Föris hos Agnes!


Valborgsfirande!

Idag ärre fest!


De videor jag gjort på senaste


En fika, ett par shorts och lite alkohol

Nu har jag fått sova ut! Vaknade halv nio men låg kvar till halv elva.
Idag har jag varit på stan och köpt mig ett par shorts och alkohol för ikväll kanske det blir fest. Jag fikade även med Alex, trevligt.
Nu ska jag ta det lite lugnt och vänta och se ifall det blir någon fest ikväll annars ska jag bara vara hemma och slappa tror jag.


Glass med guff!

Sitter och käkar glass med guff och ska sätta på en film tänkte jag. Guffen blev perfekt om ni ville veta! Jag är förbannat trött! Men som tur är behöver jag bara gå upp kl fem imon också sen är jag ledig till fredag sen är det dags för min "utbildning" igen.


I guess karma comes back around


Jag förvånar mig själv

Haha ibland blir jag fan förvånad över mig själv. Jag har varit ute och sprungit idag och kan ni gissa hur länge jag var ute?? Två timmar och en kvart exakt! Såklart så sprang jag ju inte hela tiden men däremot så rörde jag på mig hela tiden! Jag började här hemma i Bälinge och slutade i Maryd. Jag kom så långt att jag gick förbi där man svänger ner till emme och sen en bit på den vägen innan pappa kom och hämtade mig. Hahaha det är en lång historia om hur jag hamnade där ens men den tänker jag inte dra nu! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och käka chips och värma mig för det har regnat på mig.


Shit vad tråkigt och grattis!

Utgången igår var faktiskt väldigt tråkig! Jag var skit taggad på att gå ut men det blev inte så kul som jag trodde det skulle bli. Väldigt besviken! Idag, till och med just nu så har vi kalas för min syster. Sen efter det ska jag bara chilla.


Party tonight

Nu ska jag kila iväg på föris. Ikväll blir det party i Götet!


Har man slagit yxan i båten får man ro som fan!

Igår målade jag mina naglar (rubriken tog jag bara för att det lät kul, har inget med inlägget att göra egentligen.)
Såhär blev det:



Brun eller orange?

Defenetif orange!

Vi fick sluta tidigt idag för vår kursledare mådde inte så bra, hoppas hon mår bättre nu! Jag sitter nu hos mormor och väntar på att mormor och mamma ska komma hem. Jag cyklade härifrån och till kursen i morse och shiiit vilken sommarkänsla jag fick trots att de va svinkallt och blåste ute.


Natti natti, dröm sött

Nu är jag klar med allt jag skulle göra så därför tänker jag gå och lägga mig nu.
Natti natti!


Ute på långpromenad

Har precis kommit in från en lång promenad med mamma, mormor och hundarna. Vi gick ut när det var sol och hann precis komma in när det börja hagla. Skönt! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.


Bilder från förra helgen







Everything Starts Again

Helgen har varit riktigt rolig! Dock är jag fortfarande sjuk men det är skit samma nu.

Agnes har fått mig att börja lyssna på den här låten. Den är jätte bra och pojkarna som sjunger kommer från Alingsås och dom är riktigt duktiga!

Fredag den 13

Idag är det fredag och det är den 13. Varför finns det oturtsdagar men inte lyckodagar? Eller finns det det? Skit samma, nu ska jag gå och måla naglarna!


We belong together

Förlåt för att min blogg har varit ganska tråkig de senaste dagarna men jag har faktiskt ingen ork till att en försöka skriva något intressant. Jag har nästan bara lagt upp lite låtar och jag tänkte faktiskt lägga upp en till. Ett tag för ganska länge sedan så lyssnade jag väldigt mycket på Gavin DeGraw, och nu har jag börjat lyssna lite igen och det här är en riktigt jävla bra låt ska jag säga!!


Jag missar allt det roliga

Är fortfarande sjuk.. Ringde till doktorn precis, dom ska ringa tillbaka om typ tio min. Jag vill inte vara sjuk längre!! Jag missar ju allt roligt som händer och extra mycket missar jag ju att umgås med Emelie som är hemma här i Alingsås nu på sitt lov. Hon pluggar nämligen i Tyskland. Och jag har bara hunnit träffa henne en gång än så länge och snart åker hon hem. Nu sjutton ska jag bli frisk!!


