Vet inte vad jag ska ha för rubrik

Händer inte så mycket just nu. Jobbar och grejar på fritiden. Har inte riktigt tid att blogga eller göra videor men jag försöker så gott det går. 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Hej Linda!
Jag har för mig att jag har sett i någon jättegammal video att du har jobbat för Mary Kay, stämmer det? Skulle i så fall vara väldigt roligt om du gjorde en video eller bara skrev en kommentar till mig om hur du upplevde det. Om det var roligt, om man tjänade någonting på det osv. har nämligen själv kärat ner mig i produkterna och funderar på att börja men skulle vilja höra lite om hur du tyckte att det var. Hur länge du höll på, hur det gick till, för- och nackdelar osv.
Hoppas du vill svara på det! :)

Svar: Hej! Ja det stämmer att jag sålt Mary Kay:) man måste verkligen lägga ner mycket tid på det om man vill tjärna på att sälja det. Man behöver ha en stor kundkrets också. Jag tyckte det lät jättekul när jag började men det var tills jag insåg hur svårt det var. Mary Kay säljer sig inte självt och vill man tjäna något på det så behöver man sälja ca 1000 kr till fem pers i månaden. Hoppas mitt svar dög. Har du fler frågor så fråga på! :) kram
Linda

2014-05-20 @ 23:43:26
URL: http://feliciasj.blogg.se

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se