Färgar håret!!

Det blir svart som vanligt! Behövde färga det igen kände jag för att jag började få synlig utväxt och hela håret hade blivit lite ljusare.


Färgar ögonbrynen

Håller just nu på att färgar mina ögonbryn och ögonfransar, hoppas det blir bra denna gången! Personligen tycker jag det är ganska svårt att färga ögonbrynen, svårt att få dom att se ungefär likadana ut. Men jag tror att det blir ganska bra nu. Ska tvätta bort det om fyra minuter.
 

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Shopping galen!

Jag är så sugen på att shoppa! Var jätte länge länge sedan nu.. Fast jag var faktiskt inne på H&M och beställde två par byxor. Ett par som jag egentligen inte ville ha så mycket och ett par som jag verkligen ville ha, och när jag fick hem mitt paket igår så stod det att det paret jag ville ha var slutsålda.. Varför kan dom inte skriva det när man beställer dom då?? Det är inte första gången dom gör så, sjukt irriterande!!
Brukar ni shoppa mycket på internet eller mest i butik?
Jag vet en sida där man kan hitta vädligt fina kläder, dock lite dyrt. Sidan heter: miinto.se (klicka på ordet för att komma till sidan. Ett märke som jag aldrig gillat är filippa K men jag hittade faktiskt en fin sak som jag skulle vilja ha!
 
Klicka på bilden för att komma till filippa K på miinto.se!
 

Mot gymmet!

Ska träffa Fia vid gymmet kl 12, när vi är klara där ska vi lucha på stan.
 

Jag blir så otroligt glad ska ni veta!!

Har jag inte världens finaste läsare eller vad?!!? Ni är så himla fantastiska och jag blir överlycklig när ni skriver såhär fina saker. Jag fick en kommentar ev en tjej idag där det stod såhär (hoppas det är okej att jag lägger upp detta!)
 
 
Det är jätte roligt att få lära känna er so läser min blogg lite bättre! Och det värmer verkligen hjärtat när man får så fina kommentarer! Ni är guld värda ska ni veta och jag blir så glad att det finns så fina människor där ut i världen!♥
 Tack så jätte mycket Alva för det här! Jag hoppas verkligen att du lyckas med din dröm och att du har det så absolut bäst man bara kan ha! Många kramar till dig♥

Du är en riktigt speciell människa och det finns ingen som dig!

 
 
Min käraste vän du ska veta att jag tänker på dig hela tiden!♥
 
 

Får jag gå snart??

Sitter just nu på Miroi, skit tråkigt. Jag bara väntar på att klockan ska bli ett så jag kan få gå...
När jag slutat ska jag möta upp Oscar och så han få följa med mig när jag springer några ärenden sen ska vi åka hem och bara mysa och plugga teori!
 
 
 

Väntar på bussen som ska ta mig hem

Står ute i solen fullt påklädd och väntar på bussen men fryser som ett as! Det är fortfarande augusti men sjukt kallt!! Eller är det bara jag som är känslig?


Party med brudarna!

Ska snart åka iväg till Agnes för att vi ska förfesta där och efter det drar vi till hotellet och dansar loss!


Vill måla naglarna men jag kan inte bestämma mig hur jag vill ha dom!


Nu är det gjort!

Halkan är klar och det var skitkul! Åkte hemifrån vid tjugo i sex och kom hem halv två. Toppen dag! Nu ska mamma göra glass och jag gör kolasås, muummss!


Uppe med tuppen, eller före?

Nu ska jag iväg på halkan, är dö trött men önska mig lycka till!


Är man upptagen så är man

Jösses jag har inte bloggar sen i onsdags! Jag har varit lite upptagen med Oscar och andra saker. Men nu gör jag ett litet inlägg.

Jag har precis haft en körlektion och ska snart åka hem. Ska på mk möte ikväll, ska bli roligt!


ELF Haul och swatches

 
 
Här är bilder och swatches på ELF sminket:
 
Silver Lining
 
Matte Mauve
 
Butternut
 
Beautiful browns
 
Golden goddess
 
Coral dream

Ligger ute i solen

Tro det eller ej men det är sol här!! Man får passa på att vara ute medans den är framme!