Det går inget vidare det här

Jag är fortfarande sjuk.. Det regnar ute. Jag ska ligga i sängen och kolla på film hela dagen.


God natt!

Med feber och ont i halsen säger jag nu god natt!


Hej och hå, nu måste jag snart gå!

Jag skall strax åka iväg till Sara för att sedan åka vidare till Fia på förfest. Senare på kvällen ska vi på 20- års fest, ska bli skojigt!

Hoppas alla får och har en toppen påsk!♥


Glad påsk!


Ladda om och kör igen

Gårdagens utgång var helt okej, jag hade skoj men jag fick så sjukt ont i fötterna så det sabbade faktiskt lite min kväll. Men förutom det så var det roligt! Och imorgon kör vi igen, men då blir det inte utgång utan det blir 20-års fest. Känner mig inte jätte taggad inför detta just nu för jag är väldigt trött men de blir bättre imorgon.
Nu ska jag kolla på how i met your mother.


För att du är det finaste som finns



Party all night long

Nu ska jag åka på föris sen blir det hotellet!
Ha de gött♥



One tree hill och Gavin Degraw

Tittade precis på finalen av One tree hill. Så jävla bra, jag önskar jag levde i den serien!
Gavin Degraw är med och sjunger i det sissta avsnittet och jag fastnade för låten som heter soldier. Jätte bra låt!

Titta INTE på klippet om ni inte sett finalen för det kanske sabbar lite då. Men klippet under detta är bara låten så den kan ni titta på!

Svettig och snyggare än någonsin?

Ja det kan man ju försöka intala sig iallafall. Nu är jag hemma efter ett härligt MRL pass, funderar på att gå på några av de passan dom kommer ha nu endast i påsk men jag är ganska upptagen så jag vet inte om jag hinner.

Sitter här nu och väntar på att Grey´s ska börja. Nästan tio min kvar, sen blir det bb och sedan sängen. Så därför säger jag natti natti nu och hoppas att alla har en fortsatt trevlig kväll!♥


Sitter här och väntar

det är ca en timma kvar innan jag kan åka och träna. Har inte mycket mer än det att skriva. Jo jag kan skriva att jag är ledig imorgon och till och med måndag. Min kurs börjar igen på tisdag.
Nu ska jag kila, bye bye!


En dag kvar

Jag ska in till stan om en timma för att springa ett ärende sen ska jag hem och vänta på att klockan ska gå så jag och Sara kan åka iväg och träna.


Vet ni vad?!?! Game of thrones säsong två började igår och jag har inte hunnit kolla på det ännu och kommer kanske inte hinna göra det idag heller vilket gör mig totalt galen!!!!
Men imorgon så slutar jag tolv sen har jag inga planer förens vid sju för då ska jag och Fia träna så då ska jag hinna kolla på det jag missat.


Shit! Inser ni vad jag inser precis nu. Jag har och kommer att ha tränat tre dagar denna veckan och förhoppningsvis kommer jag hinna träna fyra gånger innan veckan är slut!


Ännu en dag på miroi

Nu sticker jag snart iväg på min kursgrej. Det är faktiskt inte så tråkigt där som jag trodde det skulle vara. Så det är ju ett stort plus! Ska iallafall kila nu och ikväll blir det body balance med Sara på sportlife, kul!


Miljonär?

Jag tänkte nu att man kanske skulle börja spela poker online och vinna en miljon ungefär och sen leva lycklig resten av mitt liv.. Eller iallafall tills pengarna är slut. Det låter väl som en bra idé? Självklart är jag ju inte seriös just nu men hade det inte varit gött om livet ändå vore så enkelt!
Ne nu får jag sluta dagdrömma och återgå till verkligheten.
Nu är det dags för middag, och sen ska jag spela in en glossybox video + en liten oriflame haul till min youtube kanal. Sen ska jag måla naglarna och ta en dusch.
Jag har varit och tränat idag kan jag ju också nämna nu när jag ändå håller på och skriver. Det gick bra, svettig som en gris blev jag. Lite tråkigt att träna helt själv men det var också lite skönt.
Ps jag längtar redan till helgen och det är bara måndag idag. Fast min helg börjar på onsdag eftermiddag och sen är jag ledig ända tills på måndag, SKÖNT!
Nu måste jag kila ,hej på en stund!


what's in my bag