Svininfluensan

Det är ju så mycket tjöt om svininfluensan och om hur farlig den är och att man dör av den. Men för mig känns det som att vaccinet som man tar är farligare än själva sjukdomen? Det är massa som har fått alvarliga skador av sprutorna och vissa har till och med blivit förlamade. Det känns inte helt bra att ta sprutan när man har läst allt hemskt om den men å andra sidan vill jag inte dö av svin saken heller. Jag vet inte om jag kommer ta sprutan... Jag läste att inne på http://www.halsometern.com/svininfluensa och där stod det såhär:

Vad skall jag göra om jag tror jag är smittad?

Om du är en i övrigt frisk person behöver du inte söka vård. Håll dig hemma under smittoperioden 5-7 dagar, vila, drick mycket vätska och ta febernedsättande medel. Om ditt tillstånd försämras kontakta Vårdguiden. Är du osäker kan du ringa sjukvårdsrådgivningen.'


Om det nu är så farlig med denna sjukdomen varför råder då läkaren en att stanna hemma och vila? Om man nu dör av den så är det väl bättre att åka till sjukhuset och få hjälp eller?




PUSS!

Kommentarer
Postat av: rebecka

men det är som en vanlig influensa, skillnaden är att istället för att gamla människor och barn dör är det fler unga som dör. därför är den "farligare" för att det är en annan grupp människor som dör, och man reagerar ju mer på om en frisk 18 åring dör av en influensa eller en 64åring.



dom har hypat upp den så mycket, det är bara att vila som det står, man kan ju inte få någon medicin eller något mot den, men om det bara blir värre och värre det är då man ska till sjukan ^^

2009-11-04 @ 21:44:04
URL: http://bizzi.blogg.se/
Postat av: Diana

jadu, är också väldigt tveksam när det gäller vaccin och influensan. Precis som du säger så känns vaccinet farligare än influensan. Tack för din söta kommentar :). Din blogg är också fin!

2009-11-04 @ 21:55:52
URL: http://salsan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej ;) Ja det é min hund ;) Min kompis som é både fotograf & som designat min blogg... gå in på hennes så får du se, hon é jätte duktig =) www.emmzien.blogg.se =)

2009-11-05 @ 10:02:28
URL: http://cherrrie.blogg.se/
Postat av: Ninas modeblogg, utan mode

Jag tycker också att det känns lite förstorat. Jag vill inte vaccinera mig.

2009-11-05 @ 13:31:46
URL: http://ninai.blogg.se/
Postat av: You

Tyckte också det kändes förstorat förut, men förra veckan dog en åttaårig, fullt frisk flicka av svininfluensan. Så idag har jag tagit vaccinet!

2009-11-09 @ 19:14:24
URL: http://norrlandsfjortizar.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se