Mina top 5 Läppstift!


1. Vet inte riktigt vad det här läppstiftet heter, men såhär står det under " 49/ Rouge passion Passion red 535". Det är från Maybelline, vet inte hur mycket det kostar för det var längesedan jag köpte det! Om någon vet vart man kan köpa det så snälla säg till!! Det håller på att ta slut.
Det är ett klarrött läppstift som är väldigt lätt applicerat, sitter dock inte kvar jätte länge på läpparna.



2. Är ett lite mörkare rött läppstift. Kommer bli jätte fint att använda i höst tror jag! Det kommer från IsaDora och är köpt på maxi för 30kr. Läppstiftet heter "Autumn red".



3. Läppstift tre är från MAC. I Sverige ligger priset på ca 180kr, men mitt var köpt i USA där det är betydligt mycket billigare! Vet dock inte hur mycket men ca en hundring billigare. Färgen heter "Hue" och är ett glaze läppstift. Det här är perfekt om du vill ha ett par nakna läppar till tex sotade ögon.



4. Mitt fjärde läppstift är från e.l.f och heter "Nicely nude" och är den perfekta rosa nyansen. Kostar ca 30kr. Och går att köpa HÄR!



5. "Frosty Cantaloupe" är namnet på det sista läppstiftet. Jag skulle beskriva det som ett ljust korall färgat läppstift. Lite åt neon hållet. Tror att jag köpte det här på maxi för ca 30kr. Märket är IsaDora. Det syns knappt någon skillnad på bilderna på det här läppstiftet och det innan. Men i verkligheten är det här läppstiftet mycket skrikigare. Jätte fint att använda om du är sommrigt brun!



Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se