Jobb jobb jobb

Förstår inte varför jag fortfarande är vaken för jag ska upp kl 5!
Imorgon är det fredag, Amanda kommer hem och vet ni vad? Emme är redan hemma, wiiiii!
Denna helgen kommer vara full av roligheter tror jag.
Orkar inte berätta vad jag ska göra så därför tänker jag istället gå och lägga mig nu!

image description

Underbar helg

Har bott hos mormor denna helgen för att hon är bortrest och jag passar katten. Sofia har bott här med mig! I fredags så tog vi det bara lugnt. I går låg vi på playan sen kom Nordh och Niklas hem till oss. Senare så kom Anton, Robin, Agnes, Sara och Niklas gick hem. Vi köpte mat och sen åkte vi hem till mig och Fia och bara tjötade, skrattade, käkade god mat och hade skit roligt! Nu har Fia precis åkt hem och jag ska fixa lite här sen ska jag också åka hem tänkte jag.

Idag är det morsdag så grattis på morsdag mamma!<3


Solar


Då var det måndag igen

Igår hade vi kalas för Markus, han har fyllt 17 så vi firade honom. Idag är det måndag och det betyder jobb. Upp kl 5 och göra sig i ordning. Men det är bara två veckor kvar att jobba nu. Känns både bra och dåligt. Dåligt för att jag inte har något mer jobb efter det men bra för att jag kan få njuta lite av sommaren!


Sitter och funderar på en ny tatuering..


Tacokväll - outfit of the night


Vad är glossybox?


Freeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaag

Jag är ledig idag och var ledig igår med. Vi gick till hotellet i Onsdags, jag hade himla roligt!
Vet inte riktigt vad som händer i helgen så vi får la bara vänta och se helt enkelt.

Bild från hotellet:

Bio med trevligt sällskap!

Idag har jag inte gjort jätte mycket, jag har städat mitt rum typ och så har jag varit på bio, Väldigt trevligt. Jag gick med Josef, Robin och Robin och vi kollade på The avengers, Skit bra film! Tror att det är ska få bli en av mina favoriter faktiskt!


En fruktansvärt skön kvällspromenad!

Tog en liten promenix för en stund sedan. Det var jätte skönt! Nu är jag hemma igen och ska äta varma mackor med familjen, mys!

Gårdagens fest var himla rolig! Jag och Agnes fick ett skrattanfall och det känns faktiskt i magen idag. Åå va jag gillar den tjejen!<3 Var hemma runt fem tiden och somnade direkt. Idag har jag bara kollat på film och tagit det lugnt.


Ojdå jag kom fel

Idag är det hemma fest med tema. temat är samma som rubriken. Jag skall vara en snickare!
Kommer bli skit skojjj.



Jag har shoppat!

Inget av det jag köpte kostade över 100 kr, är inte det hur bra som hellst eller! Allt kommer från H&M.




Dumb plus dumb equals you. You think you left me broken down but I've come back swinging

Trött sleten och trött..
Känner mig så fruktansvärt trött ful? Haha kör på lite bilder för att boosta mitt ego!





Vårruset

Heter det så? Jag ska iallafall vara med där bestämdes det nu och då betyder det att vi åker om en timma. Tagga då!


Drar till gymmet!

Nu ska jag gå till gymmet, är egentligen skit trött men esch de går la över. Sova kan man göra när man dör!


Sola och frysa

Man har egentligen inte mycket energi till att plugga när man går upp fem varje morgon och sen är trött resten av dagen. Jag tänkte berätta lite fort om helgen. I fredags var det tacokväll med några vänner från min högstadieklass, jag hade jätte roligt och lyckades till och med dygna. Sen när det var dags att sova så sov jag kvar hemma hos Magnus och Johan. På lördagsmorgon mådde jag inte jätte bra men det gick över när jag kom hem och fick sova. På eftermiddagen så gick jag och Sara till ett café för att lyssna på några killar som skulle spela där, dom var jätte duktiga. När det var slut så gick vi och tjötade en stund och sen gick vi hem till Sara och tjötade ännu mer. Jag kom hem lite innan elva och var helt slut efter allt skrattande hemma hos Sara! Så jag gick och la mig och somnade direkt. Idag är det söndag och jag har inga planer för dagen, ska bara ta det lugnt och ladda inför imorgon då det är dags att gå upp kl fem för å jobba igen. Jag sitter just nu ute på altan och tänkte att jag skulle sola men det är ganska kallt. Det blåser och är bara ca åtta grader i skuggan.


Kör som en tok!

Hej hej! Idag har jag jobbat och ikväll ska jag på tacokväll med ett härligt gäng människor! Kommer bli en nice kväll! Just nu är jag och mamma ute och kör, hon är just nu inne och beställer pizza. Jag måste köra hela tiden nu så jag blir awesome i tid till att jag ska åka iväg och ta körkort. Ioförsig är köra bil inte jätte svårt men jag måste plugga teori!! Jag och Robin ska åka iväg på en intensivutbildning och ta körkort i sommar om allt går som det ska.
Jag har inte mycket internet här där jag står så därför kan jag inte ladda upp en bild.


Färgar mina ögonbryn

Har precis suttit ute i solen en stund och nu håller jag på att färga mina ögonbryn.
Ska iväg och träna MRL om några timmar!


Sol och härliga minnen

Ligger ute i solen och gottar mig medans jag tänker tillbaka på alla roliga somrar jag haft med mina underbara vänner. Tänker extra mycket på sommaren när man gick i nian, shit vilka tider. Och galet va roligt man hade! När man satt ute till sent om nätterna och drack med sina vänner fast att man egentligen inte fick. Och man hittade på jätte mycket spontana grejer. Jag saknar dom tiderna lite faktiskt.

Gårdagen var bra, utgången var roligt. Dock slutade den kanske inte jätte roligt för jag fick så sjukt ont i magen så jag och Fia gick hem och la oss. Men förutom det så hade jag väldigt kul!