Stress!

Så jävla stressad så jag vet inte vad jag ska göra! Ville bara säga det så ni vet varför jag är lite frånvarande!
Äntligen!

Min kamera är tillbaka från lagning så nu kan jag börja filma igen! Kan dock inte ladda upp några videor förens jag flyttat så typ i slutet av mars men det är ju gött att ha några videor på lager!OOTD

Var på stan igår och tog en lunch ned fina Camilla. Blev även pyttelite shopping. 
Här är min outfit från gårdagen. 
JAG HAR FÅTT LÄGENHET!!

Nu är det klart, jag har fått lägenhet! Jag flyttar den 1 mars som det ser ut nu! Ska skriva kontrakt imorgon. Det bästa av allt är ju att det finns fiber så nu kommer jag kunna ladda upp videor igen! Så grymt roligt! Jag är supertaggad!! 
OOTD
Döskalle

Älskar min döskalle som jag fick av mamma! Det bara skriker Linda om den! Passar väldigt bra in med mina andra grejer! The walking dead

Har börjat kolla på TWD, är inne på dom sista avsnitten av tredje säsongen. Så jäkla spännande! 
Har varit lite slö idag så jag och vovven har bara busat och gosar och kollat på the walking dead. Bara haft en mys söndag! 

Urban decay electric paketet

Har använt min nya Urban decay electric palette idag och jag kan säga såhär, jag älskar den!! Den är definitivt en av mina favoriter! Här är sminkningen för idag. 

Kommer inte ta såhär dåliga bilder sen när min kamera kommer tillbaka!


Lite finare naglar

Mina naglar är i så dåligt skick just nu så jag har filat ner skiten. Har inte skött dom så noga men det ska det bli ändring på nu! Här är en bild på min målning jag gjorde igår. 
Kläder från hm!

Gjorde en stor beställning från hm för ett tag sedan och jag blev supermöjd med det mesta! Här är en outfit jag hade häromdagen med mina nya byxor från hm. Älskar dom! Köpte typ fem eller sex olika par byxor! 
Det är kul att se att ni fortfarande är kvar!

Det är faktiskt väldigt roligt att se att ni fortfarande kollar min blogg trots att jag inte har bloggat på evigheter. Fick en ganska rejäl dipp och orkade varken blogga eller filma eller något! Nu är jag på väg upp igen men då har ju min kamera bestämt sig för att inte fungera så jag kan inte filma. Har lämnat in den på lagning nu så jag hoppas att den är klar snart! Måste bara försöka lösa mitt problem med internet. Kan inte ladda upp videor här för mitt internet är för långsamt! Bajs!
Måste skaffa en snyggare header till bloggen också!!!!
 
Sen har jag varit på ullared med Kamilla också och köpt saker till min lilla tjej som ni också ser på bilderna här nere. Trinity heter hon♥