Defenetift en bra helg

Helgen har varit kanon! Jag och Agnes hade spakväll i fredags och det var jätte mysigt! I lördags så fixade Tom fest, jätte kul att han gjorde det. Och igår fyllde mamma år så vi hade lite kalas för henne och sen hängde jag med Oscar resten av kvällen.
 
Idag är det måndag och jag har varit iväg på en arbetsintervju, den gick jätte bra!
När jag kom hem skulle jag plugga teori men jag somnade, men jag har pluggat en stund nu och det är jätte tråkigt! Men vill man ha körkort så får man ta sig igenom det.Ska käka lite mat och sånt snart och ikväll ska jag iväg på MK möte.
 

Nu är det lördag!

Idag är det hemmafest som gäller, hinner inte skriva mer för jag måste åka strax! Ha det gött hej!!
 

Heldag med min Agnes

Heeej! Idag är en bra dag, det känner jag redan nu! Jag ska häng med Agnes hela dagen och vi ska ha det jätte mysigt! Vi ska ha en riktig tjejkväll med massa prat och ansiktsmasker och mer.
 

Bakisdag

Hej! Jag har precis varit och käkat pizza och haft det trevligt med Camilla. Kom hem nu och tänkte sätta mig ute och läsa lite körkortsteori.
 

Håller på att göra mig i ordning

Idag blir det utgång, vi ska till hotellet.
Sitter och målar om mina naglar för jag har lyckats få annat nagellack på mitt gamla nagellack. Haha rörigt, men det var så att jag gjorde en video igår om hur man " dip dye " så det är därför.

Skit samma, nu ska jag fortsätta!
 
 

Iväg på kurs/ möte

Nu ska jag iväg till mitt hudvårdsgäng för idag är det möte eller kurs eller vad man nu ska kalla det, hörs sen!
 
 
 

Bara tisdag

Är sjukt taggad på att flytta till Norge nu! Har suttit och kollar på lägenheter idag och jag har hittat massa fina! Synd att det är några månader kvar fast det är ioförsig tur också för då har jag lite tid på mig att förbereda mig. Bakade vit kladdkaka igår, jätte gott! Nu sitter jag vid datorn och klipper ihop ett youtube klipp, ska försöka ladda upp det idag! Ikväll ska jag iväg på Mary Kay möte, ska bli kul! Fick hem min Xlash på posten idag så nu ska jag se om den är så bra som alla säger. Har ju redan ett lashserum fast från Mary Kay som jag använt ett tag nu. Ska skriva lite mer detaljerat om detta i ett nytt inlägg sen. Kommer även lägga upp lite "före" bilder.


Coral Dream på naglarna


Titta vad jag gjort

Jag prövade dip dye på mitt armband idag och jag blev riktigt nöjd! Gjorde en video på hur man gör som jag tänkt ladda upp på min youtube kanal.
 

Försöker filma lite

Sitter och gör en youtube video just nu, det tar lite tid men jag tror att det kan bli riktigt bra!
 

Coral Dream

Håller på att måla naglarna med mitt nya nagellack från ELF, färgen heter Coral Dream!
 

Dip dye your hair

Shit vad snyggt det är! Det är en ganska stor trend nu att köra på "dip dye" med sitt hår. Det är många kändisar som använder den tekniken och det är sjukt snyggt! Jag vill också göra det, men det är svårt att välja vilken färg jag vill ha när det finns så många snygga. Vill man göra dip dye så måste man inte göra det med en färg, det funkar lika bra att göra från ljust till mörkt eller tvärt om. Jag tycker att lila hade varit grymt snyggt!
 

Gör det själv

Här är en video på hur man kan göra om sina smycken själv hemma. Allt man behöver är lite nagellack och något att dabba nagellacket med. Jag tänkte att jag skulle pröva detta senare idag, kanske till och med gör en video av det så ni får se hur jag gör.
 
 

Hotellet och bästa låten

Gick ju till hotellet igår och roligt var det! Spenderade natten och halva dagen hos Magnus, när jag kom hem så gick jag och la mig i sängen och där har jag legat hela dagen. Sånt jäkla skitväder det är ute!
Kollade på en film förut som heter LOL och låten här nedanför kommer från filmen. Jag har verkligen fastnat för den låten, så sjukt bra!
 
 
 

Idag ärre fest!

Ska till onsdagsklubben idag med mina kära vänner, kommer ha det skit kul!