Sluta mobba!!!

Jag fattar inte hur någon medveten kan säga eller vara elak mot någon utan anledning bara för att få sig själv att må bättre?! Så fruktansvärt hemskt att det faktiskt finns så mycket idioter där ute som mobbar andra. Varför kan inte folk skaffa lite mer vett i huvudet och fatta att det inte är okej. Och varför kan inte alla som tittar på stå på sig och göra något. Så jävla löjligt hur folk inte får lov att vara sig själva utan att någon eller några ska ha åsikter om det!! Människor tar livet av sig för att dom blir så grymt mobbade och mobbarna bryr sig inte. Hur kan dom inte bry sig om att någon tagit livet av sig på grund av dom. Tänk att man ska leva med det i resten av sitt liv. Tänk när mobbaren själv får barn och deras barn blir mobbade, ska dom då säga rätt åt dig?? Tänk innan ni talar! För säger man fel så kan man göra så otroligt mycket skada på någon annan! Tycker att det är för jävla löjligt att trycka ner någon annan!! Så onödigt att lägga energi på sånt! Bara enkla saker som tex lägga en elak kommentar på youtube eller vad som helst, det är ju totalt jävla onödigt! Vill man vara en bitterfitta så varsågod men låt det inte gå ut över någon annan och håll dina jävla kommentarer för dig själv isåfall!!! Om det är någon som läser det här som har mobbat eller håller på så tycker jag att du ska skärpa dig, skaffa ett jävla liv och sluta vara så bitter. Väx upp och fatta vad du håller på med för det är så jävla löjligt!!

 

Nu måste jag sluta skriva för jag känner att jag börjar bli arg. Jag vill bara säga något till er som känner att ni inte duger. DU DUGER PRECIS SOM DU ÄR! Det finns ingen annan än ni själva som ska bestämma hur ni ska vara och se ut! Ingen är perfekt eller alla är perfekta, skit samma för vi är dom vi är och ingen förtjänar att bli mobbad.

STOPPA MOBBNING!!

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ava Miranda

R.I.P Amanda Todd. Hoppas att hon har det bra i himlen :/

2012-10-16 @ 13:27:24
URL: http://avamiranda.blogg.se
Postat av: Jenny

Så himla starka ord!! Jag blir så glad att det finns folk som fattar att man bara inte gör så, att mobbas! Jag blev väl lite retad eller mobbad när jag gick i 2,an till 3,an för att jag var ensam tjej i min klass. Killarna i min klass var hur underbara mot mig som helst men det var dem killarna som var ett år äldre än mig som var jätte taskiga. Haha jag var ensam tjej med 16 killar men utav det har jag blivit stark idag! Och det har gjort mig till den jag är idag! Ha det bäst!
Jenny!

2012-10-16 @ 15:51:53
URL: http://jjennyenback.blogg.se
Postat av: Sosso

SV; Verkligen sjukt hur folk kan mobba bara för att må bra själv. Hatar det.

2012-10-16 @ 19:02:55
URL: http://lovesosso.blogg.se
Postat av: emma

bra skrivet!

2012-10-16 @ 20:04:11
URL: http://emmaqv.blogg.se
Postat av: Mary

Riktigt bra skrivet! Fy fan vad bra! :D

2012-10-18 @ 08:33:29
URL: http://marytheory.blogg.se

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se