat så jag gör inte det. 
Jag bakade scones när jag kom hem och det tog jag kort på iallafall så här har ni det! 

40-talet

Idag lärde vi oss 40-talet i skolan, helt klart snyggast hittills men jag tror 50-talet kommer bli ännu bättre! 50-talet ska vi göra imorgon så jag slänger nog upp någon bild då och visar hur det blev. 


Måndag 16/9-13

Idag sminkade vi 30-talet, roligt men haha va roliga vi såg ut! Tänk hur modet inom smink eller modet över huvud taget kan ändras så jäkla mycket. Tänk att dom tyckte dom var vackra när dom sminkade sig så. Det är inte jag som sminkat mig på bilden utan jag blev sminkad men jag tänkte vara snäll och ladda upp en bild på mig istället för söta Anna Maria som jag sminkade. 

Nu ska jag sätta mig och ta det lugnt och läsa lite tidningar! 

Rolig onsdag!

Igår i skolan sminkade vi festsminkningar, jag sminkade en tjej som heter Anna Maria och jag blev faktiskt väldigt nöjd! I skolan går det till så att vi sminkar en av våra klasskamrater och sen byter man så den man sminkade sminkar en själv. Så jag sminkade Anna Maria och hon sminkade mig, det var riktigt roligt! 

Efter skolan åkte jag tillbaka till Alingsås och tog en fika med Kamilla. Gör go tjej! Jag hade jätteroligt! 
Sen sprang jag lite ärenden och efter det åkte jag hem och tvättade sminkborstarna och allt det där. 
Zebra mönster


Läsa tidningar och måla naglar

Nu ska jag slappna av lite och läsa lite tidningar och bli inspirerad av höstens mode och samtidigt måla naglarna.